Vstrom; nc; versys; Σκέφτεσαι τέτοια όρθια, on off μηχανάκια ή προσανατολίζεσαι πιο πολύ στα μεσαία γυμνά;
Vstrom; nc; versys; Σκέφτεσαι τέτοια όρθια, on off μηχανάκια ή προσανατολίζεσαι πιο πολύ στα μεσαία γυμνά;
το γιαμαχακι (που ειναι μπραζιλ και οχι τζαπαν) δεν προκειται να το δωσω.. θα το κρατησω για εργατη.. ασε που δε πιανει και πολλα λεφτα οποτε δεν αξιζει το κοπο... αλλα απο την αλλη εχω αναγκη απο μια ανανεωση, και αν ολα μου κατσουν οπως δειχνουν τοτε θα ειμαι σε θεση να τη κανω.. γιατι να μη τη κανω λοιπον? τωρα αυτο που λες για τζαπαν μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια... δεν ειναι απολυτο οτι τζαπαν = ποιοτητα και αξιοπιστια, τοσα και τοσα ακουγονται.. βεβαια θα που πεις γιατι για ευρωπη δεν ακουγονται? σαφως, οποτε πλεον επιλεγεις με value for money.. και δεν υπαρχει κανενα γιαπωνεζικο 300αρι που να εχει αυτα που εχει το benelli σε αυτα τα λεφτα..
v-strom το θεωρω μαουνα για τα γουστα μου, το nc θεωρω απαραδεκτα τα φρενα του καθως δε μου καθεται με τη καμια μηχανακι 700+ κυβικα και 200+ κιλα ποσα ειναι συν τους επιβατες να εχει μονο δισκοφρενο μπροστα, ενω για το 500 ειναι καλη προταση, αλλα αμα το επιλεξω θα ειναι μεγαλη παραχωρηση απο μερους μου.. το versys μου αρεσει, αλλα προτιμω το χαμηλοτερο αδερφακι του er-6..
αν δεν το κρατήσεις το δικό σου και το δώσεις συν αυτά που θα έχεις δεν βγαίνει για το 500αρι?
AFTER DARK...........
δε με καταλαβες
κανενα απο τα ιαπωνικα μηχανακια που σκεφτεσαι δεν ειναι made in japan
ανανεωση θα κανεις αν παρεις κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις ηδη
οχι απο 250 στα 300
cb500x Honda νομίζω το ιδανικο για αυτά που θες ! και χονδα δεν σπάει δεν χαλάει!![]()
Βάσει της περιγραφής σου πραγματικά έκανα εικόνα μόνο το vstrom και το nc.Αλλά εννοείται το er6n,αν εξαιρεθεί λίγο η ανεμοκάλυψη και η ελάχιστα αυξημένη κατανάλωση,είναι μια πάρα πολύ vfm και σωστή επιλογή κατά την γνώμη μου.Δικίλυνδρο,70 αλογάκια,2 δισκόπλακες μπροστά,τα τελευταία μοντέλα έχουν και abs.
οχι.. ακομα και για το 300αρι θα κανω μεγαλη υπερβαση αν καταφερω να βγαλω δανειο το οποιο θα ειναι καπου στα 2-2μισυ χιλιαρικα.. για το 500αρι θελω αλλα 2 χιλιαρικα τα οποια ακομα και με δανειο δεν δυναμαι να διαθεσω.. το δικο μου ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη με τιποτα δε πιανει χιλιαρικο καθως μεν το φροντιζω μηχανικα, αλλα εμφανισιακα η κατασταση του δεν ειναι αριστη, για καποιους εχει υπερβολικα πολλα χιλιομετρα για 250αρι συν οτι ειναι 11 χρονων μηχανακι το 300αρι παντως μια χαρα με καλυπτει με αυτα που προσφερει..
μα ηδη το 300 με σχεδον τα διπλα αλογα απο το δικο μου και με αυτα που προσφερει ειναι ΠΟΟΟΟΟΛΥ καλυτερο απο το δικο μου μη πεφτεις στη παγιδα του οτι ΔΕΝ ειναι τζαπαν η ειναι μονο 50 κυβικα παραπανω.. επισης οσον αφορα στα επωνυμα προϊοντα, το made in για εμενα δεν εχει καμια σημασια.. αφου φερει σφραγιδα μιας μεγαλης εταιρειας εχει φτιαχτει με συγκεκριμενα στανταρντς που εχει θεσει αυτη η εταιρεια ασχετως το που φτιαχτηκε.. αν το προϊον δε βγει τοσο καλο ΔΕΝ ευθυνεται η χωρα κατασκευης του αλλα η εταιρεια του με τα χαμηλα στανταρντς που εθεσε και σου πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες..
με την ανεμοκαλυψη δεν εχω ιδιεταιρο προβλημα.. δοξα το θεο εχω αρκετα αεροδυναμικο σχημα..τα μοντελα με abs ειναι εκτος μπατζετ αμα παω σε μεταχειρισμενο
διευκρινηση που παρελειψα να σας δωσω:
το μπατζετ που θα εχω για να παω σε αλλο μηχανακι ειναι γυρο στα 2μισυ χιλιαρικα και με λιγο ακομα ζορι στα 3
αν μου πανε λιγο ακομα καλυτερα τα πραγματα θα κανω την υπερβαση και θα επιδιωξω χρηματοδοτηση ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ωστε να παω στο ολοκαινουριο benelli.. συνεπως μεταχειρισμενες προτασεις με παραπανω απο 3 χιλιαρικα απορριπτονται καθως δε θελω (και δεν εχω) να διαθεσω παραπανω.. και γι αυτο σκεφτομαι να κανω αυτη την υπερβαση ΜΟΝΟ για το καινουριο 300αρι.. για οτιδηποτε αλλο ακριβοτερο και παλι δεν δυναμαι.. οποτε αυτο που ρωταω στην ουσια ειναι αν κατα τη γνωμη σας αξιζει το κοπο να τη κανω απο τη στιγμη που το benelli με καλυπτει πληρως, η οχι?
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 20/05/2018 στις 17:27.
Το νου σου με τα πρωτης γενιας ΕR και Versys, μπες λιγο σε γνψστό καβασακικο σαΐτ να διαβάσεις.
ΚΤΜ 390 (duke ή rc), το προηγουμενο μοντελο που πουλιεται καινουριο σε προσφορα. Νομιζω πως σε αυτα τα κυβικα ειναι το νουμερο ενα υποψηφιο να σου προσφερει καποιες οδηγικες συγκινησεις.
το βάζω επειδη ειναι ευκαιρία αν ενδιαφερεται κανένας. ισως εχει φυγει ηδη βεβαια https://www.car.gr/13495633-benelli-trk-502
εγω μικε τα γουσταρω τα μικρά αλλα το καινουργιο κοστιζει πολλα. παιζουν Ninja 250-300, er6, cb500 και πολλά ακομη σε πολύ καλές τιμες μετοχειρα.
εφοσον θελεις ανανεωση προτεινω και γω το μπενελι που θα το παρεις καινουργιο και σου προσφερει ανετα αυτα που θελεις και ειναι στα λεφτα σου.δεν εχει ψυχολογικα καμια σχεση η αγορα ενος καινουργιου με ενος μεταχειρισμενου εστω και καλοδιατηρημενου.προσωπικα εγω θα επαιρνα μεταχειρισμενο μονο αν το μοντελο που θελω δεν βγαινει πλεον και ειναι κατι που γουσταρω η ενα μοντελο που το γουσταρω αλλα ειναι τοσο ακριβο σαν καινουργιο που δεν εχω την δυνατοτητα να το αγορασω οταν σκεφτομαι λογικα και αντικειμενικα προτιμω καινουργιο.θα εισαι ο πρωτος που θα το βαλει μπροστα θα το στρωσεις κτλπ.ολοι πεφτουμε στην λουμπα να παρω αυτο που ειναι μεγαλυτερο πιο.... πιο..... πιο...... ενω οι πραγματικες μας αναγκες καλυπτονται με πολυ λιγοτερα.ο καθενας ξοδευει τα λεφτα του οπως θελει και κανεις δεν μπορει να τον κρινει.μπενελι λοιπον![]()
Δυο λογια για το benelli 302 ειναι πολυ ομορφο, εχει: το μακρυτερο μεταξόνιο,πιο ανετη σελα συνεπιβατη, πλαίσιο χωροδικτυωμα, usd μπροστινο, αμορτισερ με ρυθμιση επαναφορας,μαργαρίτες δισκους(οχι καλης αποδοσης μαμα τακάκια), χρονισμο 270 με πολυ ωραιο.και μεστό ηχο.
Ομως εχει το πιο βαρετο ανεβασμα στροφών πιθανόν λογο επιλογής βαρύτερου στροφαλου με αποτελεσμα να μην βγαζει ευστροφια παρα τα 35 άλογα του.
Αναλογως με την εμπειρία του καθενός νομιζω οτι παλι στα 120km/h ειναι η ταχυτητα ταξιδιου αλλα με περισσοτερη ανεση και σταθεροτητα που προσδιδει ο βαρύτερος στροφαλος.
Ενα μειων ακομη ειναι τα συχνοτερα απο το αναμενόμενο μεγαλα σέρβις(ρύθμισης βαλβιδων), που εαν πιανουν τα χερια σου θα μαθεις γρηγορα να τα κάνεις μονος σου.