Γιατι ρε το μαλωνεις το παλικαρι ..??
Γιατι ρε το μαλωνεις το παλικαρι ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ποτε δεν ξεκιναω με δευτερα ποσο μαλλον με τριτη, ειναι δυνατον; καταλαβαινω ποτε το μηχανακι δεν εχει την ροπη που χρειαζεται και θελει κατεβασμα ταχυτητας. Το ζοριζω μονο λογω βαρους, οχι κακης οδηγησης. Σεναριο χρησης για να καταλαβεις ειναι: ευθεια με τριτη στο σασμαν και 60 στο κοντερ να πηγαινει μια χαρα, αν ομως υπαρχει μπροστα μικρη ανηφορα θα αρχισει να κανει τον ηχο (εχοντας ομως αρκετη ροπη να την ανεβει αν δεν κατεβασεις ταχυτητα στο σασμαν, χωρις να κρεμασει.) Αν αφησεις λιγο γκαζι θα σταματησει να το κανει. Εν ολιγις σε μεσαιες και ψιλες στροφες με μεγαλο φορτιο αλλα μεσα στα ορια ροης του κινητηρα (αμα ανοιξεις γκαζι θα επιταχυνει κανονικα)
Την τελευταία φορα που εζησα σκηνικο με πυρακια ηταν οταν ανεβασα την συμπιεση στο DTακι μου σε 12:1 ενω ειχα βαλει το ωραιο μου pro-x πιστονακι...
Ε λιγο μετα το στρωσιμο (στα πρωτα σκισιματα) εκανε μια ωραια τρυπουλα (ΝΑ) στο πιστονι...
Ξαναματα ριξιμο συμπιεσης στο 10.5 κ μετα δουλευε λουλουδι.
Μην το κρατας ετσι γιατι θα το παρεις στο χερι οσονούπω...
(Αλλαξε τον ντε λα μαστορα σου με κανεναν αλλον)
Ride(s) the wind of change...
Υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω αν ειναι μπιελα; να το ζορισω υπο συγκεκριμενες συνθηκες στις οποιες αν κανει θορυβο ειναι μπιελα η καποια παρομοια διαδικασια;
To ίδιο θέμα έχω σε καινούριο μοτέρ lifan από την πρώτη μέρα. Μετά από 3500 χιλ χλμ το κάνει ακόμα και μόνο στην τρίτηΤέλος πάντων ,άλλαξα βενζινάδικο και σχεδόν το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Με κάθε επιφύλαξη τώρα για το δικό σου μοτέρ
![]()
¨'Η παίζε να το πετάξω κι εγώ σε λίγο καιρό![]()
πειρακια μπορει να βαραει σε όλες τις στροφές, απλά πανω απο τις 3-4 δεν ακούγονται παρα μόνο με ειδικό όργανο ή πολύ έμπειρο αυτι
αν σου είπανε τρεις μηχανικοί οτι βαραει πυρακια, μάλλον έτσι θα είναι, μην το ζορίζεις μέχρι να βρεις γιατι και βαζε πάντα κατοστάρα.
βεβαια καποιες φορές τα πυράκια συγχέοται με το να έχει βαρέσει ελατήριο στο πιστόνι, ή μπιέλα, αν και είναι δύσκολο για μπιέλα σ' αυτα τα χιλιόμετρα, εκτος αν το είχες ξεχασει χωρις λαδια
εφοσον δεν έχεις μετατροπες, πρεπει να ελέγξετε αν ειναι οκ όλες οι εργοστασιακες ρυθμίσεις ανάφλεξης και καυσίμου, πχ αν είναι καθαρό το main jet στο καρμπυρατερ, δοκιμαστε μια άλλη ηλεκτρονική μήπως σηκώνει αβανς στο θεό, κλπ.
Πιθανόν όμως με την κατοστάρα να στρώσει.
κατοσταρα σε παπακι που εχει μοτερ χαμηλων επιδοσεων για οικονομια.
well done!!!![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Αν ειχε βαρεσει ελατηριο δεν θα μου εκαιγε λαδια; αυτο με το αβανς δεν το πολυπιανω να πω την αληθεια. Το μοτερ εχει συμπιεση 9.5:1, μεγαλη για παπι αλλα μικρη για μοτοσυκλετα, γιαυτο και 'γω το ψαχνω μηπως ειναι αλλου το θεμα.
βασικα νομιζω πρεπει να κανεις αυτο που είπε ο SONone και να βρεις σοβαρό μαστορα (οχι το φίλο του γιου του κουμπάρου που νταξ.. ξερει). Αυτος ξερει να να ακουσει αν βαραει πυράκια, αν θελει μπουζι, κλπ. Κατοσταρα να βαζεις γιατι με κατοσταρ α πιθανον να βαραει λιγοτερα πυρακια (αν βαραει), μεχρι να γινει σωστη διαγνωση και να επιλεχθεί η ενδεδειγμένη θεραπεία. Εσυ λογικά το μόνο που μπορείς να ελεγξεις τωρα είναι αν εχει λάδι καθως και τι χρώμα είναι το μπουζί. Αν είναι πολύ ασπρο (δεν εχει καφέ επικαθίσεις, είναι σημαδι πολύ φτωχού μειγματος και ίσως γι΄αυτό βαραει και πυράκια (αν βαραει). Μπορεις να δεις επίσης αν βγαζει ασπρο καπνό όταν είναι ζεστό.