Και 1000€ να δώσεις για κολλητήρι πάλι θα στραβώσει αν δεν προσέχεις. Οι μύτες είναι χαλκός. Όπως όλα τα μέταλλα όταν ζεσταίνονται λυγίζουν πιο εύκολα.
Ίσιωσε τη.
Και 1000€ να δώσεις για κολλητήρι πάλι θα στραβώσει αν δεν προσέχεις. Οι μύτες είναι χαλκός. Όπως όλα τα μέταλλα όταν ζεσταίνονται λυγίζουν πιο εύκολα.
Ίσιωσε τη.
Οριστε φιλε μου, αγοραζεις αυτο JCB και θα το εχεις εως τα βαθεια σου γεραματα.
https://venieris.com/%CE%97%CE%9B%CE...b7%cf%81%ce%b9
Το εχω απο τα 18 μου & τωρα ειμαι 45 ετων .
Εχω κολλησει τα παντα , αν θες φτηνο παρε το weller το γαλαζιο με τις αποσπομενες μυτες
Τελευταία τροποποίηση από dankannn; 17/08/2018 στις 12:36.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Τα JCB πολύ καλά.
Ο Βενιερης ήταν το μοναδικό μαγαζί που υπήρχε στην Αθήνα από πριν το 1970.
Παιρναμε τότε μισοτελειωμενα κυκλώματα και μονταραμε ερασιτεχνικους ραδιοφωνικους σταθμούς.
Ήταν τότε της μόδας τραγούδια αγαπησιαρικα, με ενδιάμεσες αφιερώσεις στα κορίτσια.
Σημ. Πότε πότε η αστυνομία έβγαζε ράδιογωνιόμετρο και εντοπιζε και από τις κεραίες τους σταθμούς.
Μια μαπα μυτη στο καλυτερο κολλητηρι δεν μπορει να κανει τπτ..
Μια καλη μυτη σε μαπα κολλητηρι μπορει να κανει αρκετα..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και που 'στε, κορίτσια..
Μη κανετε καμια ΜΑΛΑΚΙΑ και παρετε Κινεζιά χωρίς γείωση..!!
(ακόμη και αν εχετε στον πίνακα ρελέ των 10mA, γιατί τουλαχιστον μια περμαναντ την εχετε εγγυημένη - αναζωογονητικο φριζαρισματακι για τους καραφλούς..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πρώτες εντυπώσεις όχι και οι καλύτερες. Στάλθηκε σε αυτό το κουτί με ένα φυλλο οδηγιών και μυρίζει κινεζια.
Το δοκίμασα για λίγο και δουλεύει καλά αλλά δε το βλέπω να αντέχει μακροπρόθεσμα. Θα το δουλέψω μερικές ώρες και θα επανελθω.
Αν και δεν έχω εμπειρία από άλλες καλές μάρκες το πλαστικό είναι σκληρό και να αίσθηση φθηνή.
Δοκίμασα να ανοίξω το κάλυμμα αλλά παρόλο που έβγαλα τη βίδα δεν κουνιέται. Το άφησα σε περίπτωση που το επιστρέψω μέσα στην εγγύηση.
![]()
Με γεια. Η θερμοκρασία ρυθμίζεται;