Καλορίζικο και Καυλόστριφτο!
Προσωπικά, είμαι κατά των μανιταριών που εξέχουν πολύ, μπορεί να σε γλιτώσουν σε μια μικροπτώση, όμως θα μπορούσαν να κάνουν απίστευτα μεγάλη ζημιά σε μια πιο γρήγορη.
Καλορίζικο και Καυλόστριφτο!
Προσωπικά, είμαι κατά των μανιταριών που εξέχουν πολύ, μπορεί να σε γλιτώσουν σε μια μικροπτώση, όμως θα μπορούσαν να κάνουν απίστευτα μεγάλη ζημιά σε μια πιο γρήγορη.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μοτοσυκλέτα σταθμός! Να την χαρείς όπως της αξίζει!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ολντ σκουλ όπλο!
Να το χαρείς Γιώργο!!!
τώρα με το μονόσελο δεν θα'χεις δικαιολογία βραδυπορίας![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Καλόστριφτο![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Καλορίζικο και να το χαρείς![]()
Βάλε βολτόμετρο αν δεν έχει ήδη βάλει ο προηγούμενος κάτοχος, ώστε να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή τι κάνει το κύκλωμα φόρτισης.
Στο συγκεκριμένο υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για αυτό, εκτός από τους συνήθεις.
Το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως και το SP2 έχει ανάφλεξη με ενδιάμεσο ενισχυτή. Υπάρχει ένα κουτάκι, ΟΧΙ η ηλεκτρονική, που παρεμβάλεται μεταξύ ηλεκτρονικής και πολλαπλιαστών, παίρνει τα ασθενή σήματα εντολής της ηλεκτρονικής, και τα κάνει ισχυρά σήματα ρεύματος προς τους πολλαπλασιαστές.
Στο manual αναφέρεται σαν Converter. Συγκεκριμένα για κάθε κύλινδρο, η ηλεκτρονική στέλνει ένα ασθενές σήμα 5V στο converter. Όταν η ηλεκτρονική θέλει σπινθήρα στο μπουζί, το 5V γίνεται στιγμιαία 0V και αυτό λέει στο converter ''δωσε τάση&ρεύμα στον πολλαπλασιαστή''.
Το σύστημα αυτό είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο, αλλά έχει μια ευπάθεια, αν έχουμε πρόβλημα στα πηνία-ανόρθωση και βγάζουν λάθος τάσεις. Στην περίπτωση δε, που αυτά πεθάνουν τελείως, και η τάση της μπαταρίας αρχίσει να πέφτει , μόλις φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτω από 10volt και συνεχίσουμε να οδηγάμε για πολύ ώρα ακόμα, το converter καίγεται.
Κάνει περίπου 500 ευρώ, ΔΕΝ υπάρχει κάτι άλλο να ταιριάξεις στην θέση του. Converter έχει και το VTR1000F αλλά έχει άλλο αλγόριθμο λειτουργίας και ΔΕΝ ταιριάζει.
Έχω γράψει ένα οδηγό πως να το επισκευάσεις αν καεί, εδώ >>> http://forcev4.blogspot.com/2014/11/...0-sp1-sp2.html
Όλα αυτά θα τα γλυτώσεις, αν βάλεις ένα βολτόμετρο στα όργανα, και μόλις δεις ανωμαλία στην τάση, σταματήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται να το χρησιμοποιείς, μέχρι να διορθώσεις την όποια βλάβη.
Καλά χιλιόμετρα κατά τα άλλα.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
κούκλα![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Καλορίζικο, καλά χλμ!
Ωραίο μηχανάκι, μαζί με το TL1000R, ήταν μηχανάκια πολύ ξεχωριστά.
Έφτασα κοντά στο να πάρω το Suzuki πριν από μερικά χρόνια....