Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: to megethos paizei tosi simasia????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    .
    Δηλαδή άνετα έπαιρνα Unimog καλύτερα να έχω και πραγματικά εκτός δρόμου δυνατότητες.(αν είχα πολλλλλλλλλλλλα λεφτά για πέταμα)
    ΟΝΤΩΣ φιλε έτσι λεει ..να΄ μπεις στο κέντρο με το Unimog φορτωμένο με τέφλα και να πάθουν όλοι σοκ....και να ξεκινάς κομμάτια στο φανάρι και να πέφτει το τέφλο στο παρμπριζ τις mercentes και να κάνει ζημιά 3.000 ευρώ ...άντε βρεστα με την ασφαλιστική μετά!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Χωρίς να διαφωνώ στο ελάχιστο με τα παραπάνω, νομίζω πως και όλοι οι αρσενικοί τυπάδες με τις τζιπάρες δεν κάνουν και τόσο διαφορετική χρήση των οχημάτων τους από ότι κάνουν οι γλάστρες τους (νόμιμες και παράνομες) και η ελάχιστη λάσπη που έχουν ρίξει στο αμάξι τους έχει γίνει στα πλαίσια της μαγκιάς-κλανιάς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
    Χωρίς να διαφωνώ στο ελάχιστο με τα παραπάνω, νομίζω πως και όλοι οι αρσενικοί τυπάδες με τις τζιπάρες δεν κάνουν και τόσο διαφορετική χρήση των οχημάτων τους από ότι κάνουν οι γλάστρες τους (νόμιμες και παράνομες) και η ελάχιστη λάσπη που έχουν ρίξει στο αμάξι τους έχει γίνει στα πλαίσια της μαγκιάς-κλανιάς.
    καλά οι άνδρες με τζιπ είναι πιο γελίοι ακόμα.....καλά οι γυναίκες έχουν τις ανασφάλειες τους στο δρόμο και πέρνουν τανκς ..οι άλλοι τα μουρόχαβλα από τα βόρεια προάστια αφού έχουν 4 αυτοκίνητα τι κατεβαίνουν στην αθήνα με το τζιπ γαμώτο?????
    για να μας δείξουν ότι έχουν μεγάλο αυτοκίνητο και μικρό πουλί???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Και γιατι το μεγεθος οπως λετε ολοι εσεις οι απο πανω πρεπει να αφορα μονο τα τζιπ???

Δηλαδη μια 600 σαρα MERCEDES Η ΜΙΑ BMW 7 ΦΕΥΓΑ σας πεφτει μικρη??? Εχω ενα PAJERO με μολις 4.00 μετρα μηκος ( το κοντο ) Αρκει να σας πω οτι ενα τουοτα AVENSIS εχει 4.60 μηκος οποτε πιο ειναι πιο ογκοδες και ποιο δεν πρεπει να μπαινει Αθηνα??? Εκτος αν το προβλημα ειναι ρε παιδια η ξανθια με το hummer και μαλλον πρεπει να αλλαξει ο τιτλος στο ποστ...

Παιδια τζαμπα μου φενεται σχολιαζουμε τη γκομενα με το fucken hammer.
    Αυτο που τα κανει ολα ειναι τα λεφτα,πολλοι απο εμας αν ξαφνικα κερδιζαμε πολλα λεφτα οχι αν τα ειχαμε,θα ειχαμε σιγουρα την ακριβοτερη μοτο με τα ακριβοτερα περιφεριακα μηχανης και αναβατη και ας μην μπορουσαμε να τα εκεμεταλευτουμε ουτε στο ελαχιστο.......
    Τι σημαινει αυτο?Μας αρεσει να επιδικνιομαστε στους αλλους με οτι καλυτερο θα ειχαμε,και εμεις τα ιδια θα καναμε και χειροτερα να ειστε απολυτα σιγουροι.
    Οσο για αφτους που τα ειχανε τα φραγκα απο παλια μερικα πραγματα στη ζωη τους ειναι αυτονοητα και ιδιως τα μεγαλα...δεν μπορουνε να φανταστουνε τη ζωη τους αλλιως.....
    Το εχω ζησει απο κοντα με μια φιλη μου απο τη κιφησια οσο και ταπεινη να ητανε περα απο την ομονοια νομιζε οτι ητανε σε αλλη χωρα....
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

είναι διαφορετικό ρε φίλε...άμα έχεις λεφτά πάρε φεράρι θα το καταλάβω....αλλά μην μου πέρνεις το γαμωτζιπ ...αφού ούτως ή ΄΄αλλως δεν πρόκειται να το βάλεις ποτέ off road....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

zzr2005
    ....αλλά μην μου πέρνεις το γαμωτζιπ ...αφού ούτως ή ΄΄αλλως δεν πρόκειται να το βάλεις ποτέ off road....

Γιατι?? Αυτοι που παιρνουν φεραρι πανε κανα ταξιδι να την ευχαριστηθουν?? ΚΟΛΟΝΑΚΙ --- ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...

Ασε και που πολλα RRRRRR Απο μοτο τα ιδια δρομολογια κανουν και δεν εχουν παει καν πανω απο τον αγ Στεφανο να δουν πως ειναι !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    zzr2005

Ασε και που πολλα RRRRRR Απο μοτο τα ιδια δρομολογια κανουν και δεν εχουν παει καν πανω απο τον αγ Στεφανο να δουν πως ειναι !!!
    ΄
    πρόβλημά του όμως που έδωσε 5 μύρια και δεν το ευχαριστιέται...
    αυτός που αγοράζει τζιπ όμως γαμάει όλη την πόλη!!!!
    ο άλλος με τη φέράρι τουλάχιστον θα τη βγάλει μία φορά το Σάββατο...εξάλλου ο αριθμός των φεράρι μειώνεται με γεωμετρική πρόοδο καθώς κανείς δεν ξέρει να τις οδηγάει και τις στουκάρει σε κάτι κολώνες στην παραλιακή!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

zzr2005
    αγοράζει τζιπ όμως γαμάει όλη την πόλη!!!!
    Το πες και παραπανω και δεν το τεκμηριωσες...

Το ιδιο λες και τωρα...

Τι σου εκαναν τα τζιπακια παραπανω απο τα μικρα --μεγαλα κουτια που μας στελνουν αδιαβαστους καθε μερα????

zzr2005

Το πες και παραπανω και δεν το τεκμηριωσες...

Το ιδιο λες και τωρα...

Τι σου εκαναν τα τζιπακια παραπανω απο τα μικρα --μεγαλα κουτια που μας στελνουν αδιαβαστους καθε μερα????
    τα τζιπ πιάνουν το διπλάσιο χώρο από ένα μέσο αυτοκίνητο....
    έχουν σαφώς μεγαλύτερη κατανάλωση και σαφώς περισσότερους ρύπους....οι κάτοχοι τους αισθάνονται αλώβητοι και οι αντιδράσεις τους είναι αντίστοιχες (αδιαφορία για κάθε άλλο κινούμενο όχημα πλην φορηγών τρόλεϊ γιατί είναι μεγαλύτερα)!!!!!
    αυτά φτάνουν για μένα
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Τα περνω ολα πισω
    Θανατος στις γκομενες με τα μεγαλα τζιπ.
    Σημερα δυο τετοιες μου σπασαν τα νευρα ,η μια μιλαγε και στο κινητο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

zzr2005
    τα τζιπ πιάνουν το διπλάσιο χώρο από ένα μέσο αυτοκίνητο....
    Απαντηση σαφη σε αυτο που λες εδωσα στο μηνυμα μου στην 1η σελιδα. Αν το διαβασεις και καταλαβεις το ξανασυζηταμε...

zzr2005

Απαντηση σαφη σε αυτο που λες εδωσα στο μηνυμα μου στην 1η σελιδα. Αν το διαβασεις και καταλαβεις το ξανασυζηταμε...
    το διάβασα αλλά ελπίζω να μην θεωρείς το μέσο αυτοκίνητο που μπαίνει στην ΑΘήνα μια bmw σειράς 7.....ή μία mercedes 600....
    ίσως είναι το ίδιο σε μηκος με ένα κορόλα αλλά σε πλάτος είναι σαφώς μεγαλύτερο και σιγουρα δυσκολεύει τουλάχιστον τις μοτοσυκλέτες να κινούνται ανάμεσα τους....αν ΄μείνουν οι μοτοσυκλέτες πίσω από τα τζιπ ταυτόχρονα δημιουργείται ένα επιπλέον κυκλοφοριακό βάρος από το τίποτα...
    επίσης δεν απάντησες σχετικά με τους ρύπους....ή δεν σε ενδιαφέρουν???βέβαια θα μου πεις τα λεωφορεία έχουν λιγότερους ρύπους???....τουλάχιστον αυτά εξυπηρετούν 200 άτομα το καθένα σε κάθε δρομολόγιο όχι έναν....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

zzr2005

επίσης δεν απάντησες σχετικά με τους ρύπους....ή δεν σε ενδιαφέρουν???βέβαια θα μου πεις τα λεωφορεία έχουν λιγότερους ρύπους???....τουλάχιστον αυτά εξυπηρετούν 200 άτομα το καθένα σε κάθε δρομολόγιο όχι έναν....
    Ti να σου απαντησω για τους ρυπους?? Καινουργια αυτο ειναι κι αυτα και βγαζουν αρκετους λιγοτερους ρυπους απο τα 1000αρια του 80.. Και μην μου το πας στα κυβικα.. Τα περισσοτερα Διλιτρα ειναι οπως ολα τα ιχ ..

Μου θυμισες εναν μαλακα πολιτικο πριν λιγα χρονια που υποστηριζε οτι για να ανασανει η Αθηνα απο το νεφος μεταξυ των αλλων πρεπει να απαγορευτει η κυκλοφορια σε μοτο πανω απο 250 cc:hypnotize

Σχετικα με τους ρυπους μια ασχετη ερωτηση:
    Αληθευει οτι οσοι βαζουν αφτερ μαρκετ εξατμιση ,καταργουν τον καταλυτη;
    Δεν περνανε οι αφτερ μαρκετ εξατμισεις ,τις ευρωπαικες προδιαγραφες για ρυπους;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. paizei rolo to baros kai to ipsos?
    από motard στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2009, 13:09
  2. An autoseinai Noemvris...na mou kopsete to Wind!!!
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2003, 01:13
  3. poulao to kawa mou
    από sakoulakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:35
  4. to proto multistrata
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 11:47
  5. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio