Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Youtube Video

στο δρόμο ΔΕΝ γίνεται να μην έχεις "καλυμμένο" το φρένο με 1 τουλάχιστον,ιδανικά 2, δάχτυλο/-α.

στις ελάχιστες φορές που βρέθηκα στην πίστα , η δύναμη της συνήθειας μου "επέβαλλε" να έχω 2 δάχτυλα στη μανέτα του φρένου με αποτέλεσμα να κουράζεται το χέρι μου από την προσπάθεια να ανοίξω το γκάζι όσο το δυνατόν ομαλότερα. Όταν επικεντρωνόμουν σε αυτό και επανατοποθετούσα το χέρι μου στο γκάζι μετά το (τόσο δα) trail-braking,μπορούσα να ανοίγω το γκάζι ευκολότερα πιο ομαλά,με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται η κόπωση.

Ξαναλέω όμως ότι στο δρόμο προέχει η ασφάλεια,πάντα καλυμμένο το φρένο.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Πάντα έχω δύο δάχτυλα στο φρένο και δύο ή τέσσερα στο συμπλέκτη. Πρόσφατα είδα ένα video όπου ο αναβάτης είχε στο φρένο το μεσαίο δάχτυλο, ενώ ο δείκτης ήταν στο γκάζι. Βολεύει κάτι τέτοιο;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Πάντα έχω δύο δάχτυλα στο φρένο και δύο ή τέσσερα στο συμπλέκτη. Πρόσφατα είδα ένα video όπου ο αναβάτης είχε στο φρένο το μεσαίο δάχτυλο, ενώ ο δείκτης ήταν στο γκάζι. Βολεύει κάτι τέτοιο;
    Είναι ό,τι βολεύει τον καθένα και επίσης εξαρτάται από την απόσταση της μανέτας από το γκριπ ή πόσο 'γερτή' προς τα κάτω είναι αυτή.Σε μερικούς δεν φτάνει καλά ο δείκτης και προτιμούν τον μέσο για να καλύπτουν το φρένο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    όπως βολεύεται ο καθένας. να,δες εδώ πως φρενάρει ο Kyle Wyman του Moto America

https://youtu.be/t1sNVEEEhPo
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    καποτε φρεναραμε με παντοφλα στην μποστινη ροδα στο δανεικο ποδηλατο και ισως κοντρα πισω..και τωρα λεμε τι βολευει τον καθενα..ποια δαχτυλα αντιχειρες..κτλπ.... δακρυα στα ματια μου !!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα σου έλεγα να μην τρέχεις στον συγκεκριμένο δρόμο μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που διασχίζουν πρόβατα, σκυλιά, χελώνες, φίδια τον δρόμο. Συν τις άλλης η άσφαλτος πάλιωσε εκεί οπότε δεν είναι το "νταούλι" που ήταν παλιά. Κατά τα άλλα, ωραίος!!!
    Σε ευχαριστω φιλε μου. Εχεις δικιο για αυτο κανω παντα μια αναγνωριστικη γυρα για να δω τι καινουργιο υπαρχει. Οσο για την ασφαλτο ειναι αληθεια αλλα ουτε και την φρεσκια προλαβα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. (Επαν)ενεργοποίηση YouTube video embedding
    από McGyver στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2013, 06:20
  2. Runaway Boys Thruxton youtube video
    από begenius στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2009, 12:37
  3. nice youtube videos......... on-off
    από LARISEOS στο forum Off topic