Είχα ένα πελάτη γύρω στα 70-75 (καλά να είναι αν ζει, θεός’χωρέστον αν πέθανε) έχω να τον δω 1-2 χρόνια. Είχε ένα SUZUKI 750 του 80 κάτι, έφευγε από το μαγαζί πάντα με κωλιές.Θά’θελα να είχα τα κουράγια του και εγώ στα 70 μου.
![]()
Είχα ένα πελάτη γύρω στα 70-75 (καλά να είναι αν ζει, θεός’χωρέστον αν πέθανε) έχω να τον δω 1-2 χρόνια. Είχε ένα SUZUKI 750 του 80 κάτι, έφευγε από το μαγαζί πάντα με κωλιές.Θά’θελα να είχα τα κουράγια του και εγώ στα 70 μου.
![]()
Μη σκας παλλουκαριμ και τα πλησιαζουμε .............Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
![]()
:a53:
kofte tis saxlamares re
i zoi ksekinai sta 60 ama 8ete na ksete...:rotflmao:
ego perimeno na pao 60 gia na arxiso ta na rkotika ta ksenixtia ke tis asoties...
:rotflmao: :rotflmao:
ke min ksexnate oti ama den mporoun ta kokalakia sas ta ditroxa iparxoun ke ta tritroxa me disk player me rokies me mpires sto port pagkaz me mousia aspra mexri ta gonata ke ala orea..
oreksi na iparxi
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εσυ (κι ο αλλος ο κωλογερας, ο tai) μπορεις να πλησιαζεις οτι θες !![]()
Εγω ειμαι δωδεκα χρονων και μεγαλοδειχνω ...![]()
:rotflmao:
![]()
ναι αλλά για να θυμάσαι το συγκεκριμένο στιχάκι που γράφτηκε πριν πόσα χρόνια ήτανε .... κάτι λέει αυτό
ουπς το θυμάμαι κι εγώ
γαμώτ ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Time is nothing- when you are young in heart- and your soul steel burns"
Το αγαπημένο μου τραγούδι από όταν είμουν 16 χρονόν.Έχω γνωρίσει κάτι γέρους 20χρονους και κάτι εφηβους 60ριδες![]()