χωρίς να το παίξω ξερόλας, το καρμπ πώς εννοείς ότι το καθάρισες εφόσον δε ξέρεις απο μηχανικά?
το έλυσες, έπλυνες με βενζίνη, το φύσηξες με αέρα και το έδεσες?
Και όταν λές ότι παίρνει μπροστά αλλά δεν πάει τί εννοείς?
Δεν ανεβάζει στροφές? Μπουκώνει?
Προσωπικά ΠΡΙΝ προσπαθήσω να το βάλω μπροστά θα άδειαζα τη βενζίνη ακόμα και απο το καζανάκι του καρμπ.
Μετά καινούργια και δοκιμή.
Μήν πειράξεις ρυθμίσεις του καρμπ γιατί θα χάσεις άλλο ένα σίγουρο σημείο (εφόσον δούλευε πέρυσι).
Επειδη εγω μπορω να παιζω ανετα με το αν μπορει ο οποιοσδηποτε να γραφει "ανετα" σε οποιο θρεντ θελει, κι επειδη εκτος απο τον μοντ οπως ειδες σου ειπε και αλλο μελος οτι εισαι προκλητικος και χωρις λογο, μηπως να το ξαναδεις το θεματακι η να αρχισουμε τα παιχνιδια με την "ανεση";
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν τον επρολαβα τον φουστη τον αντρα..!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Έτσι όπως το περιγράφεις, το πρώτο που θα έψαχνα είναι η διαδρομή της βενζίνης. Σαν να μην έχει σωστή ροή βενζίνης ακούγεται, ίσα ίσα φτάνει η βενζίνη να πάρει μπρος, και μόλις ζητήσεις λίγο παραπάνω... μένει.
Μπας και έχει κανα σωληνάκι βουλωμένο; Μπας και έχει διακόπτη βενζίνης με υποπίεση και έχει κολλήσει (πνεύμονα στο είπε ο φίλος παραπάνω). Ντεπόζιτο καθαρό;
Δώσε κατευθείαν στο καρμπ με ένα δοχειάκι βενζίνης εξωτερικό πιο ψηλά και σωληνάκι, να δεις, πάλι το ίδιο θα κάνει;
Μετά πας στο ότι κάτι λάθος έχεις κάνει στο καθάρισμα.
Και μετά πας σε ηλεκτρικά θέματα.
Φόρτισε καλά μπαταρία, βάλε φρέσκια βενζίνη πριν από ότι άλλο.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό