Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Για να αρχίσουμε να συζητάμε το ραντεβού.....![]()
![]()
![]()
Ακομα δεν εχει αποφασιστει η διαδρομη ρεεε ...![]()
Τ' απογευμα θα σας κανω μια προταση, αντε ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τ' απογευμα θα σας κανω μια προταση, αντε ...![]()
ayta einai...
![]()
![]()
Mα καννενας δεν θελει να μου παει το μηχανακι για σερβις??Θα το πληρωσω εγω...Δεν ειναι δυνατον το εχω και καθετε γιατι δεν προλαβαινω το σερβις και δεν θελω να κανω παραπανω χιλιομετρα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ama katafero kai eimai Athina, mesa kai ego (to Savato tha ksero)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Mα καννενας δεν θελει να μου παει το μηχανακι για σερβις??Θα το πληρωσω εγω...Δεν ειναι δυνατον το εχω και καθετε γιατι δεν προλαβαινω το σερβις και δεν θελω να κανω παραπανω χιλιομετρα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rsp tha sto pao ego vre, steile apla ta kleidia kai meine isixos![]()
Ανεβαινουμε την Παρνηθα, ασφαλτινα μεχρι την Αγ.Τριάδα.
Εκει στριβουμε αριστερα και περναμε πισω απο το Δασικο Φυτωριο σε χωμα.
Ακολουθουμε τον δρομο και περνωντας απο "Διασελο της Κυράς" (πισω απο το ΣΕΓΑΣ) φτανουμε σε διασταυρωση με μπαρα μπροστα μας.
Στριβουμε δεξια (κατηφοριζοντας) κι αφηνουμε τον δρομο να μας φερει μεχρι το "Κλημέντι" ...
![]()
... εκει στριβουμε ΔΕΞΙΑ κι ο δρομος μας φερνει στην "Κιάφα Μπόρσι", με εκκλησια στ' αριστερα μας.
Συνεχιζουμε ευθεια και περνωντας απο οχι καλης βατοτητας κομματι, κατηφοριζουμε μεχρι το "Βούντημα" ...
Ναί ναί ναί!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Προτεινω ωρα συναντησης τις 09:00 ...
Καλο σημειο συναντησης θα ηταν το κατω παρκινγκ του τελεφερικ στην Παρνηθα ...
Αν μπορω (ειμαι καλυτερα) προσφερομαι για πλοηγος ...![]()
Στην αντιθετη περιπτωση ...![]()
Σας εχω επισυναψει χαρτες 1:45.000, εκτος απο τον τελευταιο που ειναι 1:55.000.
Καιαιαιαιαι ...
Καλο σας δρομο!![]()
... εκει στριβουμε ΔΕΞΙΑ κι ο δρομος μας φερνει στην "Κιάφα Μπόρσι", με εκκλησια στ' αριστερα μας.
Συνεχιζουμε ευθεια και περνωντας απο οχι καλης βατοτητας κομματι, κατηφοριζουμε μεχρι το "Βούντημα" ...![]()
![]()
![]()
Μπαααα....
Έχουμε "προβληματάκι" να στρίψουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην εκκλησία ??? (προς Σκούρτα...).
:rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Μπαααα....
Έχουμε "προβληματάκι" να στρίψουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην εκκλησία ??? (προς Σκούρτα...).
![]()
Τωρα με το κομενο φτερο ...
Κανενα!![]()
Παντως μην νομιζεις οτι το κοματι μεχρι το Βούντημα ειναι πολυ καλυτερο, μιας κι ειναι σχετικα φρεσκο(ξανα)ανοιγμενος δρομος ...
Ελπιζω να μην ακουει κανεις ...![]()
![]()
Επειδη δεν ξερω ακομα αν θα 'μαι αρκουντος καλα, ωστε να παω ...
Εβγαλα αυτην την διαδρομη, επειδη το μονο σημειο που μπορουν να χαθουν ειναι μετα το Βούντημα, και να βγουν Αυλώνα αντι για Αγ. Θωμα, οποτε ειναι μικρη η ζημια ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()