αμα θελουν οδικη ασφαλεια και ειναι μαγκες να κλειδωνουν τα κινητα οταν κινειται το οχημα
τα ατυχηματα ετσι γινονται οχι αμα πατησεις τη διαχωριστικη της λωριδας
ομως ειναι πολλα τα λεφτα και μεγαλα τα συμφεροντα
αμα θελουν οδικη ασφαλεια και ειναι μαγκες να κλειδωνουν τα κινητα οταν κινειται το οχημα
τα ατυχηματα ετσι γινονται οχι αμα πατησεις τη διαχωριστικη της λωριδας
ομως ειναι πολλα τα λεφτα και μεγαλα τα συμφεροντα
αυτο ειναι ενα θεμα.....
το αλλο θεμα ειναι πως επιτρεπουν στα σημερινα αυτοκινητα να αποσπαται τοσο η προσοχη του οδηγου
καποτε η saab νομιζω ειχε ενα κουμπι που το βραδυ στο ταμπλω αν ηθελες σου αφηνε φωτισμενο μονο το ταχυμετρο
Γιατι φιλε εαν κανεις χιλ.χιλιομετρα χρειάζεσαι περιβάλλον χρειάζεσαι 5 μπλιμπλικια που θα σου προσφέρουν ανεση στον αυτοκινητόδρομο.
Ομως συμφωνώ οι μαλακιες γίνονται εντος της πολης και εκει τα ποσοστα ειναι με την χρηση κινητου. Ακομη δεν έχουν καταγραφεί ατυχηματα λογο μπλιμπλικιων
Ωραίο σύστημα αυτό στους καθρέφτες. Το έχω τσεκάρει εν κινήσει και μπράβο τους. Πρέπει να φτιάξουν και ένα που θα ανάβουν τα φώτα αυτόματα βάσει ώρας.
και εγω στο auto το εχω......
δεν με εχει απασχολησει ποτε......ουτε τα κλεινω, ουτε τα ανοιγω.......
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
ειναι οντως φοβερο......πηγαινα Αθηνα-Κορινθο-αιγιο κτλ, και αλλαζα μονο λωριδες.........
Του εβαζες πχ ενα max speed 120κμ, και οποτε δεν ειχε αυτοκινητο μπροστα, πηγαινε μεχρι τοσο.....
πολυ καλο και ξεκουραστο συστημα........
ειδικα στα αυτοματα, που το ποδι σου μενεισχεδον ακινητο στο γκαζι.....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Το ίδιο κάνεις και με τους υαλοκαθαριστήρες και ξεμπέρδεψες.
Να μην ανάβουμε φώτα, να μην ανοίγουμε υαλοκαθαριστήρες, να μην παρκάρουμε μόΝοι, να μην, να μην, έτσι έγινε το κεφάΛι πολτός.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.