![]()
ρε παιδες πως γινετε download σε αυτο το site?....
![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Το link για το συγκεκριμένο βιντεάκι το έγραψα παραπάνω. Κάνεις δεξί κλίκ επάνω του και "αποθήκευση ως..." ή "save link as..."Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
![]()
Για τα υπόλοιπα, πρέπει να δείς τον html κώδικα της σελίδας (π.χ. στον Firefox: View - Page Source). Κάπου εκεί ανάμεσα (με λίγο ψάξιμο) θα το βρείς.
Ειχα και εγω παρομοιο ατυχημα πριν 3 χρονια, τοτε κατεστραφηκε σχεδον ολοσχερος το runner που ειχα. Με εκλεισε αυτοκινητο με ιδιο τροπο, και με ελαχιστα φρενα εσκασα με καμια 70χλω πλαγιομετοπικα, στο αυτοκινητο και ετσι εξωστραγκιστικα, σαν να εγινα σποντα. Αυτο που με γλιτωσε απο την μετοπικη, ηταν οτι μπλοκαρε το πισω φρενο, με αποτελεσμα να αλαξει κατευθυνση το μηχανακι και να σκασω στο πλαι αντι στο μπροστινο του αυτοκινητου. Το αλλο που βοηθησε ειναι οτι στα scooter τα ποδια ειναι μεσα απο τα πλαστικα, ενω στην μηχανη αν σε χτυπηση κατι στο πλαι, το ποδι σου θα γινει ενα με το μοτερ!
(Φοβερο μειονεκτιμα αυτο) Τελος εσκασα με το κεφαλι στο κρασπεδο, και το ανεβηκα παλι σε στιλ σποντας, φορουσα κρανος και δεν επαθα τπτ!
Ενα αγνωστος μοτοσυκλετιστης, σταματησε, εκλεισε το δρομο, φροντισε να καλεσει ασθενοφορο, τροχαια, εδωσε καταθεση, με υπερασπιστικε με πολυ παθος, και ετσι δεν ειχα κανενα τραβηγμα με ασφαλιστικες και ολλα αυτα, βρηκα το δικαιο μου.
Να νε καλα ο ανθρωπος, Ποτε δεν θα τον ξεχασω!
Για εμενα αυτος ο ανθρωπος ηταν το καλυτερο παραδειγμα στα 21 μου χρονια, για να καταλαβω τι παει να πει μοτοσυκλετιστικη αλλυλεγγυη.