Αυτό με το μπουζί είναι δύσκολο να γίνει διότι το ένα φιλαράκι μου έχει το ktm duke 390 και ο άλλος το Ζ 650 και χρειάζεται να βγουν κάποια πλαστικά,αυτό με το λαδι καλή ιδέα και το άλλο με το καλαμπόκι.Θα τα δοκιμάσω!Ευχαριστω!
Μόνο να είσαι σίγουρος ότι τα φιλαράκια σου σηκώνουν πλακιτσα, γιατί αλλιώς βλέπω να πρωταγωνιστείς σε μπουκακε φιστινγκ κατάσταση......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το ΑΥΤΟ. Μην κάνεις κάτι δυνητικά επικίνδυνο (κάποιος έγραφε πιο πάνω για σφιξιμο τέρμα ρεγουλατόρου φρένου, αν είναι δυνατόν....) Ίσως εσύ να νομίζεις ότι δεν εμπεριέχει κίνδυνο το οτιδήποτε πας να κάνεις αλλά ποτέ ΔΕΝ μπορείς να προβλέψεις την όποια εξέλιξη. Καλαμπόκι λέει στην εξάτμιση.... Μάλιστα και αν επιστρέψουν τα καυσαέρια μη βρίσκοντας διέξοδο να δεις τι ωραία θα φερθεί το μοτέρ...
Σκεψου απλά αν θα ήθελες ΕΣΥ να βρεθείς σε κίνδυνο η ταλαιπωρία (είτε σωματική είτε ψυχική είτε οικονομική).
Χρόνια πριν ο πρώην μπατζανάκης μου σκάρωσε πλάκα σε μεροκαματιάρη φίλο του οικοδόμο το εξής: του εκρυψε το παπί σε μια γωνιά και ο άνθρωπος τρελάθηκε, όταν του αποκάλυψε την φάρσα χρειάστηκε επειγόντως οδοντίατρο....
Αυτά
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ότι γράψω είναι αλήθεια.
Όταν είχα το ταιφουν κάτι φιλαράκια μου βγάλανε το φανάρι και μου βάλανε ένα κερί μέσα. ..
καθε μερα ...νεα μερα.
Δεν νομίζω να είδες και καμιά διαφορά την νύχτα![]()
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Καλωδιακι απο μπουζοπιπα στην εμπρος μανετα και μολις πατησει να βαλει μπρος τζιζ
οδοντογλυφιδα στο μπουτον της κορνας και ξυπναει την γειτονια μεχρι να βρει τι γινεται.
σε εναν φιλο ειχαμε κρεμασει το παπι σε ενα δεντρο,εξω απο την εκκλησια,λιγη ωρα πριν την λειτουργια...
Αυτό με τη μπιζοπιπα στην Μανέτα πως γίνεται;