Τελικά αντλία νερού με της τσιμούχες ηταν,την γλύτωσα.ευχαριστω για τη βοήθεια!
Τελικά αντλία νερού με της τσιμούχες ηταν,την γλύτωσα.ευχαριστω για τη βοήθεια!
Χαίρομαι πολύ, καλές βόλτες και καλά ταξίδια.
![]()
να ξερεις φίλε το μηχανακι ποναει πολυ στην αντλία νερου...
περασε απο τα χερια μου μια εποχη..
σε τρια χρονια αλλαξα τρεις φορες την αντλία..αξονακι και τσιμουχες..
η καταληξη ηταν παντα ιδια...διαρροη νερου αριστερα πανω στο λαιμο της εξατμισης και κοκκινο λαμπακι θερμοκρασιας στο καντραν...
λοιπον ακουσε με προσεκτικα..ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ
το μηχανακι ειναι κατα τ'αλλα σκυλι μαυρο δεν προκειται να σε πουλησει ποτε...(δες γυρω σου ποσα κυκλοφορουν ακομη και σημερα και γραφουν σκληρα χλμ σε πολεις και βουνα)
οσον αφορά την αντλία...με τα χρονια ξεχειλωνει το καπακι του μοτερ απο τη μεσα μερια με αποτελεσμα να μην πατανε καλα τα κινουμενα μερη της αντλιας (φτερωτη κτλ) και να γινεται ο κακος χαμος εκει μεσα ειδικα τα καλοκαιρια που ανεβαινουν οι θερμοκρασιες ή σε πολυωρα ταξιδια...καποια μαστορια βαζαν κατι πατεντες απο μεσα (δαχτυλιδι) αλλα κι αυτα μουφα αποδειχτηκαν γιατι η ζημια ξαναβγαινει...καποιοι κατασκευασαν αξονακι αντλιας μονοι τους γιατι θεωρουσαν κινεζιά αυτο που πουλα η μαμα BMW, τπτ κι αυτο τα ιδια μετα απο καποιες χιλ χιλ τα ιδια διαρροες κτλ..
το λεπον αν λεω αν δεις οτι δεν βγαινει ακρη με τις αλλαγες αντλιων θα ψαξεις και θα παρεις ενα πλαϊνο καπακι μοτερ και τελος μεταχειρο αφου το δει μαστορας κανα 150αρι μαμα καινουργιο δεν ξερω αλλα υποθετω πανω απο 300-400
ησυχάζεις δια παντός ή τεσπα για χιλιαδες πολλες χιλιαδες χιλιομετρα.
η μαλακία που εκανε ο προηγούμενος είναι που δεν στο είπε οτι πονάνε εκεί τα μοτέρ αυτά...
εγώ οταν το έδωσα στο παλικάρι που το πηρε (και το χα τζι-τζι να ξερεις ηταν και διμπουζο με τριβαλιτσο συναγερμούς και πολλα εξτρα γενικως βελτιωμένες αναρτήσεις και αλλα) του είπα...φίλε σκυλί-σκυλί αλλά να έχεις το νου σου στην αντλία νερού...κάνει κάποια κόλπα ανά χ χιλιόμετρα και αναλόγως χρήσης...
ε μετά από ένα εξάμηνο μου στείλε μνμ οτι του το βγαλε και την ειχα αλλαξει κανα εξαμηνο πριν του το δωσω ολοκληρη σετ..
Τελευταία τροποποίηση από Kickstart; 14/05/2019 στις 08:45.
Ευχαριστώ αδερφέ επίσης !
Για αυτό διάλεξα το συγκεκριμένο μηχανακη ηξερα οτι έχουν βγει Καλα (εκτος της τρομπας)για τα λεφτά που ειχα 1400 με 44500 χιλ δεν μπορούσα να παρω καλύτερο και για Αθήνα και για κανένα ταξιδάκι..
Δεν το ξερω φιλος ειλικρινά, μιλαμε όμως για την μεσα μερια ετσι;
Δλδ ενα ελάχιστο να πεσει εξω το νεο άνοιγμα παλι η αντλια θα δουλεύει στραβά και παλι αργα η γρήγορα θα κλανει και θα αδειαζει τα νερα...ε αυτα τα πηγαινε ελα ολη την ωρα καποια στιγμη καίγεται και η φλατζα περνανε τα νερα στο λαδι και μετα το μπουγιουρντι ειναι ασήκωτο..
Το σενάριο με την αγορα καπακιου το ειχα ψαξει παρα πολυ και οπως ειπα τα ειχα σκασει πρωτα τρεις φορες για αντλιες-εργασια...στο συνεργείο μου το παιζαν οτι η αντλία ειναι περιπου σαν τακακι δλδ οτι καθε τοσο θελει αλλαγμα...
Ε οταν βρήκα ποιά ειναι η λυση και ποσο κάνει, το μηχανακι το...σμπρωξα.
Δες στο παρακατω λινκ στο μπεη τη 5η φώτο...δες πως ειναι απο μεσα...ειναι λίγο πακετο η επισκευη
https://www.ebay.com/itm/2005-BMW-F6...4AAOSw8sBbtLoy
Τελευταία τροποποίηση από Kickstart; 14/05/2019 στις 17:39.
Νομίζω Ησουνα λιγο άτυχος με της τσιμούχες δεν νομίζω να ειναι όλα δεν τόσο μεγάλο βαθμό
Ποσά χιλιόμετρα έκανες Άνα τσιμούχα περίπου;
Τhe Austrian waterpump seal conspiracy. KTM's and Husabergs do this as well every once in a while!
ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα
6-7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
το μηχανάκι όταν το έδωσα είχε 80.000 χλμ συνολικά μπορεί να έπαιζε κι αυτό το ρόλο του οπως επίσης και πως ειχαν συμπεριφερθεί επάνω του οι προηγούμενοι κατοχοι...εγώ ας πουμε με το που πέταγε τα νερα πήγαινα συνεργείο για τα περαιτέρω, ο άλλος μπορεί να συμπλήρωνε νερά και να συνέχιζε να το κυκλοφορεί κανα μήνα έτσι..
τεσπα μην αγχώνεσαι...απλα στα είπα γιατι με το καλημερα σου το εκανε και σκέφτηκα να σου δώσω μια γνώμη να ξέρεις απο την αρχή καποια πραγματα για το θέμα...
επίσης αν το ψάξεις ιντερνετικα θα δείς οτι εχουν γραφτει παρα πολλα για το ζητημα.
130.000 χλμ και την είχα αλλάξει μια φορά.
Έχει σημασία που δουλεύει το μηχανάκι, αν ψήνεται μέσα στη πόλη συνέχεια
τότε χαλάει πολύ πιο γρήγορα.
Προχθές το έφτιαξα και σήμερα είδα πάλη σταγόνα νορμαλ ειναι;;;γιατί εχει μια τρυπουλα εκει..και κατι ακομα το Βιντέλατερ δεν σταματάει ποτε μέσα στην πόλη;;
Καλησπέρα, αν είσαι σε κίνηση δουλεύει υπερωρία.
Αν έχει πρόβλημα δεν θα δεις σταγόνα μόνο, θα έχει αρκετό ζουμί. Την αλλαγή στην έκαναν σίγουρα έτσι; Δηλαδή τον άξονα τον παλιό που έβγαλαν τον είδες;
Την έχω πατήσει 2 φορές για αυτό σε ρωτάω. Και στις δύο φορές είχανε αλλάξει μόνο τσιμούχες και μετά από λίγο το πρόβλημα έσκαγε πάλι.