:a12: Μα τι κ@ύλα που είναι το μπλέ! :a12:
![]()
:a12: Μα τι κ@ύλα που είναι το μπλέ! :a12:
![]()
Einai fanero...o typas i8ele eks arxis na agorasei amaksi alla gia kapoio aneksigito logo agorase motosykleta..![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Αμάν ! Το δικό σου είναι ;;;!!!MMMMMMM !!! Bil ΕΙΣΑΙ Naughty ΠΑΙΔΑΚΙ .![]()
Συγνώμη ρε για το "σχέδιο"![]()
Πάρε και μια![]()
Αυτή είναι η μηχανή του johnofchar...
:a19:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ΟFF TOPIC!!!Αλλά πές σ΄αυτόν από το μοτοτετάρτη όταν αντιγράφει κάτι να λέει από που το παίρνει(ο άσχετος έχει απλά ξεπατικώσει τα θέματα από το VSRIΑρχικά δημιουργήθηκε από athandim
![]()
![]()
πάντως Bil, όπως βλέπεις ο συνάδελφος προτίμησε Philips visionplus..
Εγώ από όλα αυτά θα έπαιρνα τις συγκεκριμένες λάμπες και τα αυτοκρατορικά (Napoleon παρακαλώ!!) καθρεπτάκια. Όλα τα άλλα...![]()
(αν και θέλουν προσεκτική παρατήρηση)
Σε σας άρεσε τίποτα;;
Α, για την ιστορία : Η μαμά Suzuki πριν από κάνα τετράμηνο "έφτιαξε" ένα πακετάκι με πολλά από τα παραπάνω καλούδια..για τα V-Strom μας....
Αν υπάρχει κάνας τόοοσο τρελλαμένος ανάμεσά μας ας δει εδώ![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καλά θα μου επίτε που το ξέθαψα αυτό το τόπικ.....;;;;;;
και όμως το βρήκα και το τσέκαρα για να δω τι μπορεί να κάνει κάποιος με ένα Στρομάκι....
Ούτε καλό μου φάνηκε, ούτε άσχημο. Απλά υπερβολικό. Δεν διαφωνώ με κάποια απλά καλούδια, όπως κάτι φλασάκια, αλλά όλα τα άλλα, ρε π@ύστη μου δεν χωράνε κιόλας......
![]()
Καλύτερα να έπαιρνε αμάξι και να το έφταχνε να πηγαίνει σούζα, σταις δυο ρόδες που λέει λόγος. γιατί στο τέλος τον κόβω να βάζει πόρτες στο στρομάκι του.....
![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης