Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 65

Θέμα: ΤW fun bike + project to come

Παλαιό μέλος
    Πήγα μια βόλτα και πατησα και κάποιους χωματόδρομους "παρανόμως" και ειχε καποια πλάκα ομολογώ

Ομως, η απόκρυση γκαζιού ήταν κάπως που παρέπεμπε σε θεμα καρμπ καθως και μια υποψία οτι τα δισκάκια δεν ειναι και στα καλύτερα τους αφου η 1η δεν ειχε ιδιαίτερο νεύρο.

Απο κινητήρα θεωρω οτι ειναι μαλλον ΟΚ μιας και τα 80+ κοντερίσια τα πιάνει στην ευθεία - ισως θελουν ρυθμισμα οι βαλδίδες (δεν ακούγονται αλλα μπορεί να ειναι κλειστές)

Οπότε, ανοίξαμε το καρμπ και εγινε ενας καλος καθαρισμός για να αποκαλυφθεί κιόλας ότι η βελονα του ρελαντί ήταν φαγωμένη και ειχε ενα αυλάκι

Οποτε τι ειχα να χάσω, την λιμάρισα και την εκανα με γυαλόχαρτο οσο πιο λεία γινόταν μπας και βελτιωθεί.

Μετα μας επιασε η καραντίνα οποτε το θύμα ηταν σιγουρο

Παλαιό μέλος
    Δουλειά δεν ειχε ο ........ ε συγνώμη, εννοώ εγω οποτε ........

Το μπατζετ της μετατροπής τεθικα χαμηλα, πολύ χαμηλα μιας και την πλακα μας κανουμε και δεν ειναι καιροι για χαζα εξοδα

Για σελα - ντεπόζιτο κλπ ειχα μια ιδεα τι ηθελα αλλα για το κατω μερος δεν ηξερα πως .

Βρηκα στο γκαραζ ενα στεγνωτηριο πιατων απο το ΙΚΕΑ και με την βαση του εκανα το 1ο κουτί

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_6756 (1).jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	50,9 KB 
ID:	417904

Δεν ηταν κακο αλλα δεν μου εκανε ........

Όνομα:	IMG_6760.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	417905

Ετσι αποφασισα να κανω ενα 2ο και στο 3ο κατι καναμε

Παλαιό μέλος
    Εν τω μεταξυ ακατσα και εξυσα και εβαψα την εξάτμιση με ενα υπολοιπο σπρευ θερμοκρασιας που ειχε μεινει

Όνομα:	IMG_6757.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	56,8 KB 
ID:	417906

Και ηρθε και η σελα που ηταν εξαιρετική για την τιμή της, εδω με την μαμα ουρα/φως

Όνομα:	IMG_6771.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	50,7 KB 
ID:	417907

Μιας και ο συνδιασμος ντεπόζιτο - σελα μου εκανε οπτικα, ειπα να μην πρχωρήσω στην αγορα αλλου ντεπόζιτου.

Μετα απο πολλές προσπάθειες εκατσε καλα.

Φτιάχτηκε και νεο κουτι, βαφτηκε μαυρο και τακτοποιημενα χωρεσε ολα τα τσιμπράγκαλα κάτω απο την σελα.

Φορεσε παλι το στρογγυλο φαναρι, μπηκαν νεα φλασάκια, νεα ουρα, φιλτράκι και 2 καθρεπτες που υπηρχαν σε αποθεμα ........

Ετσι φτασαμε στο σημερινο αποτέλεσμα που ειναι κοντα στο τελος με συνολικο μπατζετ €130 + οτι ειχα απο βιδες / καθρεπτες / χρωμα / κλπ

Όνομα:	IMG_6815.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	45,4 KB 
ID:	417908

Όνομα:	IMG_6820.jpg 
Μέγεθος:	39,8 KB 
ID:	417909

Παλαιό μέλος
    Η μικρη σημερινή δοκιμή/ρυθμισμα/βολτα ηταν καλή !

Κραταει ρελαντι σωστα και ανεβαζει καλύτερα απο πριν, πιανει τα 80 με 4η οποτε μας περισεύει η 5η

Επομενα βηματα και ερωτήματα:

- κοψιμο των σημείων απο το πλαίσιο που δεν ειναι απαραίτητα και ασχημαίνουν το σύνολο, με κύριο θεμα αυτα που ειναι πίσω

Όνομα:	IMG_6825.jpg 
Μέγεθος:	68,7 KB 
ID:	417912
    το να κοψω ειναι καπως ταμπου θεμα αλλα μαλλον θα το ξεπεράσω

- Αλλαγή στα δισκάκια, κανα 40αρι, μηπως ζωηρέψει περισσότερο

- αγορα της βελονας ρελαντι μιας και ειναι το κυριο ερωτηματικο, αν και τωρα δουλευει αρκετά καλύτερ (ανεβαζει χωρις θεμα, κρατάει ρελαντι και οταν κλείνεις γκάζι οι στροφές πεφτουν με λογικο ρυθμο - πριν εκανε μια παυση ψηλά πριν πεσει στο ρελαντι)

- βαψιμο ψαλίδι, ζαντες και μποτες πηρουνιου

Επισης, βαψιμο παλι του λαιμου της εξάτμισης μιας και ενα μερος μονο ξεφλούδισε - το περισσοτερο ειναι ΟΚ

Ξεχασα το εμπρος φτερο το οποιο αναμένεται ...........
    Τελευταία τροποποίηση από GogosLux; 01/05/2020 στις 15:38.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Μια χαρά, το μόνο που με χαλάει εμένα είναι η σέλα που προορίζεται για cafe racer.
    Αλλά αφού αρέσει σε σένα όλα τα άλλα περισσεύουν
    RIDE MORE TALK LESS

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    προσφατα εβλεπα αυτο και το χαλβαδιαζα....food for thought που λεν....

Όνομα:	Screenshot_2020-05-01-22-07-41.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	110,2 KB 
ID:	417918
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    προσφατα εβλεπα αυτο και το χαλβαδιαζα....food for thought που λεν....

Όνομα:	Screenshot_2020-05-01-22-07-41.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	110,2 KB 
ID:	417918

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Αυτο τωρα ειναι καλο η κακο?

Ελευθερα, δε θα προσβληθω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αυτο τωρα ειναι καλο η κακο?

Ελευθερα, δε θα προσβληθω
    Μακάρι να αρκεστείς στο thought

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Με ολες αυτες τις μετατροπες,πως ξαναπερνας ΚΤΕΟ στο μελλον?
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ρε παιδιά οίκτο, ημίμετρα στην καλύτερη και χωρίς ουσία..
    Προχειρότητα παντού, κοιτάξτε την σέλα, τα άσχετα "καλύματα" ανάμεσα στις τιμονόπλακες, ότι πατήσει θα το φάει στο πρόσωπο ή στο σβέρκο
    η ρίγα της daytona σε εκτέλεση lambretta, η πινακίδα έτοιμη να κτυπήσει κάποιον σε στυλάκι cruiser, εξάτμιση με το μισό μήκος απο αυτή που χρειάζεται
    μάυρα όλα τάχα μου εποχής πρίν τα χρώμια και φλασάκια λεντογυφτιές απο το μέλλον...

Γινομαι αντιπαθής γιατί κάποιοι απαίδευτοι την βλέπουν χιπστεροπανκηδες σε ποστ νουκλιαρ ολοκαυτωμα εποχή
    Αν θες να πετάξεις κάτι στο κατεστημένο πάρε πέτρα, το μηχανάκι σου φταίει να χαλάς την αισθητική του κοινού
    και να υποβαθμίζεις το ρεύμα που υποτίθεται σε έχει παρασύρει..

Όλα ωραία είναι και η έκφραση του καθενός δικαίωμα. Όλα μαζί όμως είναι γυφτιά και καταλήγουν δύσχρηστα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Με ολες αυτες τις μετατροπες,πως ξαναπερνας ΚΤΕΟ στο μελλον?
    Ο Gogos θα ξαναβάλει τα μαμά πράγματα πάλι πάνω, ο Δόκτωρ με το w797 θα σε γελάσω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά οίκτο, ημίμετρα στην καλύτερη και χωρίς ουσία..
    Προχειρότητα παντού, κοιτάξτε την σέλα, τα άσχετα "καλύματα" ανάμεσα στις τιμονόπλακες, ότι πατήσει θα το φάει στο πρόσωπο ή στο σβέρκο
    η ρίγα της daytona σε εκτέλεση lambretta, η πινακίδα έτοιμη να κτυπήσει κάποιον σε στυλάκι cruiser, εξάτμιση με το μισό μήκος απο αυτή που χρειάζεται
    μάυρα όλα τάχα μου εποχής πρίν τα χρώμια και φλασάκια λεντογυφτιές απο το μέλλον...

Γινομαι αντιπαθής γιατί κάποιοι απαίδευτοι την βλέπουν χιπστεροπανκηδες σε ποστ νουκλιαρ ολοκαυτωμα εποχή
    Αν θες να πετάξεις κάτι στο κατεστημένο πάρε πέτρα, το μηχανάκι σου φταίει να χαλάς την αισθητική του κοινού
    και να υποβαθμίζεις το ρεύμα που υποτίθεται σε έχει παρασύρει..

Όλα ωραία είναι και η έκφραση του καθενός δικαίωμα. Όλα μαζί όμως είναι γυφτιά και καταλήγουν δύσχρηστα..
    Για να ειμαι ειλικρινης νομιζα πως ειναι μηχανακι, δεν ειχα καταλαβει πως ειναι μανιφεστο

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Μα πες μου, φταίω εγώ που χαλιέμαι με αυτά τα πράγματα;

Κάθε μας επιλογή που διαμορφώνει εικόνα είναι μια επιλογή που διαμορφώνει μύνημα και λειτουργεί χρηστικά σε κάποιο βαθμό.
    Πρώτος εγώ να υποστηρίξω την ελευθερία έκφρασης, την ανάγκη για διαφορετικότητα κ.λπ.

Στο ντύσιμο για παράδειγμα, μου αρέσουν τα σκούρα χρώματα, τα παλτά, τα άρβυλακια, τα καπέλα κ.λπ.
    δεν μπορώ να τα συνδιάσω όλα για να πάω στην παραλία..
    Κάθε τι που σχεδιάζουμε έχει μια χρήση μαζί με το μύνημα. Χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια ισορροπία των επιλογών
    που έχουμε έτσι ώστε το σύνολο να μπορεί να λειτουργεί - εκφράζει.

Όσο και να μου αρέσει πχ η αποδόμηση και η στυλπνή - γυαλιστερή επιφάνεια, θα πρέπει να μελετήσω ΠΟΛΥ για να σχεδιάσω
    μια σκάλα που θέλω να είναι χρηστική και να μην τσακιστώ χρησιμοποιόντας την.

Βεβαίως έχω και την επιλογή να "ακυρώσω" την χρηστικότητα σε αυτό που δημιουργώ, προβάλλοντας το μύνημα όσο έντονα θελω κ.λπ.
    Αυτό όμως με οδηγεί σε μια εικαστική δημιουργία που δεν προτρέπει σε χρήση και πλέον "κρίνεται" από το
    πόσο συνεπής είμαι στους "κανόνες" που εγώ δημιουργώ με όλη την ελευθερία που έχω δικαίωμα να το κάνω.

Αν αποτύχω και στην χρηστικότητα του ντιζάιν και στην συνέπεια του έργου, ενώ επιτρέπω να φαίνονται προχειρότητες
    (που δεν υποστηρίζω στο σύνολο κ.λπ. έτσι ώστε να πέρναγαν σαν δικοί μου κανόνες εικαστικά), τι στο καλό δημιουργώ;

Κάνω μια εργασιοθεραπεία, πολύ ωραίο και υγειές ή μια μαθητεία - μελέτη αν θέλεις, που εκ του αποτελέσματος
    φαίνεται ότι δεν έχω μελετήσει αρκετά, δεν έχω προσπαθήσει ιδιαίτερα ή πως στην συγκεκριμένη περίοδο γνώσεων μου
    είναι ένας στόχος που δεν έχω την δυνατότητα να ολοκληρώσω.

Σόρυ που απλοποιώ τόσο πολύ στην προσπάθεια μου να μην κουράσω.
    Θέλω όμως να θίξω το θέμα γιατί όλο και συχνότερα όλοι παρασυρόμαστε νομίζοντας ότι μπορούμε
    να δομήσουμε οτιδήποτε χωρίς να καταβάλουμε προσπάθεια στην μελέτη που χρειάζεται, απλά γιατί
    νομίζουμε ότι είναι βίδες που βιδώνουν άρα και κάτι εύκολο.
    Με αυτό τον τρόπο καταλήγουμε να δημιουργούμε κάτι που δεν μας καλύπτει - ικανοποιεί.

Αν θέλω να αλλάξω - δημιουργήσω οτιδήποτε, πρέπει να γνωρίζω τι είναι αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Πρεπει πλεον να εχουμε μαστερ ψυχολογιας και κοινωνιολογιας για να καταλαβουμε την καθε κουταμαρα που φταχνει ο καθε χιπστεροβιος.Εμενα η απορια μου ειναι πως δεν τους σταματαει η αστυνομια ειδικα στα προηγμενα κρατη ,γιατι στην Ελλαδα ολα επιτρεπονται.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά fun bike / CBR954RR VS Tuono1000R
    από ptc στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 154
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2017, 16:04
  2. Fun Bike Facts
    από byron στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2013, 23:57
  3. when not to hit a bike
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ