Σουζουκάρα ρε!
έχει τον κινητήρα και το πλαίσιο, δεν έχει τα υπόλοιπα.
το MT/FZ-07 είναι πανέμορφο.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το sv εχει πιο καλο πλαισιο και αναρτησεις απο mt νεοι μου. Πιο δεμενη οδικη συμπεριφορα.
Δεν ειναι τυχαιο που η σουζουκι εχει αφησει ακριβως την ιδια πετυχημενη συνταγη για το SV τοσα χρονια με μικρες πινελιες ανανεωσης σε καποια σημεια.Αφενος μεν για να κρατησει χαμηλο το κοστος αφετερου δε γιατι προσφερει αυτα ακριβως που χρειαζονται για να ειναι η μοτο απολαυστικη και τιποτα παραπανω που θα την "μπλεξει" σε αλλες καταστασεις.Απευθυνεται στον αρχαριο,απλο,μεσο αναβατη αλλα προθυμο να χαρισει συγκινηση ακομη και στα χερια ενος εμπειρου.
Παρολα αυτα η θεση οδηγησης στο MT 07 μου αρεσε καλυτερα. Απο κει και περα ειναι και θεμα αισθητικης αποψης του καθενος.
Το CB ωραιο ναι ηλεκτρικο δουλεμα συγχρονο πιο δυνατο αλλα διαφορετικο μοτο οντας 4κ. Ειναι αναλογα φιλε τι θες.
Ζυγισε τα βαλτα κατω και βρες εσυ τι θες... ποιο σ αρεσει να βλεπεις,τι λειτουργια μοτερ θες κτλ κτλ
cb650r γιατί είναι πολύ όμορφο! ακούγεται: (λόγω I4) πιο τάυλα-πιο street-πιο σπορ
sv650(ειδικά το τελευταίο με τις τετραπίστονες) στα 6400, το αγοράζεις τρέχοντας έχοντας κάνει το καλύτερο ντυλ μεσαίας απο όλες τις κατηγόριες μοτό. Συναντάς παπά και δε του το λες![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Traction control σε ένα γυμνό πόλης , είναι από μόνο του λόγος αποκλεισμού.
Basic ήταν όλα τα περιφερειακά στα παλιά καλά Hornet 600-900 , αλλά τα μηχανάκια ήταν απολαυστικά και συνάμα ασφαλή.
Μόλις ανοίξουν, πάω να κοιτάξω για SV, γιατί τα τελευταία χρόνια πάνω σε σκούτερ... άσπρισαν τα γένια μου.
Sv αν το κρατήσεις χρόνια γιατί είναι από τα τελευταία μεσαία made in Japan και κάνει 2000 λιγότερα από το Honda made in κάπου αλλού....
Honda αν προτιθεσαι να το αλλάξεις γρήγορα και θες καλή μεταπώληση για να πας στο επομενο
Για το SV θα πηγαινα αμα δεν ειχα αρκετα χρηματα, ειναι καλυτερο VFM αλλα το Honda φαινεται πιο ποιοτικο, αλλα ειναι κ πολυ πιο ακριβο. Στη θεση σου αμα ηθελα να παρω κατι κ να το κρατησω χωρις να με νοιαζει η μεταπωληση και δεδομενου οτι βγαινω οικονομικα θα αγοραζα το Honda. Τα SV του 2020 εχουν ερθει στις αντιπροσωπειες η ακομα πουλανε του 17 κ του 19?