Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Καλησπέρα σας, ελπίζω να είμαι εντός topic.
Πουλάω ενα KLE 500 του 2003 (το μωβ προ facelift) και επειδή ο αγοραστής έχει δίπλωμα Α2, έχω φάει τον τόπο να δω αν είναι εντός διπλώματος ώστε να κλείσει το deal.
Στις περισσότερες σελίδες που βρήκα με specs αναφέρει 33kw και σε κάποιες 35kw και ο λόγος kw/kg εφόσον ''στεγνό'' είναι 181kg είναι κάτω από 0,20.
Η βλακεία είναι οτι δεν γράφει η άδεια κυκλοφορίας kw για να είναι και τυπικά καλυμμένος πχ. σε έλεγχο της αστυνομίας.
Έχει κάποιος άλλος KLE 500 με δίπλωμα Α2? Άντε να κλείνει το deal να κοιτάμε κανά V-STROM σιγά σιγά!![]()
Εδώ λέει ναι https://www.a2motorbikes.co.uk/kawasaki-kle500/
Αλλά καλύτερα ένα τηλ. στην ΤΕΟΜΟΤΟ.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Τελικά ήμασταν οκ για δίπλωμα Α2, οπότε προχώρησε η πώληση. Δε μετάνιωσα στιγμή για την αγορά του KLE, Έκανα 38000 χλμ σε 5 χρόνια και πραγματικά δε μου έβγαλε τίποτα, οπότε για όσους ψάχνονται για
1η μηχανή νομίζω είναι εξαιρετική λύση. Τώρα πάμε για άλλα!Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.
καλημερα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα και ρωταω για το Α2 διπλωμα τι επιτρεπεται.
Θελω να παρω ενα FMX 650, οπως το ειδα στο internet δινει 28-29KW και στεγνο βαρος 163kg και γεματο 176kg
Αν κανω διαιρεση λεω το ποιο μεγαλο που ειδα στην αναζητηση στο internet 29KW/163kg=0.177 η 29ΚW/176kg=0.164 ειμαι εντος οριου και ας ειναι 644κ.ε ?
Πρεπει να παρω καποιο πιστοποιητικο απο καπου ωστε αν με σταματησουν για ελεγχο να αποδεικνυεται ?
Eυχαριστω.
MM93 the GOAT the rest are details…
Λέει την ονομαστική ισχύς πάνω η άδεια στο Α2 δεν μετράνε τα κυβικά. Δες τα επίσημα σπεκς της μηχανής.
39.4hp βρίσκω πως είναι
Καλησπέρα και καλωσήρθες , ως πρώην κάτοχος FMX 650 έχω να σου πω ότι ήταν πολύ καλός δάσκαλος για εμένα καθώς μου έμαθε αρκετά πράγματα περί συμπεριφοράς δικύκλου , συμπλέκτη κλπ. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι υπήρχε αρκετή κατανάλωση χωρίς ιδιαίτερη πίεση λόγω καρμπυρατέρ ( 8-9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα). Δεν του έβαλα πάνω ούτε κατσαβίδι στα 2 έτη που το είχα. Το είχα αγοράσει 2.000 το 2021. Το ΧΤΧ είναι ανώτερο και νεότερο σε τεχνολογία θεωρώ δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου ( ψυγείο , injection κλπ ) . Ενα σύνηθες πρόβλημα ήταν ότι το κοντέρ όταν έτρωγε αρκετό ήλιο ήταν για πέταμα , το μοτέρ από μιναρέλι βγήκε αξιόπιστο και το φοράει το Aprilia strada 660. Επίσης είχα ακουστεί πολύ λίγες περιπτώσεις λόγω κανιβαλισμού περί κουρέματος γραναζιού 2 ας και 3ης ταχύτητας. Το FMX φοράει ένα μοτέρ 30 ετών χωρίς καμία αλλαγή ( ακόμα υπάρχει σε παραγωγή για το ΧR. Το αρνητικό είναι ότι είναι παλαιότερες τεχνολογίας ( καρμπυρατέρ, χειροκίνητο τσοκ, αερόψυκτο κλπ). Και τα δύο άσπαστα είναι και θα μάθεις πολλά πράγματα πάνω τους επειδή τα συγκεκριμένα μηχανάκια μπορούν να συγχωρέσουν το λάθος του αναβάτη , επίσης είναι ότι καλύτερο για πόλη καθώς είναι ψηλά και όχι βαριά μηχανάκια. Στο μπατζετ που έχεις θεωρώ ότι είναι αρκετά καλές επιλογές και τα δύο μηχανάκια που ανέλυσα. Επίσης μπορείς να δεις και το Aprilia Strada που προαναφέρθηκα. Ότι κι αν αποφασίσεις κοιτα να το ευχαριστηθείς και να μάθεις ότι μπορείς από αυτό. Μετά από το FMX πήγα σε Tracer 7.
Εγώ πάντως που το είχα αγοράσει κούτα το 2006 και του είχα βάλει και leovince επάνω ανοιχτές τέτοια καταναλωση δεν ειχα ποτέ, το μόνο θέμα που είχα τότε ήταν ότι έκαιγε λίγο λάδι το συγκεκριμένο μοτερ που παρεμπιπτόντως δεν είχε και καρτερ αν δεν κάνω λάθος, πολύ καλή μηχανή και τίμια για τα λεφτά της 5.500 θυμάμαι στην είχα πάρει τότε από Σουλτατη όταν είχε ακόμα το μαγαζί στην Ηρακλείου,