Τοσα παει ρε η πρωτη????????????
Εγω την αλλαζα στα 65...
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Εγω την αλλαζα στα 65...
A gentleman would walk but never run...
Καλε μου φιλε καλος ηρθες!![]()
Οπως ειπε και ο idi ακριβες και φτηνες σχολες υπαρχουνε μονο!
Απο ολους εδω μεσα και τον ευατο μου μαζι Χωρις να θελω να θιξω ΚΑΝΕΝΑ απολυτος ατομο για τις οδηγικες του ικανοτητες κανεις δεν τα ξερει ολα απολυτος που εχει να κανει με την οδηγηση!!!
Ολοι μαθαινουμε αναλογα καθημερινα με τις διαφορετικες συνθηκες που οδηγαμε και θα μαθαινουμε συνεχεια οσπου να σταματησουμε καποτε.......ευχομαι απο γεραματα ολοι!!!!![]()
Οσο για τον εξοπλισμο που ειπες και μοιρασες τα φραγκα κανε μια ερευνα αγορας και μην "τσιγκουνευτεις"γιατι στην πορεια μερικα πραγματα οπως κρανος,μπουφαν ισως να τα ξανααγορασεις διπλα,δηλαδη για καποιο λογο να μην σου κανουνε και να θες να παρεις καλυτερα.Εγω π.χ το πρωτο που πηρα ητανε ενα μπουφαν3/4 μετα παντελονι cordura και μποτες,μετα απο κανα χρονο και πριν καμια βδομαδα αγορασα και δερματινη διαιρουμενη γιατι καταλαβα οτι την χρειαζομουνα και αυτην!!Και παω και για αλλα ακομα....Αναλογα με το πως θα ασχολιθεις με το μηχανακι θα χρειαστεις και τα αναλογα!!Αν το θες μονο για καφε με ενα κρανος καιμπουφαν εισαι οκ,αν θες παραπανω θα χρειαστεις πολλα παραπανω!Αυτα![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω λεγόμενα, απλά θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο.
Οπωσδήποτε θα έχεις ξανα οδηγήσει μηχανή, με συμπλέκτη και λίγο μεγαλύτερη από ένα κοινό παπάκι, δεν νομίζω πως από ποδήλατο πάς σε Ζ κατ'ευθείαν! Τέλοσπάντων, αυτό δεν το ξέρω...
Καλό είναι να γνωρίζεις τι θα έχεις στα χέρια σου, τί είναι αυτό που θα έχεις στα χέρια σου και τί μπορείς να κάνεις με αυτό αλλά και τί μπορείς να πάθεις με αυτό!
Αλλά μην ξεχνάμε πως άν δεν κάνεις το μεγάλο βήμα δεν θα το κάνεις ποτέ, άν δεν πάθεις δεν θα μάθεις!
Σου εύχομαι αυτό που ποθείς να το έχεις όσο πιο σύντομα γίνεται και να το ερωτευτείς και να το προσέχεις όπως εμείς!
Ζ RulezzzzZZ!!![]()
:rotflmao: KALA ENA LA8OS EKANE! ME NEKRA EMWOUSE TO PAIDI RE!!!! ANTE TWRA, AMESOS NA TON FATE!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Εγω την αλλαζα στα 65...
:rotflmao:![]()
![]()
Webman αυτό που οδηγώ τώρα είναι ένα Yamaha YBR125. Με συμπλέκτη βέβαια αλλά το 1/10 της ισχύος του Ζ. Παπί οδηγούσα στις αρχές (πριν 5-6 χρόνια) και μετα μια Vespa 200(Ξέρεις από Vespaaa???).
130;![]()
λίγο πολλά δε λες ρε μάστορα;; γύρω στα 108 στους κόφτες ξέρω πως βγάζει. (όχι πως είναι και λίγα αυτά. Η τελική του YBR είναι)
![]()
Τέσπα, ο καιρός θα δείξει αν έκανα λάθος επιλογή. Ασ έρθει πρώτα με το καλό...
Το λαμπαντέρ..... Το λα-μπα-ντέρ... Το φως!
Κάνεις ένα μεγάλο βήμα, μία μεγάλη αλλαγή...
Αλλά οι μεγάλες αλλαγές είναι και για μεγάλες προσωπικότητες! (Το έχει γράψει, πέι κανείς αυτό ποτέ; Τώρα μου ήρθε! Άμα είναι να το κατοχυρώσω! :rotflmao: )!
Φίλε Zupercharger σου εύχομαι ότι καλύτερο!![]()
να μη μαλωνετε
να οι πινακες των σχεσεων για Ζ750+Ζ1000 (σε μιλια)
Γειά σου ρε IDI με τα links σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να μη μαλωνετε
να οι πινακες των σχεσεων για Ζ750+Ζ1000 (σε μιλια)![]()