Βάλτου και λίγη μουσταρδίτσα μπας και νοστιμήσει λίγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Σταματήστε ρε θα σκάσω!
Εγώ λιώνω εδώ πάνω και εσείς έχετε γ*****ι να δοκιμάζετε μηχανάκια!
Θα φάω το πληκτρολόγιο από το κακό μου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βάλτου και λίγη μουσταρδίτσα μπας και νοστιμήσει λίγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Σταματήστε ρε θα σκάσω!
Εγώ λιώνω εδώ πάνω και εσείς έχετε γ*****ι να δοκιμάζετε μηχανάκια!
Θα φάω το πληκτρολόγιο από το κακό μου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
νααααα......πω και εγω κατι ασχετο... μολις γυρισα απο τον προμαχωνα ειχα παει με το IVECO (φορτηγο πετρελαιο βαν). με εγραψαν πιγενωντας στα διοδια στο 60 χιλ. για υπερβολικη ταχυτητα. το οριο ειναι 80 και ο ρουφιανος ο ταχογραφος ελεγε 100. τωρα φαε το πληκτρολογιο και καλη σου χωνεψη.... μονο να βαλεις και λιγο ασπρη σαλτσα αυτη που γινετς με κρεμα γαλακτος, και να ειναι και η γλυκοξηνη...
ΥΓ. και εμενα μου αρεσπουν οι χοντροκολες προπαντως οταν περνουν και 3βαλιτσα. αν μπορεσω θελω να παρω μια BMW1200GT ειναι στο προγραμα για επομενη αγωρα. οχι οτι θα δωσω την γιαγια μου. ποτε. θα την εχω να κανω την τρελα μου με αυτην, και την μπεμπα για ταξιδια με την κατερινα..
γιωργος
Καλησπέρα Γιώργο!!! Πέρασες καλά πάνω????
Οδηγείς και φορτηγό????
Εγώ έκατσα φρόνιμος σήμερα..... τα παιδιά πήγαν Επίδαυρο!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Και φορτηγό εκτός από την γιαγιά;
Μπράβο!
Ρε σεις θα με τρελλάνετε!
Πάνω που ετοίμαζα τη μουσταρδίτσα και την άπλωνα ευλαβικά πάνω στο πληκτρολόγιο, έρχεται η Αρκούδα και λέει τα δικά του για σάλτσες άσπρες και γλυκόξινες!
Δεν μπορώ να γράψω άλλο γλυστράνε τα δάχτυλα μου................................
ιοηεωτοηωγλετγνελτωγοςειτγ4347β234ψττ56.....................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ένα Pekin Duck το χτύπαγα τώρα
NLS γιατί δεν απευθύνεσαι στη λέσχη μοτοσυκλετιστών της BMW μήπως και μπορούν από εκεί να προωθήσουν το DAKAR; Ένας φίλος έδωσε το RT του σε χρόνο μηδέν και πολυ καλή τιμή μέσω της λέσχης. Ο πρόεδρος μάλιστα πρέπει να είναι μονίμως στην έκθεση... κι εγώ όταν πήγα το Σάββατο εκεί τον είδα... ένας ασπρομάλλης που φοράει συνήθως πουκάμισα έξω από το παντελόνι... Κάν'του μία ερώτηση, έχει τόση αγάπη στα BMW που αν του πεις ότι θέλεις να δώσεις το DAKAR για να πάρεις πάλι BMW νομίζω θα σε εξυπηρετήσει όπως μπορεί...
Το είδα κι εγώ το GS... αν και δεν με συγκινεί το είδος αυτό, έχει νομίζω μία περίεργη ομορφιά. Είναι απο τις μηχανές που μπορεί να σου φανεί ή πολύ άσχημη ή πολύ όμορφη. Πάντως δεν είναι αδιάφορη! Μου άρεσε...
exactly my feelings
οκ ευχαριστώ για την πληροφορία θα το δω το θέμα
καθημερινές τι ώρα κλείνει;
14:00 ME 22:00Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
exactly my feelings
οκ ευχαριστώ για την πληροφορία θα το δω το θέμα
καθημερινές τι ώρα κλείνει;
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
α τότε μπορεί να πεταχτώ και καθημερινή
έχει και test ride κανονικά ε;
ελπίζω
απλά βλέπω να δυσκολεύει το ΣΚ γιατί είναι και το SM που θα παίζει τότε θα γίνει τσι λουκίας
Για test ride δε ξέρω σίγουρα....!!!!!
Εγώ θα πάω το Σάββατο πρωί πρωί (11 το αργότερο) για να κάνω αυτά που δεν πρόλαβα.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ναι και φορτηγο οδηγω. ειναι για..... να μην χανω τον ειρμο μου...απο το φορτηγο με της 4 ροδες, στο φορτηγο με της 2 ροδεςα... εχω και ενα φορτηγο 11-14 μερσεντες με παπαγαλακι. τι να κανω με την δουλεια που εμπλεξα θα γινω και πιλοτος στο τελος. καλα περασα, εμεινα το βραδυ σε ενα χωριο εξω απο της σερρες. γιορταζαν την ημερα της γυναικας, και οι γυναικες ειχαν εξοδο. σε ενα διπλανο χωριο εκαναν γλεντη, μονο οι γυναικες, και εμεις οι αντρες καθησαμε στο σπιτι. δεν ειχαμε τι να κανουμε και ριξαμε στην φωτια κατι χταποδακια και τετοια κολπα, ετσι.... για να μην χαλασουνε δηλαδη. ε, και μια που τα ριξαμε στην φωτια, βρυκαμε και κατι μπουκαλια γεματα με τσιπουρο.... επιαναν χορο στο ραφι και ειπαμε να τα πεταξουμε. βεβαια ηταν κριμα να τα πεταξουμε γεματα και να πλημηριση ο σκουπιδοντενεκες με τσιπουρο και να βρωμαει. και γιαυτο σκευτικαμε να τα πιουμε πρωτα. αστα αδερφε δεν σου λεω τιποτα χαλια τα περασα....... του χρονου θα ξαναπαω γιατι οπως ειπε ο φιλος μου εκει εχουν συνηθιο να μαζευουν τσιπουρα και θα πρεπει να παω να τους βοηθησω να τα πεταξουν παλι....ταλεπωρια δηλαδη ... με.. νιωθης πιστευω...
![]()
πωπω χέσε μέσα