Έδωσες το Trident;;
Έδωσες το Trident;;
when life gets complicated... i ride.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Σε νιώθω αδερφέ....
Το πέρασα το λούκι για 4 σχεδόν χρόνια και το παπί-λέγε με ΚΑΖΕ-με έβγαλε ασπροπρόσωπο....
Από μικροδουλειές,περιστασιακά μεροκάματα ,ντελίβερι μέχρι ψώνια ήταν είναι και θα είναι ο απόλυτος εργάτης.
Κόστος σερβις από ασήμαντο έως αστείο... 3€ ένα λίτρο λάδι ένα μπουζί άλλα 4 και 5€ βενζίνη που σε βγάζει στη χειρότερη για 120 χιλιόμετρα...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Κάνε το βήμα για το παπί, όλο και κάποια δουλειά θα προκύψει με αυτό και θα έχεις μειώσει και τα έξοδά σου. Εύχομαι να πάνε όλα προς το καλύτερο.![]()
Ότι και να κάνεις, σκέψου το όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμα και με ουσιαστικούς μαθηματικούς υπολογισμούς.
Ο συναισθηματισμός μπορεί να λειτουργήσει και αντιστρόφως.
"Δεν μπορώ να την βλέπω να κάθεται, να μην έχω λεφτά να την συντηρήσω, δεν κάνω βόλτες, ας την πουλήσω".
Κατά τη γνώμη μου έχεις να αντιμετωπίσεις δύο διαφορετικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να αλληλοεπικαλύπτονται μπορεί όμως και όχι.
Το πρώτο πρόβλημα είναι η εύρεση εργασίας-εισοδήματος κλπ.
Το δεύτερο η διατήρηση, συντήρηση, κατοχή ενός περιουσιακού στοιχείου,εργαλείου,"έρωτα", πες το όπως θες...
Αν θεωρείς αρκετά πιθανό, ότι αγοράζοντας παπί εξασφαλίζεις εργασία, άρα εισόδημα,η απόφαση είναι σχετικά απλή.
Αν από την άλλη πιθανολογείς αορίστως, ότι το παπί θα εξασφαλίσει ντετερμινιστικά και εργασία, θα σου έλεγα ξανά σκέψου το.
Μπορείς να βρεθείς χωρίς μηχανή, με παπί και χωρίς εργασία.
Μείωσες μεν τα έξοδα σου, αλλά δεν έλυσες μακροπρόθεσμα κανένα πρόβλημα.
Μετά από λίγο καιρό μπορεί να χρειαστεί να πουλήσεις το παπί, γιατί δεν θα μπορείς να καλύψεις τα έξοδα του και να ψάχνεις για ποδήλατο.
Κάπως έτσι "σκότωσα" μηχανή, μετά από λίγο το παπί, τα χρήματα φαγώθηκαν για να καλύψουν άλλες ανάγκες και δεν μείνανε ούτε για ποδήλατο.
Οπότε δούλεψε αρκετά ο γαστροκνήμιος και το πάντα απεχθές λεωφορείο.![]()
Πολύ στενάχωρο το θέμα...
Για μένα η κίνηση που σκέφτεσαι θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη εδώ και 2 (τουλάχιστον) χρόνια.Στη θέση σου δε θα κοιτούσα για καινούργιο παπί αλλά για ένα καλό μεταχειρισμένο στο 1000άρικο χωρίς να χρειάζεται σύντομα αναλώσιμα ώστε να ξεκινήσει αμέσως να βγάζει λεφτά και να σου μείνει ένα 1000άρικο στην άκρη για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη χρειαστεί.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Μητσε, θα το δωσεις το στραντα και να μη λεμε μαλακιες..
Βασικα, να λεμε οσες μαλακιες θελουμε και γουσταρουμε αλλα να ξερουμε οτι λεγονται υπο την μορφην προσφορας ωμου για κλαμα και φιλικου χτυπηματος στην πλατη..
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το να βρεθώ χωρίς έστω το παπί, δεν παίζει παρά μόνο αν με "απαλλοτριώσουν".... η γυναίκα με στηρίζει στα στοιχειώδη έξοδα αλλά και αυτής το εισόδημα έχει τις ανοχές του οπότε η μηχανη θεωρείται too much (αν το λέω σωστά) ιδιαίτερα τώρα που οι μετακινήσεις μου όπως προείπα φτάνουν το μέγιστο τα 20 χλμ.(για μεγαλύτερες υπάρχει και το αμάξι της) και αυτό σπανίως κιόλας. συνήθως 3-4 χλμ....(ρε που καταντήσαμε, κάποτε έκανα 400+ την εβδομάδα για την πλάκα μου και μόνο.....) λεωφορείο; τι είναι αυτό; τρώγεται;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ακριβώς ετσι, προχωρα και με το καλο παιρνεις κατι αλλο οταν μπορείς.
Επισης μην δώσεις περισσότερα για παπι απο οσα χρειαζονται, δωσε τα 1000 για παπι και κρατα τα ρεστα για προκαταβολή στο επομενο οταν με το καλο θα μπορείς
Ετσι θα πονέσει και λιγοτερο, κατ' εμε.
ΥΓ άνοιξη του 2010 εδωσα το ΚΤΜ που ειχα παρει πριν ενα χρονο μεταχειρω χωρις να κινδυνευω απο ανεργια αλλα βλεποντας τι έρχεται.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ως προς το πρώτο σκέλος, έχεις απόλυτο δίκιο (με κυνηγούσε και η γυναίκα....) Αλλά η καρδιά που λέγαμε δεν με άφηνε και το τρέναρα όσο γινόταν με την ελπίδα ότι κάτι θα έβρισκα. Η πανδημία όμως έβαλε οριστική ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες. για 2 κομμάτι, το συζήτησα με την γυναίκα και επιμένει μόνο κούτα "για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας μια διετία έστω"
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου