ΑΝΤΕ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ Π@Π#Ρ13Σ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΥΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!!!
ΑΝΤΕ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ Π@Π#Ρ13Σ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΥΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Πες τα!ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΥΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!!!
Άκου εκεί "ξέρω πότε να το φορέσω και πότε όχι"!
Μήπως προβλέπεις και τα ατυχήματα ρε μάστορα;
Εννοείται πως κανένας δεν επιβάλλει σε κανέναν!!! Κι εγώ, όταν δεν γουστάρω δεν το φοράω.
ΑΛΛΑ ...
Το ότι δεν μπορείς να αποφύγεις τον κίνδυνο όταν έρθει να σε βρει, δεν σημαίνει ότι τον κυνηγάς κιόλας!!!!
KSerw apo peiras pws einai h kalh toumpa , kai pistepte me to mono pragma pou den eixe oute grantzoynia , htan to kranos mou!![]()
![]()
Καλά, μιλάμε για την τρελή πείρα έτσι.......![]()
![]()
Συγκεντρώσου μεγάλε.... Δεν είναι σοβαρές κουβέντες αυτές...
Παρεπιπτόντως, τα 6 ράμματα στο κεφάλι μου, δεν ήρθαν από καμιά καλή τούμπα..... Ήρθαν από χαζομαλακισμένο τρακάρισμα μέσα στη Δεκελείας.......
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
μεγάλε είσαι χρήσιμος - έτσι θα μπορώ να ΜΗΝ το φοράω ποτέ και όταν μου πεις ότι εκείνη τη φορά θα πέσω, θα το βάλω (ή δεν θα πάρω καν τη μηχανή - γαμώ)Kserw pote tha balw kranos kai pote oxi.
κωλόφαρδεKSerw apo peiras pws einai h kalh toumpa , kai pistepte me to mono pragma pou den eixe oute grantzoynia , htan to kranos mou!
άρα είναι άχρηστο
κρίμα που δεν έσκασες κάτω με αυτό ε;
Ρε σεις.... ο καθένας ότι π@π@ρ1@ του κατεβαίνει στη γκλάβα του λέει.....
Ο τύπος θα μπορούσε να είναι τίποτα μέντιουμ ή η κυρά μας η μαμή με τα ματζούνια και τα σκιτζίδικα αλμπάνικα μαγικά φίλτρα....
Μεγάλε θα βγάλεις τρελά ευρώπουλα λέμε!!!!!:hypnotize![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Ρε παιδια το παρεξηγησατε το παληκαρι.
Το πιο πιθανο ειναι να εχει αγορασει ενα απο αυτα τα καινουρια gps που σε προειδοποιουν οτι θα πεσεις στο επομενο στενο η οτι θα σου βγει ενας μαλακας στην επομενη γωνια.![]()
Παντως φιλε περα απο την πλακα αυτα που γραφεις ειναι επικινδυνα.Αμα θες μην το φορας αλλα μη μας λες οτι το κρανος ειναι αχρηστο επειδη επεσες μια φορα με τον ΚΩΛΟ!!!:hypnotize
Keep on rocking in a free world !!!
στο κάτω κάτω πόσοι έχουν κώλο και μούρη ένα και το αυτό...
ΠΟΛΛΟΙ φιλε γι αυτο το κρανος ειναι mustΑρχικά δημιουργήθηκε από NLS
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
XEXE!!!! Γεια σου Νίκο!!!!! Πολύ καλό!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Ρε παιδια το παρεξηγησατε το παληκαρι.
Το πιο πιθανο ειναι να εχει αγορασει ενα απο αυτα τα καινουρια gps που σε προειδοποιουν οτι θα πεσεις στο επομενο στενο η οτι θα σου βγει ενας μαλακας στην επομενη γωνια.![]()
Παντως φιλε περα απο την πλακα αυτα που γραφεις ειναι επικινδυνα.Αμα θες μην το φορας αλλα μη μας λες οτι το κρανος ειναι αχρηστο επειδη επεσες μια φορα με τον ΚΩΛΟ!!!:hypnotize
Γιαννή ξέρεις που τα πουλάνε??????? Θέεελωωω έεεναααα λέμε!!!!
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΡΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ..
ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΟΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ...
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΤΙ ΕΙΠΑ Ο Π@#$$% ΠΑΛΙ) ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
Τωρα ετοιμαζω αντιπροσωπεια![]()
Θα ειναι ομως κομματακι ακριβο
Θα ειναι με συνδεση , παγιο και χρονοχρεωση
Ακου να δεις πως θα δουλευει
Το gps θα στελνει τα στοιχεια που εχει για τον δρομο στον ανωτερω κρητικαρο ο οποιος θα κανει προβλεψη σε χρονο dt και θα την στελνει πισω στο gps.
Ηδη εχω αναθεσει στον δικηγορο μου να ερθει σε επαφη μαζι του για την συσταση της εταιριας.
Θα συνεργαστω επισης με μεγαλο και γνωστο οικο μεντιουμ και αστρολογων οι οποιοι θα ειναι υπο την επιβλεψη του κρητικου για την αμεση και εγκαιρη αποστολη των δεδομενων.
Αρα θα πρεπει να πουλησεις το μηχανακι σου για να το παρεις:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Καλά άμα θα είναι τόοοσοο ακριβό θα το βάλω στο 5ετές αναπτυξιακό!!!! χεχεεεχχ!!!
![]()
:hypnotize
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:στο κάτω κάτω πόσοι έχουν κώλο και μούρη ένα και το αυτό...
Ρε συ...Το gps θα στελνει τα στοιχεια που εχει για τον δρομο στον ανωτερω κρητικαρο ο οποιος θα κανει προβλεψη σε χρονο dt και θα την στελνει πισω στο gps.
Ηδη εχω αναθεσει στον δικηγορο μου να ερθει σε επαφη μαζι του για την συσταση της εταιριας.
Θα συνεργαστω επισης με μεγαλο και γνωστο οικο μεντιουμ και αστρολογων οι οποιοι θα ειναι υπο την επιβλεψη του κρητικου για την αμεση και εγκαιρη αποστολη των δεδομενων.
...θα μας προλαβαίνει όλους ο Κρητίκαρος;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμώ τα παιδιά οι κρητίκαροι - εκεί υπηρέτησα