Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Καλός οδηγός τι σημαίνει για εσάς ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτός που οδηγεί όσο του επιτρέπουν:

- Η δική του κατάσταση (και φυσική αλλα και απο εμπειρία)
    - Η κατάσταση του οχήματος (και το είδος)
    - Η κατάσταση του δρόμου (ώρα, καιρός, κίνηση)

Τελικά αυτός που ξέρει τα όριά του... (και οχήματος και δρόμου μαζί)

Κυρίως, σε δημόσιο δρόμο (όχι πίστα), αυτός που σέβεται τους άλλους, όπως κι αν οδηγούν.

Συνητρητική ίσως η άποψή μου, αλλά δεν αποκλείει αυτούς που θέλουν να ξύσουν ή να κάνουν σούζα..

Πχ άλλο να κάνεις σούζα σε μια άδεια ευθεία, άλλο στην Κηφισίας πρωί ανάμεσα στα αυτοκίνητα

Αυτά..

επίσης καλός οδηγός είναι αυτός που ξέρει να φρενάρει...

+10000

και στον SCBR1000RR αλλα τοσα +10000

kalos odhgos είναι αυτός που ποτέ δε θα παραδεχθεί πως είναι καλός

και ποτέ δε θα πιστέψει πως τα έμαθε όλα πάνω στην οδήγηση!

που δε θα πάψει ποτέ να ψάχνεται!

ο ανοιχτός μυαλός

ο διαβαστερός

και ο πολλάς χιλιόμετρας!

Banned Το avatar του/της anco
    αυτος που κανει κουμαντο την μηχανη 101%.

Σε ολες της καταστασεις.

symfono me ton tigka!!!!

alla pistevo oti kai oi toumpes voithane ton odigo...

den exo kanena provlima me tis toumpes , glistres kai ta loipa!!!

alla exo provlima me to trakarisma

stin teleftea mou toumpa pou espasa kati ston karpo, den thimame akrivos ti, mporo na po oti xamogelousa kai eniotha kati san xara telos padon giati vrika akoma ena orio sto papi mou pou afto tha me voithisei na provlepso avrio mia paromia soupa kai na tin glitoso eftixismenos!!!!

prospatho na prokalo plagiolisthiseis gia na eksikiotho oste se mia kakia stigmi na adapekseltho.

ola afta omos pote ston dromo...olo se alanes kai se parking.

den mou ftaiei se tipota o pezos pou diasxizei ton dromo....

alla min geliomaste den ftanei mono oi odigoi kathe idous oximatwn na tiroun ton K.O.K..
    prepei kai oi pezoi na prosexoun oxi ligo alla poly!!!!

to mono pou kseroun kai lene einai oti "kanonas 1: oi pezoi exoun pada protereotita"

kati tetoia akouo kai mou gyrizoun ta adera

nevriazo otan vlepo se odous TAXEIAS kukloforias ton gero i tin giagia i ton kathe anthropo na diasxeizei tin odo les kai yparxei pano apo ton dromo ena pezodromio!!!!!!
    adiaforodas gia ta dierxomena oximata......

kai meta lene merikoi oti emeis oi odigoi vazoume se kindino tous synanthropous mas!!!!!!

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ (kata tin gnomi mou pada)

stin elada logo eleipsis kykloforiakis pedias odigwn kai pezwn sta sxoleia o KATHENAS EINAI YPEFTHINOS GIA TON EAFTO TOU.

den kserw gia alou alla edo stin xalkida oi pezoi einai san na min exoun akousei tin DIAVASI PEZWN!!!!
    me apotelesma na pernane otan theloun opou theloun xoris na elenksoun!!!!

e oxi

giafto o kalos odigos einai o upomonetikos odigos pou pote den viazete.

sory gia ta greeklish

live as if u die tomorow...
    learn as if u live forever...

nevriazo otan vlepo se odous TAXEIAS kukloforias ton gero i tin giagia i ton kathe anthropo na diasxeizei tin odo les kai yparxei pano apo ton dromo ena pezodromio!!!!!!
    adiaforodas gia ta dierxomena oximata......

+1

Κατά την προσωπική μου άποψη καλός οδηγός είναι αυτός που μέσα στο βρεγμένο Donington στις 24.07.2005 κέρδισε τον αγώνα και αν τον ρωτήσεις πως οδηγεί εκτός πίστας θα σου πει την αλήθεια.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

psaxnoume na vroume ena tipo pou na borei na grapsei poli grigorous girous
    tautoxrona na exei paidia kai kikloforiaki agogi alla na jerei ti esti tarzan kai indianos otan xreiastei kai goustaroume
    sto kapaki theloume na min trakarei kai genika na ton ebistevomaste na vgalei tin giagia mas or tin kori mas gia mia volta me tin mixani...

xm... posa xeria theloume na exei auto to plasma kai posa kefalia???

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Για μένα δεν υπάρχει καλός και κακός οδηγός.

Υπάρχει προσεκτικός και απρόσεκτος.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Καλός οδηγός είναι αυτός που οδηγά έτσι ώστε να μη θέτει σε κίνδυνο ούτε τον εαυτό του αλλά ούτε και οποιονδήποτε άλλο βρίσκεται κοντά του(πεζούς,οδηγούς ή μία κακόμοιρη κολώνα στην άκρη του δρόμου).Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν μαζί μου αλλά άτομα που πλαγιάζουν υπερβολικά,κάνουν σούζες και λοιπές εξυπνάδες δεν είναι κάλοί οδηγοί.Μπορεί να είναι ικανοί και επιδέξιοι αλλά όχι καλοί.Αυτά μέσα στις πίστες ή στην αυλή του σπιτιού σας(αν χωράτε) ή σε κανα έρημο βουνό...Όταν πλαγιάζετε ας πούμε,όσο επιδέξιοι και έμπειροι και να είσαστε,αν βρεθεί ένα τόσο δα μικρό χαλικάκι στο δρόμο ή μια λακουβίτσα (ελληνικοί δρόμοι...) ασ'τα να πάνε...Και μη μου πει κανένας εντάξει ρε μεγάλε εγώ θα φάω το κεφάλι μου έσένα τι σε νοιάζει...Με νοιάζει ρε φίλε γιατί άμα πέσεις πάνω μου και το αμάξι μου-μηχανή θα διαλύσεις και εγώ μπορεί να τραυματιστώ και το κυριότερο αν πάθεις κάτι σοβαρό εμένα θα τρέχουνε στα δικαστήρια....

Παράδειγμα για να γίνω κατανοητός...

Είμαι σε φανάρι πρώτος με αυτοκίνητο και περιμένω να ανάψει.Σταματάει μηχανή δεξιά μπροστά μου αφήνοντας αρκετό χώρο για να περάσω.Ανάβει το φανάρι και η μηχανή ξεκινάει με σούζα.Εγώ προχωράω ευθεία αφού είχα πολυ΄χώρο και ξαφνικά ο οδηγός της μηχανής χάνει τον έλεγχο και του πέφτει προς τα αριστερά η μηχανή αλλά ευτυχώς την κρατάει όρθια.Εγώ τον βλέπω να έρχεται προς τα αριστερά και κάνω και γω προς τα αριστερά για να τον αποφύγω με κίνδυνο να συγκρουστώ με το τειχάκι(διαχωριστικό) στα αριστερά μου.Τελικά τη γλύτωσα.Αλλά θα μπορουσε να έχει χωθεί ένα παπί που δεν είχα αντιληφθεί στα αριστερά μου και να το είχα χτυπήσει και όλα αυτά επειδή κάποιος οδηγάρας ήθελε να κάνει σούζες μέσα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Οπότε καλός οδηγός αυτός που οδηγεί με ασφάλεια για όλους.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

εκεί είναι το θέμα... άμα ήταν καλός οδηγός δεν θα του έπεφτε αριστερά η μηχανή...

έλα μωρέ, αφού όλοι τιμόνια την έχουμε δει (ή την είχαμε δει κάποτε ή την βλέπουμε κάποτε στιγμιαία) δουλεύομαστε αναζητώντας τον ορισμό του καλού οδηγού...
    Fuck the universe.

Kalos odigos einai autos pou 8a steketai or8ios otan 8a kremasei to kranos gia teleytaia fora. Gia na ftasei ekei, exei xortasei kanontas ola ta parapano...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    Ειναι αυτος που οδηγαει ετσι ωστε να μην αφηνει την ασφαλεια του στα χερια των υπολοιπων οδηγων και καταστασεων.
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
    Kalos odigos einai autos pou 8a steketai or8ios otan 8a kremasei to kranos gia teleytaia fora. Gia na ftasei ekei, exei xortasei kanontas ola ta parapano...
    Καποτε καποιος ρωτησε εναν πιλοτο "ποιος ειναι ο καλυτερος απο ολους?"και του ειπανε"αυτος που παιρνει συνταξη".
    Μαλ@κιες κανουμε ολοι εδω μεσα,προσπαθουμε να αποδειξουμε στους αλλους και ενιοτε στους ευτους μας κατι το ξεχωρισστο.
    Καλος οδηγος ειναι μια λεξη που δεν προσδιοριζεται επακριβως αποδηκνιετε σε βαθος χρονου απο το συνολο του προηγουμενου..
    Και βασικα για να μη σας κουραζω πιστευω τον ορο καλος μπορουμε να τον πουμε μονο για τους επαγγελματιες...εμεις εδω μεσα την κ@υλα μας κανουμε....
    Α....και να ξερετε ο καλος οδηγος δινει παντα προτερεοτητα..
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το καλός οδηγός δεν λέει τίποτα.
    Το ζωντανός οδηγός είναι πολύ καλύτερο.
    Για το "γρήγορος" δεν θέλεται να ακούσεται την αποψη μου.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι σημαίνει για εσάς το Forum?
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2014, 15:19
  2. Τι σημαινει ΚΤΜ
    από anco στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 164
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2010, 12:45
  3. Για εσάς που πρωι- πρωι δουλεύετε!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ