Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Χτύπησα ένα παππού

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δυστυχώς στο Ελλάντα, ο πεζός απο όπου και αν περνάει έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και ακόμα και αν είναι εκτός διάβασης, εσύ ευθύνεσαι σαν οδηγός.
    Απο εκεί και πέρα, απλά δεν τον πληρώνει η ασφάλεια σου , αλλά το δικαστήριο γίνεται , όπου και αθωώνεσαι για τα ιατρικά τυχόν έξοδα , αλλά πληρώνεις μικρό πρόστιμο για παραβίαση ΚΟΚ.

Ακόμα και αν έχει 10 λωρίδες και την διασχίζει κάθετα ο παππούς highlander.

Δυστυχώς ο ΚΟΚ της Ελλάδος ΠΑΣΧΕΙ σε αυτό τον τομέα και οι πεζοί ενώ πραγματικά έχουν προτεραιότητα σε όλα, και υπάρχουν και κανονισμοί για αυτούς, ποτέ και κανείς τους δεν καταδικάστηκε , εκτός εκείνου του μήνα που τους έκοβαν πρόστιμα για παραβίαση σηματοδότη...χααχαχαχαχαχα... το θυμάται κανείς;... τους τροχαίους να κυνηγούν τους πεζούς;...

Έχουμε πεί, χωρίς οδική αγωγή ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ , δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...

Για τον φίλο με το ατύχημα, απο την στιγμή που έχεις αναφορά απο τροχαία , οτι και να κάνει η άλλη πλευρά , πας δικαστικά και το κερδίζεις... εφόσον πάντα δεν έχει αναγραφεί οτι είναι ευθύνη σου το ατύχημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Εγώ άρχισα να προσέχω περνώντας από σταματημένα λεωφορεία-τρόλευ όταν είδα ένα καροτσάκι με μωρό μροστά μου! Είχα λίγο καιρό τη πάπια τότε και ακόμα το θυμάμαι.

Όταν είμαι στην διαχωριστική ή ανάμεσα σε αυτοκίνητα πάντα ελλατώνω άμα δεν έχω ορατότητα. Είναι πολύ επικίνδυνο....

Και συμφωνόντας με τον Λάμπρο, δείξε λίγο ενδιαφέρον....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Εγώ άρχισα να προσέχω περνώντας από σταματημένα λεωφορεία-τρόλευ όταν είδα ένα καροτσάκι με μωρό μροστά μου! Είχα λίγο καιρό τη πάπια τότε και ακόμα το θυμάμαι.

Όταν είμαι στην διαχωριστική ή ανάμεσα σε αυτοκίνητα πάντα ελλατώνω άμα δεν έχω ορατότητα. Είναι πολύ επικίνδυνο....

Και συμφωνόντας με τον Λάμπρο, δείξε λίγο ενδιαφέρον....
    +1000

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δυστυχώς στο Ελλάντα, ο πεζός απο όπου και αν περνάει έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και ακόμα και αν είναι εκτός διάβασης, εσύ ευθύνεσαι σαν οδηγός.
    Απο εκεί και πέρα, απλά δεν τον πληρώνει η ασφάλεια σου , αλλά το δικαστήριο γίνεται , όπου και αθωώνεσαι για τα ιατρικά τυχόν έξοδα , αλλά πληρώνεις μικρό πρόστιμο για παραβίαση ΚΟΚ.
    Ακόμα και αν έχει 10 λωρίδες και την διασχίζει κάθετα ο παππούς highlander.
    Δυστυχώς ο ΚΟΚ της Ελλάδος ΠΑΣΧΕΙ σε αυτό τον τομέα και οι πεζοί ενώ πραγματικά έχουν προτεραιότητα σε όλα, και υπάρχουν και κανονισμοί για αυτούς, ποτέ και κανείς τους δεν καταδικάστηκε , εκτός εκείνου του μήνα που τους έκοβαν πρόστιμα για παραβίαση σηματοδότη...χααχαχαχαχαχα... το θυμάται κανείς;... τους τροχαίους να κυνηγούν τους πεζούς;...
    Έχουμε πεί, χωρίς οδική αγωγή ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ , δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...
    Για τον φίλο με το ατύχημα, απο την στιγμή που έχεις αναφορά απο τροχαία , οτι και να κάνει η άλλη πλευρά , πας δικαστικά και το κερδίζεις... εφόσον πάντα δεν έχει αναγραφεί οτι είναι ευθύνη σου το ατύχημα.
    Gandalf
    Με όλα θα συμφωνήσω θέλω όμως να πώ κάτι για την τελευταία παράγραφο.
    Απο προσωπική εμπειρία έφτασα να το ψάξω λίγο παραπάνω αφού είχα ένα παρόμοιο ατύχημα με γεράκο, ένα ατύχημα στο οποίο είχα 100% δίκιο συν οτι είχα αυτόπτες μάρτυρες 2 τροχονόμους.

Αυτό φίλε μου που σου μένει να κάνεις είναι μόνο οι προσευχές να μήν πάθει κάτι ο άνθρωπος που χτύπησες. Εσύ δείξε κάποιο ενδιαφέρον για την υγεία του και μήν ζητήσεις τίποτα παραπάνω.

Όταν πήγα στην τροχαία για να μου δώσουν πληροφορίες γι'αυτές τις περιπτώσεις ξέρεις τί μου είπαν; (γνωστός μου τροχονόμος)
    -Να τον πάρω ένα τηλέφωνο να δώ άν είναι καλά.
    -Να μη ζητήσω τίποτα χρήματα για τις ζημιές της τότε μηχανής μου γιατί θα μπορούσε να με πάει δικαστικώς κι ενώ θα είχα 100% δίκιο -με αυτόπτες μάρτυρες τροχονόμους λέμε- το δικαστήριο θα μου έδεινε 70% άδικο.

Μου είπε κι αυτό που με άφησε άφωνο και μου πήρε μέρες απο τη ζωή μου:

-Πρέπει να έχω υπόψη μου, οτι για ένα διάστημα 3 μηνών απο την ημέρα καταγραφής του ατυχήματος, άν χτύπα ξύλο ο παππούς πάθει κάτι (πχ πέσει απο μια σκάλα) και πούν οι συγγενείς του οτι το έπαθε απο το ατύχημα με σένα, μπορούν να σε τρέξουν για αποζημιώσεις, απ'αυτές που δεν ξεπληρώνονται ποτέ !

Όλα αυτά με άφησαν κόκκαλο.
    -Να έχω 100% δίκιο.
    -Να έχω μάρτυρες τροχονόμους.
    -Να έχω πάθει ζημιά 800 ευρώ και τέλος,
    -Να μή μπορώ να βρώ το δίκιο μου ΠΟΥΘΕΝΑ και με ένα ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΑΓΧΟΣ να προστήθεται σε όλα τ'άλλα.

Για μένα το διάστημα αυτό πέρασε με πολύ άγχος μέσα μου κι ευτυχώς χωρίς περισσότερα βάσανα εκτός απο τις υλικές ζημιές που ελάφρυναν αρκετά την τσέπη μου, αλλά και μ'ένα γαμώτο να βρίσκεις το μπελά σου ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ και να μή βρίσκεις δίκιο ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Γι'αυτό σου έστειλα σε πμ το κινητό μου φίλε μου να με πάρεις αν θες να στα πω και προφορικά.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Εγω ξερω οτι απογορευεται δια νομου να περνας μπροστα απο λεωφορειο για να διασχισεις το δρομο.

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τώρα αυτό γιατί το λες; Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη βγει έστω και ένας ελληνάρας να πετάξει την εξυπνάδα του;

Έγινε ατύχημα... αυτό βρήκες να πεις;
    Εσύ ελληνάρα όπως με αποκάλεσες, τι βρήκες και έγραψες στο thread? το σχολιό σου για μένα? αυτο σου προκάλεσε εντύπωση?
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Α! ήταν και ένας μ@!#@ς στη στάση, σταθμάρχης του ΟΑΣΑ που τράβαγε τον παππου με το κινητό του ότάν του δίνανε τις πρώτες βοήθειες.

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τώρα αυτό γιατί το λες; Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη βγει έστω και ένας ελληνάρας να πετάξει την εξυπνάδα του;

Έγινε ατύχημα... αυτό βρήκες να πεις;
    έλα ντε ? και εσύ αυτό βρήκες?? συμπάσχουμε μου φαίνεται
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    Λοιπόν επειδή έχω προσωπική εμπειρία για το θέμα να πώ τήν εξής ιστορία. Ενας συνάδελφος μου στο γραφείο κάνει μεταξύ άλλων και εξωτερικές εργασίες. Μια μέρα στην Θηβών στο Αιγάλεω στο ρεύμα προς Περιστέρι και στο ύψος του γηπέδου του Αιγάλεω περίπου έγινε το εξής : Ο δρόμος έχει δύο λωρίδες στην μέση νησίδα συνεχόμενη με χορτάρι μέσα και μετά αντίθετο ρεύμα. Στα δεξιά υπάρχει φορτηγό που πάει να ξεκινήσει. Το παιδί πήγαινε με λίγα 30-40 το πολύ, βλέπει το φορτηγό που πάει να ξεκινήσει και κόβει, το φορτηγό όμως σταματάει και αποφασίζει να περάσει κανονικά από τα αριστερά στην ελέυθερη λωρίδα. Ο λόγος που το φορτηγό σταμάτησε ήταν γιατι πετάχτηκε παππούς μπροστά του. Ο παππούς έσπρωχνε και καρότσι λαικής (όχι έσερνε). Δεν υπήρχε φυσικά διάβαση ή φανάρι. Το παιδί τελικά χτύπησε με τους τροχούς το διάζωμα για να τον αποφύγει. Το ρεζουμέ ήταν ότι το παιδι είχε άγιο γιατι έπεσε στο χορτάρι (ξεκράνοτος μαλακία του) και δεν πέρασε στο αντίθετο. Εμεινε μια βδομάδα στο λαικό με πολλούς μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα, και κάποια ραμματα. Ο γέρος επαθε ρήξη σπλήνας. Εκανε εγχείρηση, μπήκε εντατική και βγήκε. Οταν λοιπόν έγινε η δικογραφία και ο δικηγόρος του ανέλαβε την υπόθεση έγινε το εξής : Αφου δεν είχε ούτε 1% συνυπευθυνότητα στο ατύχημα (όριο ταχύτητας, παράνομη προσπέραση κλπ) επιβαιβεωμένο απο μάρτυρες, ο δικηγόρος επικοινώνησε με το γέρο για να δει τις προθέσεις του. Ο γέρος ειχέ ζητήσει κι αυτός συμβουλές από δικηγόρο και είχε κουμπωθεί. Επειδή όμως στην αρχή έκανε κάτι κουλά (για να κονομήσει) ο δικηγόρος του έκανε κανονικά αγωγή κατά του ιδίου και της περιουσίας του (αφου δεν έχει ασφάλεια χα,χα) για τα νοσοκομεία του παιδιού και για τη μηχανή. Ο γέρος τώρα παρακαλάει το παιδί για να μη του πάρει την σύνταξη για κανα χρόνο. Οι εποχές που λέγανε οτι και απο τον ουρανο να σου πέσει ο πεζος έχει προτερεότητα περάσανε. Αρκεί να είσαι 100% νόμιμος.
    Αυτά. Οι μπάτσοι όταν ήρθαν στο ατύχημα είπαν "τι μαλακία έκανε πάλι ο παππούς?" και αφού ξέρουμε όλοι οτι υπάρχει ένα κλίμα κατά τον μηχανών (αληταράδες κλπ) όλοι οι παρευρισκόμενοι λέγανε "το παιδί δεν έτρεχε, κρίμα, μα πως πέρασε έτσι ο παππούς", και άλλα.

Ne re paidia.Pera apo ta nomika omos.Apli logiki eine.Stamatimeno leoforio ksefortonei Ellines oi opoioi (eine dedomeno) tha ormiksoun pros oles tis kateythinsis les kai toys kinigaei kapios.Ti kanoume? Edo eine to erotima.Zoume stin Ellada kai odigoume simfona me ta dika mas dedomena.An odigoume simfona me to eime h oxi nomimos vgazoume den vgazoume mina!!!

Λοιπον πρινν χρονια πολλα πατησα με το γιαγια (gpz550) εναν παπου σε διπλης κατευθυνσης οταν αποφασισε να περασει το δρομο κοιτωντας μονο απο το αντιθετο με αποτελεσμα να τον χτυπησω (εξαρθρωση ωμου)

Κινησεις:
    1.καλεις ασθενοφορο!
    2.Καλεις ΤΟΤΑ
    3.Πας νοσοκομειο για ελεγχο τον παπου ετσι ωστε να υπαρχει χαρτι που να λεει οτι ο παπου επαθε αυτο η τιποτα
    4.πας τροχαια δινεις καταθεση
    5.Παιρνει η τροχαια καταθεση απο τον παπου που λεει εαν επιθυμει την ποινικη διωξη του οδηγου (στη δικια μου περιπτωση δεν ζητηθηκε,ο παπους πρωην αστυνομικος)
    6.τον εχεις απο κοντα για ενα χρονικο διαστημα για να βλεπεις πως πηγαινει (οι παπουδες γκρινιαζουν οποτε σε βλεπει και με αλλο ματι εαν ενδιαφερεσαι για αυτον)
    7.Αυτο ειναι καθενος προσωπικη επιλογη αλλα εισαι 1000% καλυμενος...κανεις θετικη δηλωση στην ασφαλεια σου εστω και αν το bonus σου πεσει αλλα δεν προκειται να σου ζητησει ποτε λεφτα με οποιαδηποτε δικαιολογια...εσυ εισαι καλυμενος και παει μετα να τα βρει με την ασφαλεια (σκουρα τα πραγματα γι αυτον ετσι και ζητησει αδικαιολογητα χρηματα) κατι που μπορει να το κανει σε εσενα εαν δεν εχεις κανει δηλωση

Αυτα εκανα εγω ακριβως και με ευλαβικη σειρα και δεν ετρεξε καστανο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Αυτα εκανα εγω ακριβως και με ευλαβικη σειρα και δεν ετρεξε καστανο!!
    Και ακούγονται και απόλυτα λογικά.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ..........................
    7.Αυτο ειναι καθενος προσωπικη επιλογη αλλα εισαι 1000% καλυμενος...κανεις θετικη δηλωση στην ασφαλεια σου εστω και αν το bonus σου πεσει αλλα δεν προκειται να σου ζητησει ποτε λεφτα με οποιαδηποτε δικαιολογια...εσυ εισαι καλυμενος και παει μετα να τα βρει με την ασφαλεια (σκουρα τα πραγματα γι αυτον ετσι και ζητησει αδικαιολογητα χρηματα) κατι που μπορει να το κανει σε εσενα εαν δεν εχεις κανει δηλωση
    ........................

Ολα σωστα!

Αυτο που τονιζω ειναι απλως ενα λαθος που γινεται μονιμα ...

ΔΕΝ υπαρχει "θετικη" ή "αρνητικη" δηλωση στην ασφαλεια!

Υπαρχει απλα δηλωση των συμβαντων.
    Τωρα αναλογα με την δηλωση σου, η ιδια η ασφαλεια κρινει (για τον εαυτο της) οτι φταις (θετικη) ή οτι δεν φταις (αρνητικη).

Αν τωρα την εχει καταταξει στις "αρνητικες" και περασει κι ενα εξαμηνο (ή κατι τετοιο) και δεν εχει συρθει σε δικαστηρια ή οτιδηποτε αλλο, κατα την κριση της, σε επιστρεφει στο Bonus που ησουν, το οποιο εχει ανεβασει με την δηλωση σου και μονο!

Προς ενημερωση ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    απλα εσύ δηλώνεις ότι "θεωρεις" πως φταις...

άσχετα αν οι αφαλιστικές μας έχουν όλους στα @ τους.....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr

Re: Χτύπησα ένα παππού

gia na min se kinigisoun ta paidia toy.......xtipa ta kai ayta!!!:rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  3. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5