Ναι λοιπόν ο ΟΤΕ είχε κάνει την μαμουνιά με την γραμμή του τηλεφώνου μου.Είχε κλειδώσει στην 384.Μετά απο πολλά τηλέφωνα και καντήλια (στην HoL) ο ΟΤΕς αποκατέστησε την βλάβη σήμερα.![]()
![]()
Thanks γιά όλες τις συμβουλές και πληροφορίες σας.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι λοιπόν ο ΟΤΕ είχε κάνει την μαμουνιά με την γραμμή του τηλεφώνου μου.Είχε κλειδώσει στην 384.Μετά απο πολλά τηλέφωνα και καντήλια (στην HoL) ο ΟΤΕς αποκατέστησε την βλάβη σήμερα.![]()
![]()
Thanks γιά όλες τις συμβουλές και πληροφορίες σας.
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
[B]
Αν αξιοποιείτε τις οικονομικές προσφορές των ISP κερδίζετε πολύ περισσότερα από τα 1-5 ευρώ το μήνα που νομίζετε ότι κερδίζετε με το "ADSL σε πακέτο", συνεπώς βγάζετε με το παραπάνω την αξία του τέλους ενεργοποίησης της γραμμής ADSL του ΟΤΕ και του modem που αγοράσατε με δικά σας έξοδα.
Επομένως το "ADSL σε πακέτο" είναι μεσοπρόθεσμα ακριβότερο από το να έχετε ξεχωριστά τη γραμμή ADSL του ΟΤΕ και τη συνδρομή στον ISP. Με άλλα λόγια, σε λίγους μήνες θα έχετε βγάλει τα χρήματά σας.
[QUOTE]
καταλαβαίνω τα μειονεκτήματα σε ό,τι αφορά την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση αλλά όσον αφορά την τιμή μπορείς να το κανεις πιο λιανιά???
πχ το πακέτο σύνδεσης 384 της HOL κοστίζει 240 με το ΦΠΑ για 6+6 μήνες δώρο....και τα περιέχει όλα από ότι καταλαβαίνω εκτός αν είναι παραπλανητική διαφήμιση...
η φθηνότερη σύνδεση με πάγιο χωρίς ογκοχρέωση πρέπει να κυμαίνεται στα 45 ευρώ μηνιαίως...δηλαδή μιλάμε για πανω από 500 ευρώ κόστος σε ένα έτος....
είναι δυνατόν εντός του χρόνου να παίσουν οι τιμές των συνδρομών κατά 50%????
για ένα συνδρομητή που δεν τον ενδιαφέρουν τόσο οι ταχύτητες (βλ. εμένα που θέλω ικανοποιητικές ταχύτητητες και ελεύθερο τηλέφωνο), που δεν τον ενδιαφέρι αν θα καθυστερήσει να πραμγατοποιηθεί η σύνδεση ADSL, αξίζει να βάλει το πακέτο τελικά????
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
[FONT=Tahoma]
Morfea & Hornet .. πότε είπατε ότι θα περάσετε από το σπίτι να αδειάσουμε τις λυγμένες μπύρες μου και να δείτε και λίγο το PC μου και το ONDSL του ΟΤΕ ?? διότι εγώ .. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ τίποτις .. ε ?? πότε ??
[/FONT]
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Και μια ερώτηση απο εμένα:
Αν το pc με το adsl συνδεέται κανονικά
με τον OTE αλλα είναι σε δικτύο και
προσπαθει να πάρει τα πακέτα απο την
κάρτα δικτύου τι γίνεται?? Θέλει καμια
ρύθμιση ή έχω κάνει καμια μαμακία??
Κοιτα να δεις
αρχικα το modem ειναι συνδεδεμενο με τον οτε (DSL line αναμενο) αρα υπαρχει φυσικη συνδεση με το dslam της περιοχης οποτε απο εκει ειμαστε ενταξει
Μετα μιλαμε για καποιου ειδους router ο οποιος με τη σειρα του πρεπει να ειναι συνδεδεμενος με την καρτα δικτυου του pc σου και εδω μια χαρα ειμαστε
Αυτα ειναι ολα οκ το προβλημα που γραφεις δεν ξερω τι εννοεις εννοειται οτι θα παρει οποια πακετα ειναι "ενδιαφεροντα" δηλαδη πρεπει να πανε στο ιντερνετ και να τα μεταφερει εκει
αυτη ειναι η δουλεια του
Αν "βλέπεις" το pc στο δίκτυο που είναι συνδεμένο με την adsl δέν έχεις πρόβλημα.Απλά τσέκαρε (στα options του δικτιού σου )αν μπορείς να μοιράζεσαι την σύνδεση και με τους άλλους υπολογιστές.Εγώ σπίτι έχω 2 σε δίκτυο και λειτούργησε απο την πρώτη στιγμή.
Ευχαρίστω Στάθη.
Βασικά εχθες ολο το απόγευμα μιλάγα με την οτενετ και δεν έβγαλα άκρη.
Το pc ειναι συνδεδεμένο σε ένα απλο
δικτιάκι με ένα hub. Εχω πάρει το
speedtouch που δίνει η οτενετ και το έχω
συνδέσει βάσει το οδηγιών κανονικά. Κανει
σύνδεση με την οτενετ και με βλέπουν και
αυτοι. Δεν ανοιγει όμως καμια σελίδα. Οταν
κάνω ping δείχνει την ip του δικτύου και
όχι του modem.
Και εγω μπερδευτικά πάντως και δεν ξέρω και τα δικτιακά.
Α, το pc έχει win98 αν λέει κάτι αυτο.
απαντηση :
Εφοσον εχεις το speedtouch θα πρεπει να εχεις παρει μια ip 10.0.0.2 h 3 h 4 εφοσον εχεις βαλει την καρτα σου στο αυτοματο (να παρει αυτοματα ip απο το modem)
απο εκει και περα θα πρεπει να κανεις ping στο 10.0.0.138 που ειναι η default ip tou speedtouch
μετα θα πρεπει για να εισαι και πιο σιγουρος να βαλεις με το χερι τους dns του isp sou
αυτα ολα μπορεις να τα δεις ως εξης
start
run
cmd (γραφεις)
ανοιγει παραθυρο DOS και εκει γραφεις την εντολη ipconfig
εκει θα πρεπει να δεις τα κατωθι
ip address:10.0.0.x(opoy x=1,2,3,4,5)
subnet mask 255.255.255.0
default gateway 10.0.0.138
εαν ολα αυτα ειναι σωστα τοτε κανε ενα ping sto www.moto.gr ας πουμε!
Οταν θα παρεις reply απο εκει τοτε ανοιγεις explorer και παιζεις
Εαν δεν παιρνεις για καποιο λογο σωστη ip τοτε βαλε καρφωτα τα ανωθι στοιχεια
αυτα
τα έχω κάνει όλα αυτα και όταν
κάνω Ping στο www.moto.gr στο
reply from αντι να μου έχει την ip
του speedtouch μου έχει την ip
απο την κάρτα δικτύου.
Helpppppppp!!!!!!![]()
![]()
sorry εννοω οτι στο reply αντι την ip του
moto.gr μου έχει την ip της κάρτας δικτύου.![]()
![]()
αλλαξε τους dns
βαλε με το χερι τους dns servers του παροχεα σου
To σκεφτηκά και αυτό αλλά στα properties
αλλάζαν και στις δυο κάρτες μαζί oi DNS.
Θα το δοκιμάσω με το χέρι και θα σου
πω!!
Ευχαριστώ φανταστικέ αδμιν!!!!
![]()
EDIT: Εεεεεε.... και πως το κανω αυτό???![]()
![]()
εκει που λεει τη ip
στα properties της καρτας πιο κατω λεει DNS πρεπει να ειναι στο αυτοματο
Γαμωτο νομίζω οτι στα win98 δεν το έχει αυτό.