Δεν ξέρω αν είναι άκρα.
Απο τις φορές που έχω αλλάξει ρουλεμάν σε μοτέρ, την 1 σε ένα μοτέρ 30 ίππων, είχε γίνει ακριβώς αυτό.
Δεν προλάβαμε να το ακούσουμε καν. Την μία στιγμή δουλευε (χωρίς κραδασμούς) και μετά απο 10 λεπτά είχε ρίξει ασφάλεια...
Για την αυτονομία λένε πως βγάζει φουλ αγώνα σε αγωνιστική χρήση και 6 ώρες trail riding. Καθόλου άσχημα.
Τα 80 άλογα πιστεύω είναι για να α)εντυπωσιάσουν β) αν τους κολλήσει κανένα 450 να το πατήσουν
Τώρα για τα υπόλοιπα περί συντήρησης και ζημιών.. ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τονε βγάλαμε…
Θα συμφωνήσω πως είναι η πρώτη καλή πρόταση που ακούω (πέρα από ηλεκτρικά off road ποδήλατα)
Ούλοι εσείς με την καταστροφολογια
για τα ηλεκτρικα,μου θυμίζετε το ανέκδοτο που καταλήγει με την φράση "δεν μας γαμας και συ και ο γρύλος σου;"
Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, πιστεύω ότι η ισχύς είναι για λόγους εντυπωσιασμού και δικαιολόγησης της τιμής. Οι ηλεκτροκινητήρες έχουν πλέον εξελιχθεί και αυτό που μπορούν να δώσουν είναι μεγάλη ισχύς, όλη τη ροπή από χαμηλά και καλύτερο έλεγχο ισχύος-πρόσφυσης. Προσπαθούν με αυτά να αντισταθμίσουν την πολύ χαμηλή ενεργειακή πυκνότητα των μπαταριών, που συνεπάγεται μικρή αυτονομία, αυξημένο βάρος και αργή ανάκτηση ενέργειας.
Μένει λοιπόν στο αγοραστικό κοινό να μάθει να αξιολογεί σωστά τις προτεραιότητες και τις ισορροπίες. Όπως δεν είχε νόημα ως μεταφορικό μέσο ένα αμάξι με πολλά άλογα στις 7.000 rpm και ψόφιο χαμηλά, αντίστοιχα δεν είναι εύχρηστο ένα ηλεκτρικό όχημα αν έχει άπειρη ισχύ, αλλά μικρή αυτονομία ή τεράστιο βάρος.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Το θετικό στην παρούσα πρόταση είναι πως είναι άμεσα συγκρίσιμα τα specs του με του ανταγωνισμού. Τουλάχιστον στα χαρτιά δεν δείχνει να υστερεί κάπου. (Η δε ροπή του είναι αστεία στα 938Nm…)
Κι ένα raw βιντεάκι
Η συγκριση με τα θερμικα θα γινει οταν αγοραστει απο πολυ κοσμο και περασει καποια χρονια στα βουνα
Στις προδιαγραφες κι εγω ειμαι κραμα μπραντ πιτ με τζακ νικολσον
Για βουνά δεν το βλέπω αλλά για μχ θα τα καθαρίσει όλα ειδικά εάν μπουν στο παιχνίδι τα μεγάλα εργοστάσια.
Βέβαια πρέπει να κουβαλάς μπαταρίες φορτιστές κλπ εντυπωσιακού κόστους και μεγέθους αλλά σε επίπεδο ομάδων δεν θα είναι δύσκολο.
Βλέπω να συζητάμε για μοτοσυκλέτες με όρους ηλεκτρικών rc, lipo esc motor combo κλπ![]()
Τα καινούργια ηλεκτρικά θα έχουν άραγε μηχανόφρενο ή το μοτέρ θα συμπεριφέρεται σαν δίχρονο βενζινοκίνητο?
Φαντάζομαι θα υπάρξει αυτή η δυνατότητα και μάλιστα ρυθμιζόμενο,ειδικά στις street εκδόσεις.
Να σκας το άλμα και ο άλλος στο απέναντι σπίτι να νομίζει ότι ανοίγεις τρύπα για ουπα με το μπλακεντέκερ.![]()
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Τι γίνεται το πήρε κανένας?
Βλέπω στο car τα δίνουν κάποια με πολύ λίγες ώρες λειτουργίας.
Έχουμε εντυπώσεις χρήσης?