Λοιπόν για βουνό κορυφή είναι jimny samurai άξονες πισω μπρος κοντές σχέσεις και μέγεθος που χωράει να περάσει δίπλα από τα δύσκολα και όχι μέσα
aftermarket βελτιώσεις αξεσουάρ να το κάνεις θηρίο και αρκετά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.Αλλά είναι μικρά και στενά και πισωκίνητα και χάλια στην άσφαλτο.
Η πιο φτηνή και έτοιμη λύση (μόνο λάστιχα) για να ανέβεις παντού
Niva δεν έχει αξονα μπροστά αλλά έχει μόνιμη τετρακίνηση και δυνατότητα να μπλοκάρεις το μεσαίο.
Vitara έχω, παλιό 93 japan, και αυτό δεν έχει άξονα μπροστά ,πίσω κίνηση ή 50-50 τετρακίνηση (δηλαδή μονο σε χώμα) δεν είναι κακό αλλά οι g16 16v κινητήρες ραγίζουν κεφαλές (ρωτήστε πως το ξέρω) για εκδρομικό είναι μια χαρά και υπάρχουν πράγματα να το φτιάξεις όπως θέλεις ,επίσης μειονέκτημα το αλουμινένιο καβούκι του εμπρός διαφορικού που υπό προϋποθέσεις γίνεται κομμάτια.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
Μεγάλο θέμα με ΠΟΛΥ χρήμα το 4χ4...
Navara πολυ καλο στην ασφαλτο , υστερει ομως στις κακουχίες σε σχεση με hilux,l200 και dmax.
Το D-MAX κορυφαίο σε όλα πλην ιπποδύναμης, οι Ιάπωνες την κράτησαν ένα κλικ πιο κάτω από τον ανταγωνισμό για λόγους αξιοπιστίας (τι να το κάνω το ναβάρα με 200 αλογάτα που έβγαζε η εδώ αντιπροσωπεία άμα είναι να είναι μόνιμα συνεργείο160 ίπποι, ροπή από το ρελαντί ως...... Έχω ρίξει ξύλο αλύπητο σε πολλά που είχαμε ως τεστ κανένα δεν κατάλαβε Χριστό.... Τα πρώτα που ήρθαν, 2004 έως 2006 έχουν αρκετά θορυβώδη κινητήρα αλλά πραγματικά άσπαστο!
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το καλύτερο αγροτικό είναι δίτροχο και honda! Κάνει για βόλτες κάνει και για δουλειά, τραβάει και τρέιλερ με κοτσαδόρο!
Όλα είναι δρόμος
Το θέμα ειναι να βρεις κανενα Land Rover του 60 με το αλουμινενιο πλαισιο..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μεχρι 10χιλιαρικα σε μεταχειρισμενο ποιο οχημα εκτος δρομου αγοραζουμε;
Στα 8-9Κ υπαρχουν ωραιοτατα jimny
σχετικα αδουλευτα.
Εδω ειμαστε στο 10αρικο αλλα υπαρχουν αξιολογες περιπτωσεις κοντα στα 100Κ χλμ και με το κατιτίς τους απο εξτρα σε χαμηλοτερες τιμες
https://www.car.gr/classifieds/cars/...1-suzuki-jimny
...Ειναι βεβαια μια αγορα που θελει καλο τσεκ , γιατι πολυ ευκολα παιρνεις κατι που ειναι στην "πενα" αλλα λιγο καιρο πριν ηταν καμποσους ποντους ψηλοτερο και εκτελουσε χριση εντουροαμαξου...που ως δια μαγειας εγινε το 3ο αυτοκινητο καποιου ή καποιας κυριας για τις μετακινησεις στο χωριο.
Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 08/02/2022 στις 23:27.
Σπαμμάρω, αλλά με 99% βεβαιότητα, όλα τα παλιά Land Rover μέχρι και τα τελευταία Defender ήταν χτισμένα πάνω στο παραδοσιακό ατσάλινο σασί τύπου "σκάλας". Λόγω ανάγκης αρχικά, τα υπόλοιπα πάνελ ήταν κατά κύριο λόγο κράμα αλουμινίου-μαγνησίου αλλά και πάλι όχι όλα, γι'αυτό και η γαλβανική διάβρωση πάει γόνα σε κάποια σημεία επαφής, γνωστό και με τον βορειοευρωπαϊκό όρο "Skürrje Olüthe" (Σκουριέ Ολούθε).
Υπέροχα οχήματα, αλλά πρέπει να είσαι πιο μαζόχ...μερακλής και από ιδιοκτήτη παλιού ιταλικού δίτροχου.
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 09/02/2022 στις 01:02.