Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 126

Θέμα: Ωρα για μεταβαση? Βενζινη ανευ προηγουμενου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    κάτσε να δεις, θα επανανενεργοποιηθούν λέει, εργοστάσια λιγνίτη στην ενωμένη εουρώπα...ο άριστος αν πιεστεί σθεναρά μπορέι και να τα ενεργοποιήσει (τελευταίος)
    εγινε ηδη και στην ελλαδα απλα δεν το λενε στα μμε για τους γνωστους λογους.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Στο συννεφάκι των ανθρώπων που δεν έχουν λεφτά να πάρουν άλλο όχημα και αναγκαστικά πρέπει να πορευτούν με αυτό που κουτσά-στραβά έχουν.

''Αστεία ΜΜΜ'', είναι το σύστημα Μετρό+Προαστιακού της Αττικής που εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε μέρα;
    Είναι τόση η δίψα σου να κοντραρεις που θα γράψεις οτιδήποτε;
    Απαντάς στο αντίθετο του νοήματος, των γραφομενων μου.
    Δεν έχω καμία όρεξη να το κάνουμε κοκορομαχια.
    ΜΜΜ δεν λογίζονται μόνο το μετρό κι ο Προαστιακός, που άμα δεις τι σαρδελοποιηση παίζει κι εκεί,ίσως αλλάξεις άποψη.
    Επειδή χαζος δεν είσαι, δεν μπορεί να μην ξέρεις τι συμβαίνει με τα λεωφορεία.
    Και δεν μιλάω μόνο για το μπαχαλο των τελευταίων δύο χρόνων με τον κορωνοϊο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Είναι τόση η δίψα σου να κοντραρεις που θα γράψεις οτιδήποτε;
    Απαντάς στο αντίθετο του νοήματος, των γραφομενων μου.
    Δεν έχω καμία όρεξη να το κάνουμε κοκορομαχια.
    ΜΜΜ δεν λογίζονται μόνο το μετρό κι ο Προαστιακός, που άμα δεις τι σαρδελοποιηση παίζει κι εκεί,ίσως αλλάξεις άποψη.
    Επειδή χαζος δεν είσαι, δεν μπορεί να μην ξέρεις τι συμβαίνει με τα λεωφορεία.
    Και δεν μιλάω μόνο για το μπαχαλο των τελευταίων δύο χρόνων με τον κορωνοϊο.
    Ενημερωτικα η κοπελα μου παρηγγειλε το σκουτερακι γιατι δεν αντεχει αλλο την σαρδελοποιηση στα ΜΜΜ και την βρωμα του καθενος ..Ολοι ξερουμε ποσο μυριζει το δερμα των σκουροχρωμων ανθρωπων καλοκαιρινους κυριως μηνες ιδιαιτερα απο ινδια χωρις να θελω να γινω ρατσιστης. Το μονο καλο ειναι το μετρο αλλα κανεις δεν παει στην δουλεια μονο με μετρο.. παιρνεις σιγουρα και λεωφορεια στα οποια υπαρχουν πολλοι κινδινοι ειδικα αν εισαι γυναικα..
    Εγω βλεπω να μειωνεται η κινηση να και ενα καλο λογω οτι πολλοι θα στραφουν σε οικονομικοτερα μεσα.. Πολλοι νεοι ισως παρουν και πατινια xiaomi σε συνδυασμο με μετρο.. Επισης νεα οχηματα θα εξατλουνται γρηγορα στην αγορα και πολλοι που δεν θα μπορουν να περιμενουν να παραλαβουν 5 μηνες μετα θα ψαχνουν για μεταχειρισμενο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Πάντως πάνω σ' αυτό που λέει ο telegonos αναφέρομαι κι εγώ. Δεν ζω σε κανένα σύννεφο αλλά η σπατάλη κάποιου ποσού για οικονομικότερο όχημα για κάποιους είναι πολυτέλεια (έστω και 500€ για παπί).
    Δεν θα αγοράσω 1000αρι αυτοκίνητο γτ δεν έχω χρήματα. Αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε το 1400cc αλλά θα προτιμήσω να πάω στη δουλειά με το λεωφορείο ή εναλλάξ με κάποιον άλλο συνάδερφο.
    Αν νομίζεις ότι αυτά που λέω είναι εκτός πραγματικότητας τότε ναι ζω στο συννεφάκι μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Ενημερωτικα η κοπελα μου παρηγγειλε το σκουτερακι γιατι δεν αντεχει αλλο την σαρδελοποιηση στα ΜΜΜ και την βρωμα του καθενος ..Ολοι ξερουμε ποσο μυριζει το δερμα των σκουροχρωμων ανθρωπων καλοκαιρινους κυριως μηνες ιδιαιτερα απο ινδια χωρις να θελω να γινω ρατσιστης. Το μονο καλο ειναι το μετρο αλλα κανεις δεν παει στην δουλεια μονο με μετρο.. παιρνεις σιγουρα και λεωφορεια στα οποια υπαρχουν πολλοι κινδινοι ειδικα αν εισαι γυναικα..
    Εγω βλεπω να μειωνεται η κινηση να και ενα καλο λογω οτι πολλοι θα στραφουν σε οικονομικοτερα μεσα.. Πολλοι νεοι ισως παρουν και πατινια xiaomi σε συνδυασμο με μετρο.. Επισης νεα οχηματα θα εξατλουνται γρηγορα στην αγορα και πολλοι που δεν θα μπορουν να περιμενουν να παραλαβουν 5 μηνες μετα θα ψαχνουν για μεταχειρισμενο.
    Εμένα με ενοχλούν οι άπλυτοι ανοιχτόχρωμοι άνθρωποι που μυρίζουν στα μμμ, όχι το δέρμα των σκουρόχρωμων που μυρίζει.Έλεος ρε σεις.
    Τελευταία τροποποίηση από afasias; 09/03/2022 στις 18:05.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ενημερωτικα η κοπελα μου παρηγγειλε το σκουτερακι γιατι δεν αντεχει αλλο την σαρδελοποιηση στα ΜΜΜ και την βρωμα του καθενος ..Ολοι ξερουμε ποσο μυριζει το δερμα των σκουροχρωμων ανθρωπων καλοκαιρινους κυριως μηνες ιδιαιτερα απο ινδια χωρις να θελω να γινω ρατσιστης.
    Δεν έχεις δίκιο.
    Το δέρμα των σκουρόχρωμων ανθρώπων γίνεται άριστο σαπούνι.Και αρωματικό.

Χωρίς να θέλω να γίνω ρατσιστής.
    Τελευταία τροποποίηση από karellen; 09/03/2022 στις 18:17.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το 1992 στα 21 μου πηρα παπι για να μετακινουμαι
    η βενζινη ηταν απειρως φθηνοτερη και δεν με ενοχλουσε η μυρωδια λευκων μαυρων και κιτρινων αλλα το χασιμο χρονου στα μμμ
    απο τοτε εχω μπει σε μμμ ελαχιστες φορες και σε ταξι καμμια
    δεν παιρνω ποτε αμαξι οταν ειμαι μονος και δεν εχω χρειαστει ποτε μηχανη πανω απο 250cc
    τωρα αν καποιος δεν θελει να κρυωνει ζεσταινεται βρωμιζει κινδυνευει ας πληρωνει αυτοκινητο κι ας περναει τη μιση μερα σταματημενος......κατι παιρνεις κατι δινεις
    εναλλακτικα υπαρχει και η επαρχια
    θελω να πω οτι λυσεις υπαρχουν αρκει να μην ειμαστε πολυ χαιδοκωληδες

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Μετρό υπάρχει σε μία πόλη της Ελλάδας μόνο.
    Από εκεί και πέρα η γυναίκα μου π.χ κάνει 3 φορές την εβδομάδα διαδρομή 35+35 χιλιομέτρων για να πάει στο γραφείο της στο χωριό.
    Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ κάνει κυριολεκτικά μία ώρα+ με τα διάφορα μπες-βγες σε άλλα χωριά.
    Οπότε ναι, τα ΜΜΜ στην Ελλάδα είναι αστεία ,για να μην πω για τον π@@τσο εντελώς.Να,το είπα.
    when life gets complicated... i ride.

Κάποτε στη Γερμανία, λέγανε την ίδια μαλακια που με περισσή αφέλεια γράφεις τωρα...χωρίς να είσαι ρατσιστής...
    Die Griechen die riechen, σε ελεύθερη μετάφραση οι Έλληνες που βρωμάνε. Ψάξου λίγο γιατί είναι κρίμα νέο παιδί να έχεις τόσο μισαλλοδοξία μέσα σου.
    Εχεις μια κίτρινη ως προειδοποίηση για τον παραπάνω εμετό. Να ξέρεις ότι μόνο και μόνο επειδή είσαι νέος εδώ, σου δείχνεται αυτή η επιείκεια. Δεν υπάρχει καμία ανοχή σε αυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Πάντως πάνω σ' αυτό που λέει ο telegonos αναφέρομαι κι εγώ. Δεν ζω σε κανένα σύννεφο αλλά η σπατάλη κάποιου ποσού για οικονομικότερο όχημα για κάποιους είναι πολυτέλεια (έστω και 500€ για παπί).
    Δεν θα αγοράσω 1000αρι αυτοκίνητο γτ δεν έχω χρήματα. Αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε το 1400cc αλλά θα προτιμήσω να πάω στη δουλειά με το λεωφορείο ή εναλλάξ με κάποιον άλλο συνάδερφο.
    Αν νομίζεις ότι αυτά που λέω είναι εκτός πραγματικότητας τότε ναι ζω στο συννεφάκι μου.
    Ρε φίλε, βγάλε την απάντηση του άλλου που μπήκε να τσιγκλησει. Εγώ αυτό που σου απάντησα ήταν ότι σαφώς επιρεαζεται η ανάγκη μας για μετακίνηση από την τιμή του καυσίμου. Προφανώς σε μια κοινωνία που οι πολλοί φτωχοποιουνται σφοδρά και ραγδαία, δε θα μπορεί ο φτωχός να διαθέσει κανένα ποσό για όχημα,πόσο μάλλον για καύσιμο.
    Αυτό συνέβαινε τη δεκαετία του 50 και του 60. "Κούρσα" είχαν μόνο "αι αριστοκραται".
    Δεν λεω κάτι πολύπλοκο.γυρισαμε πενηντα και εξήντα χρόνια πίσω.
    Μια ωρίτσα κάτσε σε μια στάση και παρατήρησε τι συμβαίνει με τα λεωφορεία. Το πώς αναγκαζεται κόσμος να ζει τριτοκοσμικές συνθήκες για την καθημερινή μεταφορά του.
    Και επίσης μην ξεχνάμε ότι προβλήματα δεν έχουμε μόνο στην Αττική. Και παραεξω οι πολίτες τα πελέ τους παίρνουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από afasias Προβολή μηνύματος
    Εμένα με ενοχλούν οι άπλυτοι ανοιχτόχρωμοι άνθρωποι που μυρίζουν στα μμμ, όχι το δέρμα των σκουρόχρωμων που μυρίζει.Έλεος ρε σεις.
    Δεν το ειπα ρατσιστικα.

Ας προχωρήσουμε απο αυτό και ας επιστρέψουμε στο θέμα.
    Δόθηκαν οι απαραίτητες συστάσεις, δεν χρειάζεται να δωθεί συνέχεια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Ας προχωρήσουμε απο αυτό και ας επιστρέψουμε στο θέμα.
    Δόθηκαν οι απαραίτητες συστάσεις, δεν χρειάζεται να δωθεί συνέχεια.
    Ναι συμφωνω και ζητω συγγνωμη διοτι δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν. Αν θελετε διαγραψτε τα μηνυματα αυτα η και ολοκληρο το θεμα η και εμενα απο το φορουμ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Οι περισσοτεροι μπορουν να δαπανησουν χρηματα για ενα παπι των 1000 ευρω θεωρω( δεν λεω ολοι γιατι δεν μπορουν ολοι)..Οι περισσοτεροι της χαμηλης ταξης πιστευω μπορουν σε μερικους μηνες να το καταφερουν.
    Για παραδειγμα ο πατερας μου τον θυμαμαι μια ζωη παρολο που χαμε αμαξι να πηγαινει στην δουλεια του η στο σουπερμαρκετ η στην λαικη η οπουδηποτε με το παπι ακομα και εποχες που ηταν καλες και δεν ειχαμε θεμα..θεωρω οτι οι περισσοτεροι ανδρες τουςλαχιστον μετακινουνται με μηχανες η μηχανακια ενω οι γυναικες περισσοτερο με αμαξια απο τους ανδρες.
    Και εγω εχω μηχανη αλλα δεν βολευει αν ειχα την δουλεια μου μακρυα.. ειμαι πολυ κοντα ομως (5 λεπτα). Αν δεν ημουν θα χα παρει ενα 125 κυβικα να μετακινουμαι.. Απο το να μπω σε λεωφορεια προτιμω να κανω ακομα και δευτερη δουλεια για ενα διαστημα ισα ισα για να αγοραζα ενα παπακι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εκτός από το ΝΑΤΟ η χώρα μας έχει υιοθετήσει όλο το πακέτο δυτικού τρόπου ζωής οπότε θα ζούμε με τα ΙΧ
    σαν αρχοντοχωριάτες που είμαστε γιατί έτσι μάθαμε και αυτό ζητάμε.
    Από εκεί και πέρα επί του θέματος τα ηλεκτρικά με το κόστος της επένδυσης που χρειάζεται δεν νομίζω να παίζουν στη χώρα μας
    προς το παρόν, οπότε ο πιο έξυπνος τρόπος μεταφοράς παραμένει το δίκυκλο.
    Το θέμα διαθεσιμότητας των προϊόντων είναι γενικότερο και υπάρχουν ελλείψεις σε πολλά είδη οι παραδώσεις καθυστερούν μήνες κλπ
    δεν είναι θέμα μόνο στα μηχανάκια είναι γενικότερο και δεν νομίζω να φταίνε οι ελλείψεις σε ημιαγωγούς.
    Πρόσφατα έβαλα παραγγελία σε γερμανικό εργοστάσιο για ανταλλακτικά και ένα απλό καλώδιο made in china για ένα σένσορα ,μου έδωσε χρόνο παράδοσης 21 εβδομάδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μετά το τσαμπουκά της ρωσίας που έδειξε πόσο κακή και επιζήμια θα ήταν μια ενεργειακή εξάρτηση από αυτήν λόγω φτηνού αερίου, όλες οι πίπες περι περιβαλλοντικής ευαισθησίας και ουδέτερου περιβαλλοντικού αποτυπώματος κλπ κλπ...... πάνε περίπατο. Η μετάβαση στον ηλεκτρισμό παίρνει παράταση, η βενζίνη θα συνεχίσει να πωλείται κανονικά και τα ηλεκτρικά θα παψουν να προωθούνται πλέον τόσο πολύ.

Και αυτό είναι το μόνο θετικό της όλης ιστοριας.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2022, 19:29
  2. ώρα για ταξιδάκι
    από wild_cat/anima στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:23
  3. ωρα για γνωμες κ παλι
    από harpoon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 18:28