Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΠΡΏΤΗΣ ΜΗΧΑΝΉΣ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PanosK24 Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεις ότι σαν πρώτη επαφή με τον χώρο τα κυβικά και γενικά το σύνολο είναι υπερβολη ή είναι μια καλή επιλογή για αρχαριο;
    Και τα κυβικα και το συνολο ειναι μια χαρα επιλογη..
    Για το συγκεκριμενο μηχανακι, δεν ειμαι σιγουρος..

Προσωπικα, θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη..
    (αλλα επειδη εχω τυχει κατοχος διαφορων μοντελων της συγκεκριμενης μαρκας, ξερω τι να περιμενω..)

Ειναι μηχανακι που δεν θα σε πουλησει πουθενα (ακομη και σε πολυ extreme καταστασεις) αλλα μπορει να το πουλησεις εσυ αν το πιασει η μαλακια του..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Και τα κυβικα και το συνολο ειναι μια χαρα επιλογη..
    Για το συγκεκριμενο μηχανακι, δεν ειμαι σιγουρος..

Προσωπικα, θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη..
    (αλλα επειδη εχω τυχει κατοχος διαφορων μοντελων της συγκεκριμενης μαρκας, ξερω τι να περιμενω..)

Ειναι μηχανακι που δεν θα σε πουλησει πουθενα (ακομη και σε πολυ extreme καταστασεις) αλλα μπορει να το πουλησεις εσυ αν το πιασει η μαλακια του..
    Εάν το πιάσει η μαλάκια του εννοείς ότι βγάζει βλαβες από το πουθενά; (Σορρυ αν σε κουραζω αλλά δεν μιλάω ακόμα την γλώσσα των μηχανοβιων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Εάν το πιάσει η μαλάκια του εννοείς ότι βγάζει βλαβες από το πουθενά; (Σορρυ αν σε κουραζω αλλά δεν μιλάω ακόμα την γλώσσα των μηχανοβιων
    Νομίζω η φήμη της μάρκας ως ''προβληματική'' εδραιώθηκε με τα LC4.

Για τα μικρά μοτέρ, δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου.

Θα μας τα πουν καλύτερα οι κατεμάδες και μη του φόρουμ.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Νομίζω η φήμη της μάρκας ως ''προβληματική'' εδραιώθηκε με τα LC4.

Για τα μικρά μοτέρ, δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου.

Θα μας τα πουν καλύτερα οι κατεμάδες και μη του φόρουμ.
    Εγώ αυτό που έχω διαβάσει από μερικούς είναι ότι έχει θέματα υπερθέρμανσης ο κινητήρας γενικά αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχω ακούσει κάτι(Είναι και σχετικά καινούργιο φυσικά)

Moderator
    Εάν το πιάσει η μαλάκια του εννοείς ότι βγάζει βλαβες από το πουθενά;
    Οχι ακριβως..

Μπορει, π.χ. να του την δωσει και να ανεβαζει ρελαντι στον θεό για 5-6 συνεχομενα φαναρια και μετα μια χαρα..
    Μπορει να πρεπει να γυρισεις 3-4 φορες το κλειδι το πρωι για να παρει μπροστα και αφου εχεις συμβιβαστει μ' αυτο να ανακαλυψεις ξαφνικα ότι παιρνει με την πρωτη..
    Μπορει το οδομετρο του να βγαλει σκαρτους ολους τους χιλιομετρικους χαρτες..
    Μπορει να βρεθεις προ εκπληξεως στην κορυφη του πουθενα, νομιζοντας οτι εχεις ακομη 5-6 λιτρα βενζινης..
    Μπορει και να μην κανει απολυτως τπτ απο τα παραπανω..

Υ.Γ.
    Οπως ειπα και παραπανω, ειναι καταπληκτικο μηχανακι αρκει να εισαι "υποψιασμενος"..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67

Παντως το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι μια χαρα αλλα εχει ακριβες τούμπες.,.
    Σαν εντελως αρχαριος παντως αυτο μην το προσπερνας ετσι απλα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσεις, ειδικα αν μπεις σε χωμα και ειδικα² αν δεν εχεις εμπειρια.

Μηπως θα ηταν πιο λογικο να ξεκινησεις με ενα μεταχειρισμενο, ενδεχομενως γιαπωνεζικο για φθηνοτερα ανταλλακτικα και οταν μαζεψεις εμπερια παιρνεις αυτο που θες;

Μπορει να χασεις χρηματα ετσι αλλα κερδιζεις στο οτι δεν θα δεις το ολοκαινουργιο σου με γρατζουνιες και χτυπηματα λογω απειριας και οτι θα ξερεις τι ακριβως θες και αν σου ταιριαζει

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Οχι ακριβως..

Μπορει, π.χ. να του την δωσει και να ανεβαζει ρελαντι στον θεό για 5-6 συνεχομενα φαναρια και μετα μια χαρα..
    Μπορει να πρεπει να γυρισεις 3-4 φορες το κλειδι το πρωι για να παρει μπροστα και αφου εχεις συμβιβαστει μ' αυτο να ανακαλυψεις ξαφνικα ότι παιρνει με την πρωτη..
    Μπορει να βρεθεις προ εκπληξεως στην κορυφη του πουθενα, νομιζοντας οτι εχεις ακομη 5-6 λιτρα βενζινης..

Υ.Γ.
    Οπως ειπα και παραπανω, ειναι καταπληκτικο μηχανακι αρκει να εισαι "υποψιασμενος"..
    με το συμπάθιο συμπολίτη, αλλά αυτό που περιγράφεις νομίζω ανταποκρίνεται σε ktm 20ετίας
    πέρας της εξέλιξης και του εκπολιτισμού όλων των μοντέλων της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει δουλειά και οι Ινδοί σε αυτή την σειρά.
    you rise you fall you're down then you rise again

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Σαν εντελως αρχαριος παντως αυτο μην το προσπερνας ετσι απλα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεσεις, ειδικα αν μπεις σε χωμα και ειδικα² αν δεν εχεις εμπειρια.

Μηπως θα ηταν πιο λογικο να ξεκινησεις με ενα μεταχειρισμενο, ενδεχομενως γιαπωνεζικο για φθηνοτερα ανταλλακτικα και οταν μαζεψεις εμπερια παιρνεις αυτο που θες;

Μπορει να χασεις χρηματα ετσι αλλα κερδιζεις στο οτι δεν θα δεις το ολοκαινουργιο σου με γρατζουνιες και χτυπηματα λογω απειριας και οτι θα ξερεις τι ακριβως θες και αν σου ταιριαζει
    Το ακούω αυτό που λες και το σκέφτομαι γενικά. Εγώ προσωπικά είμαι ανάμεσα στο ktm και το cb500x το οποίο μπορείς κάλλιστα να το βρεις και μεταχειρισμένο( επειδή έχω Α2 δίπλωμα λόγω της ηλικίας μου(20) περιορίζονται γενικά οι επιλογές μου. Απλά σκέφτομαι ότι μπορεί ο προηγούμενος ιδιώτης να του έχει βγάλει τα μάτια και να βγάλει τα χούγια του σε μένα. Επίσης 500 κυβικά μου φαίνονται πολλά για πρώτη μηχανή. Έχεις κάτι να μου προτείνεις εσύ για Α2;

Νέο μέλος
    Οχι ακριβως..

Υ.Γ.
    Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σου φίλε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Δες και το crf 250 rally (ή crf 300 rally)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Το ακούω αυτό που λες και το σκέφτομαι γενικά. Εγώ προσωπικά είμαι ανάμεσα στο ktm και το cb500x το οποίο μπορείς κάλλιστα να το βρεις και μεταχειρισμένο( επειδή έχω Α2 δίπλωμα λόγω της ηλικίας μου(20) περιορίζονται γενικά οι επιλογές μου. Απλά σκέφτομαι ότι μπορεί ο προηγούμενος ιδιώτης να του έχει βγάλει τα μάτια και να βγάλει τα χούγια του σε μένα. Επίσης 500 κυβικά μου φαίνονται πολλά για πρώτη μηχανή. Έχεις κάτι να μου προτείνεις εσύ για Α2;
    Να σου προτεινω δυστυχως δεν εχω γιατι δεν εχω ιδεα ποιες ειναι οι καταλληλες για το διπλωμα σου. Οταν πηρα εγω διπλωμα ηταν απεριοριστο εξαρχης και συνηθως πρωτα αγοραζες την μηχανη και στο πρωτο δικαστηριο εβγαζες και διπλωμα

Ομως σαν νεος αναβατης ισως θα μπορουσες να ξεκινησεις με καποιο ΧΤ600 / FMX 650 τa οποιa ειναι φτηνa στην αγορα, απλa για να βαλεις χερι και τa πουλας γρηγορα χωρις να χασεις πολλα οταν ερθει η ωρα. Επενδυσε σε εξοπλισμο τον οποιο φορας ακομα και μεχρι το περιπτερο, ενα σχολειο σαν του Χουντρα και καλους δρομους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Μπορείς να δεις για παρόμοια χρήση και το Versys 300.

Το ΚΤΜ είναι πολύ πιο ευχάριστο βέβαια και βγάζει και κανένα γούστο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    με το συμπάθιο συμπολίτη, αλλά αυτό που περιγράφεις νομίζω ανταποκρίνεται σε ktm 20ετίας .
    Once KTM, always KTM συμπολιτη..

Υ.Γ.
    Η κατακλειδα μου παραπανω ηταν οτι μπορει και να μην κανει απολυτως τπτ..
    Απλα στη συγκεκριμενη εταιρεία το blue monday παει μεχρι μεσοβδόμαδα..)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    με το συμπάθιο συμπολίτη, αλλά αυτό που περιγράφεις νομίζω ανταποκρίνεται σε ktm 20ετίας
    πέρας της εξέλιξης και του εκπολιτισμού όλων των μοντέλων της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει δουλειά και οι Ινδοί σε αυτή την σειρά.
    Το 690 που αν το πήγαινες νορμαλ εσβηνε όποτε ληθελε στα φανάρια και στα stop ενω αν το έσκιζες συνέχεια δεν ειχε κανενα προβλημα δεν ειναι 20ετίας.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2016, 19:28
  2. ΑΓΟΡΑ 1ΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 50cc στα 24...
    από panp27 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2009, 02:59
  3. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από zeb στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2009, 22:59
  4. ΑΓΟΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από iliaspap στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2008, 22:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ