πήρα ενα colori carbon kevlar ..αντε να δούμε ποσο θα κοστίσει η επισκευή της μηχανής γιατί μιλάμε για χοντρή ζημιά, μπουκαλες, τιμονοπλάκα, όργανα, φλας κτλ και ενα πλαινό καπάκι του κινητήρα, ψυγειο κτλ...και μερικά ψηλουδια...
πήρα ενα colori carbon kevlar ..αντε να δούμε ποσο θα κοστίσει η επισκευή της μηχανής γιατί μιλάμε για χοντρή ζημιά, μπουκαλες, τιμονοπλάκα, όργανα, φλας κτλ και ενα πλαινό καπάκι του κινητήρα, ψυγειο κτλ...και μερικά ψηλουδια...
Κατ' αρχήν τις θερμότερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και υγεία,χριστουγεννιάτικα!
Λοιπόν φίλε μου αν έχεις έναν μάρτυρα που να επιβεβαιώσει αυτά που λές,δεν θα χρειαστεί να επισκευάσεις το μηχανάκι.
Παίρνεις καινούργιο!!
Θα πρέπει οπωσδήποτε να βρείς έναν καλό δικηγόρο και προσωπικά θα χαρώ απεριόριστα κάποια στιγμή μάς γράψεις ότι κέρδισες τη δίκη και τιμωρήθηκε χαρακτηριστικά ένα από τα τόσα καθάρματα που στρίβουν τη στιγμή που βγάζουν φλας.
Να θυμάσαι ότι το φλας προειδοποιεί.Δεν υποχρεώνει! Και το πορτοκαλί του χρώμα σημαίνει ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. (Σαν τα φανάρια δηλαδή)
Και εν κατακλείδι περαστικά στην κλείδα σου να' σαι πάντα καλά και καλες γιορτές!![]()
![]()
Σιδερένιος ,καλή ανάρωση.
κράτα το nova να του το βάλεις εκεί που πρέπει...και πάρε ένα καλό κράνος για σένα.
Τα μέταλλα/σίδερα/πλαστικά είναι αναλώσιμα...
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
περαστικά
και ελπίζω να έχει θετική κατάληξη αυτή η ιστορία
![]()
![]()
Περαστικα και σε σενα και στο μηχανακι σου....
Συντομα ορθιοι και οι δυο σας!!!
![]()
A gentleman would walk but never run...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΕΡΥΣΙ.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΒΓΗΚΕ OFF ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (4χ4).Ο ΤΥΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΤΣΕΚΑΡΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!
![]()
Χτες βγήκε το αντίγραφο από το βιβλίο αδικημάτων και ατυχημάτων της τροχαία και λέει ότι :
" το αυ-το...που οδηγούσε η τάδε οδηγός επιχειρώντας να στρίψει αριστερά συγκρούστηκε με την μο/τα .....κτλ ακολούθως το όχημα Β εκτράπηκε της πορείας του κτλ".
ασαφές ως προς το ποιος φταίει μου φαίνεται...διότι δεν γράφει κάποια παρανομία ή τίποτα περίεργο πέρα του ότι "επιχείρησε να στρίψει"
έτσι έγραφε και σε μένα ότι το ΙΧ ενήργησε ελιγμό και συγκρόύστηκε με τη μοτοσυκλέτα και ο τύπος έφαγε 6 μηνάκια χωρίς αναστολή!
99,9% το όχημα που αναφέρεται πρώτο είναι και υπεύθυνο
...το ΙΧ συγκρούστηκε με ...
και όχι
...η μοτό συγκρούστηκε με...
μη μασάς ζήτησε την ποινική δίωξη και την πλήρη αποζημίωσή σου αν δεν παραδεχτεί
![]()
Περαστικά σου
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Perastika pallikari.
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Ευχαριστώ! Να είστε πάντα καλά και με υγεία.
Εγώ είμαι λίγο άτυχος διότι η κλείδα στράβωσε άσχημα και σύμφωνα με τον ορθοπεδικό χειρούργο θα μου αφήσει μόνιμη δυσμορφία στον ώμο (θα προεξέχει).
Ήδη σκοπεύω να μαζέψω όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να διεκδικήσω αστική αποζημίωση και ποινική δίωξη...Μόνο η σκέψη ότι μπορεί να άφηνα εγώ ή κάποιος άλλος την τελευταία του πνοή εκείνη την μέρα ενώ κάποια οδηγός συνεχίσει να οδηγεί απρόσεκτα μου χαλάει την διάθεση...
Περαστικά σου φίλε και μην ανησυχείς,θα δικαιωθείς δικαστικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από ANDREAS27
Ευχαριστώ! Να είστε πάντα καλά και με υγεία.
Εγώ είμαι λίγο άτυχος διότι η κλείδα στράβωσε άσχημα και σύμφωνα με τον ορθοπεδικό χειρούργο θα μου αφήσει μόνιμη δυσμορφία στον ώμο (θα προεξέχει).
Ήδη σκοπεύω να μαζέψω όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να διεκδικήσω αστική αποζημίωση και ποινική δίωξη...Μόνο η σκέψη ότι μπορεί να άφηνα εγώ ή κάποιος άλλος την τελευταία του πνοή εκείνη την μέρα ενώ κάποια οδηγός συνεχίσει να οδηγεί απρόσεκτα μου χαλάει την διάθεση...![]()
Μην ανησυχείς πάντως για την κλείδα αν είναι μόνο εμφανισιακό. Να λειτουργεί σωστά πρεπει(Και εμένα έτσι ειναι η κλείδα πλέον)
Άσε που γουστάρουν οι κοπέλες :rotflmao: :
In the stars we turn to find our dreams.
http://www.bikepics.com/members/ghostwalker