Μια χαρά δουλεύουν.
Για ρουλεμάν ψαλιδιού θα μπορούσες εύκολα να φτιάξεις μόνος σου εξωλκέα, με μια μακριά βίδα ή ντίζα, μερικές ροδέλες και καρυδάκια.
Και αυτό μου έχει δουλέψει, χωρίς προβλήματα.
Βέβαια, αφού την έκανες παραγγελία, σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα με το εργαλείο.

Ενα παραδειγμα,συνεργειο μοτο που αυτοπροσδιοριζεται ''tuning'' εφτιαχνε μηχανακι συναδελφου super cab 90.Μου λεει ο συναδελφος,οταν το φτιαχνανε,βαλαμε και εναν αγριο εκκεντροφορο 5ο σταδιο.5ο σταδιο του λεω?Χιλιοστα?Μαμα απανταει.Καρμπυρατερ?Μαμα ξαναλεει.Και πως θα δουλεψει τετοιο εκκεντρο του λεω?Ε καλα θα δουμε λεει.Το φτιαξανε,το μηχανακι αργουσε να ανεβασει στροφες.Δεν παει μου λεει.Βαλτε το μαμα εκκεντρο του λεω και θα δεις.Το βαλανε,ερχετε και μου λεει ειχες δικιο..Τι να το κανω το δικιο αγοριμ??Και ενα δευτερο παραδειγμα με το δικο μου,το gsxr,το πηγα σε συνεργειο αντιπροσωπεια Honda για αλλαγη αλυσιδογραναζα..Οταν πηγα να δω το μηχανακι,το ειχανε πιασει με το παλαγγο απο το υποπλαισιο για να το σηκωνσουν απο πισω!Εγκεφαλικο!Ασχετα που ειναι 20 χρονων μηχανακι.Εγω εχω σπιτι δυο σταντ μπρος πισω και ενα κεντρικο και δεν εχει πισω σταντ το συνεργειο?Ελεος