Μήπως ψάχνεις κουμπάσο.
Γενικά θα το έψαχνα ως "μεντεσές ανάκλησης επιπλοποιίας".
Όπως τα λέει ο Senior!
έψαξα μεντεσέ ανύψωσης και είδα ότι λέγεται κουμπάσο, υπάρχουν πολλά με χρήση υδραυλικών ή όχι.
Προφανώς και μου φαίνονται όλα αδύναμακαι προτιμώ αυτά που βρίσκεις να σηκώνουν καπό παλιών αυτοκινήτων.
Εύκολη μετατροπή να σφίγγουν όπου θέλεις και τέλος.
Μην ξεχάσεις ότι χρειάζεσαι πρόσβαση για να τα ρυθμίζεις. Αν πχ έχουμε ένα κλειστό έπιπλο (σαν κουτί)
που σηκώνεται το καπάκι του, είναι δύσκολο να έχεις πρόσβαση σε αυτά όταν είναι λίγο ανοικτό κ.λπ.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ένα ένα τα λες ρε γαμωbowler... δεν χρειάζεσαι εξάρτημα "ακριβείας" γι'αυτό που θες, χρειάζεσαι εξάρτημα "δύναμης".
δεν βρίσκω το μεταβλητής γωνίας τραπεζάκι φρέζας που είχα υπόψιν, βρήκα κάτι
κοντά σε ξύλο που ήθελα να σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις και ένα ελαφρύτερο
τραπεζάκι ατσάλινο να πάρεις μια ιδέα.
Μπορείς εύκολα να ντύσεις" το υπάρχον τραπέζι με δύο τρίγωνα όπως του ξύλινου που θα περιέχουν την
επιφάνεια όπως περιέχεται στις λάμες του ατσάλινου και το δικαιολογείς κιολας ότι σε επιπεδη θέση προστατευει να μην πεφτουν πραγματα κ.λπ.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 29/11/2022 στις 18:40.
Ξέρω ότι δεν είμαι σε σωστό θέμα απλά χρειάζομαι μια διευκρίνιση για ένα υλικό.
Το μονωτικό που βάφουμε στις ταράτσες για να μην τραβάει υγρασία και νερό κλπ μπορεί να πιάσει κ σε σίδερο?
Αν δλδ βάψω με αυτό τον τζιγκο της αποθήκης θα σταματήσει να τραβάει νερό από τις βίδες?
Πάτα το 0
Υπάρχουν διάφορα μονωτικά,από το απλό που περνιέται σαν χρώμα έως το Hyper desmo που είναι τούμπανο,το δεύτερο κάνει δουλειά.
Σίγουρα δεν έχεις άλλες εναλλακτικές για τις βίδες πχ αλλαγή τις λαστιχένιες ροδέλες?
Οι βίδες είναι με ροδελες και τις έχω κάνει ήδη αλλαγή αλλα τραβάει πάλι νερό.
Έριξα και σιλικόνη στις ενώσεις και πάλι δεν είδα φώς.
Και ελεγα να το περάσω ένα βάψιμο όλο μηπως σταματήσει να περνάει νερό. Απλά δεν γνωρίζω αν θα πιάσει στα τσίγκια ή αν δεν πιάνει αυτό πιο υλικό μπορεί να το μονώσει.
Όταν λες hyperdesmo εννοείς αυτό?
https://kaxirismonotika.gr/%CE%B5%CF...UaAmdiEALw_wcB
Πάτα το 0
Sikaflex 11 FC. Πέρασα περιμετρικά τις βίδες σε πάνελ κλιμακοστασίου και έξι χρόνια τώρα κανένα θέμα. Τρομερό σφραγιστικό με ελαστικότητα.
https://www.skroutz.gr/s/25749805/Sika-Sikaflex-11-FC-%CE%A3%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B9-600ml-410176.html
Αν το χρησιμοποιήσεις βγαίνει από τα χέρια μόνο με μωρομάντηλο, αν στεγνώσει δεν...