Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Έρχονται κλήσεις.....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    είχε παιχτεί για λίγο καιρό μια ωραία δαιφήμιση για το κράνος στην τηλεόραση αλλά έχω καιρό να την δω, κρίμα γιατί τώρα που παίζει η διαφήμιση για την έκθεση μοτό καλό θα ήταν να παίζει κι αυτή ακόμα και στο καπάκι

έδειχνε έναν τύπο στο σπίτι του που πάει στην κουζίνα να φτιάξει καφέ ανοίγει το ντουλάπι κάτι παίρνει και όπως σηκώνεται καρφώνεται στη γωνιά του ανοιχτού ντουλαπιού, και το σχόλιο ήταν ότι η πτώση χωρίς κράνος πονάει πολύ περισσότερο,
    ωραία διαφήμιση, λίγο πολύ όλοι έχουν υποστεί τέτοια χτυπηματάκια στο κεφάλι και ξέρουν πώς είναι.

Εγώ πάντως από την πρώτη μέρα φοράω κράνος με εξαίρεση 4 μέρες στην Κω που κανείς δεν φόραγε και παρασύρθηκα κι εγώ και έκανα το ίδιο και μετά ελεγα τι μαλακίες έκανα.
    Από τότε η μόνη περίπτωση να μην φορέσω κράνος είναι να μην έχω δεύτερο και να το δώσω στον πίσω, ακόμα και με το ζόρι, εκτός κι αν δεν του κάνει αλλά αυτό μου έχει τύχει μόνο μια φορά

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Γι αυτό κράνος πάντα..... να ελαττώσουμε τις περιπτώσεις που ΔΕΝ το φοράμε.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Εγώ πάλι...

...δέ μπορώ να με φανταστώ χωρίς κράνος. Έχει γίνει συνήθεια πλέον!!!!
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

EPISHS..AN KAPOIOS DE GNORIZEI..

AS ROTHSEI OSOYS ME EIDAN META TH MALAKIA [GIA OSKAR] POY EKANA EKEINO TO XHMEROMA EKEINHS [THS GA@#@HS] KYRIAKHS!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    είχε παιχτεί για λίγο καιρό μια ωραία δαιφήμιση για το κράνος στην τηλεόραση αλλά έχω καιρό να την δω, κρίμα γιατί τώρα που παίζει η διαφήμιση για την έκθεση μοτό καλό θα ήταν να παίζει κι αυτή ακόμα και στο καπάκι
    έδειχνε έναν τύπο στο σπίτι του που πάει στην κουζίνα να φτιάξει καφέ ανοίγει το ντουλάπι κάτι παίρνει και όπως σηκώνεται καρφώνεται στη γωνιά του ανοιχτού ντουλαπιού, και το σχόλιο ήταν ότι η πτώση χωρίς κράνος πονάει πολύ περισσότερο,
    ωραία διαφήμιση, λίγο πολύ όλοι έχουν υποστεί τέτοια χτυπηματάκια στο κεφάλι και ξέρουν πώς είναι.
    Tώρα μου θύμησες ενα βιντεακι που είχα δει κανα χρονο πριν σε γειτονικο φορουμ.
    Εδειχνε εναν γιατρο (αν θυμαμαι καλα) όπου μπροστα του ειχε ενα τραπεζι και δεξιά του υπήρχε ενα ανθρώπινο κρανίο και αριστερά του ενα μαυρο κρανος (μαρκες μην ψάχνετε αλλο ειναι το μήνυμα). Παίρνει λοιπον ενα σφυρί και χτυπαει το κρανίο>>>>σκονη και θρίψαλα
    Το ίδιο και στο κρανος>>>>Οχι μονο δεν εσπασε, αλλα και το κεφαλι που περιείχε μέσα χαμογέλαγε μετα....(δηλαδή το φορουσε κάποιος που στην αρχή δεν φαινόταν)...
    www.copacampagnia.gr

Παλαιό μέλος

Re: EPISHS..AN KAPOIOS DE GNORIZEI..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    AS ROTHSEI OSOYS ME EIDAN META TH MALAKIA [GIA OSKAR] POY EKANA EKEINO TO XHMEROMA EKEINHS [THS GA@#@HS] KYRIAKHS!

Εγώ μπορώ να ρωτήσω τί ακριβώς σου συνέβει για να καταλαβω??
    www.copacampagnia.gr

Παλαιό μέλος
    ΔΟΥΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΙΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΧΑΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VARADERO ΤΟΥΣ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ.ΟΤΑΝ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΝΙΝΟ ΠΑΛΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΞΥΝΙΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ.
    ΕΕΕΕ ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

να βαλω κι εγω αλλον εναν λογο για να το φορας που ειναι οτι ειναι ωραιο!καλα αν δεν ειναι ωραιο το κρανος τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη .....βαλτο γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και οι μπατσοι πολλα μπλοκακια
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    agapita mou pedia min pedeveste i agapitoi mas kolompatsi ua ta vgaloun ta lefta pou xriazonte gia ta dora tou pasxa forate kranos den forate ti nomizete oti 8a minoun xoris dora i mpatsi epidi 8a forate esis kranos 8a mas grafoyn gia alous logous tora iparxi ke to paranomo parkarisma i ipervasi taxititas to prosperasma apo deksia episis to kserete oti apagorevete ke i odigisi anamesa sta aftokinita kinos sfines 8a ksexasete na anapsete flas se kapia strofi ua patisete dipli diaxoristiki grami ua paraviasete para fisi kanena stop ke posa ala ti nomizete oti mono to kranos ine. kounia pou sas kounage......
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

οταν ημουν αρκουδακι πριν πολλα χρονια ειχα δη σε μια αμερικανηκη διαφιμηση για κρανος το εξεις σλογκαν.
    αν πιστευετε οτι το κεφαλι σας αξηζη 1 δολαριο να φορατε κρανος του ενος δολαριου, το δικο μας κεφαλι αξηζη πολλα και γιαυτο φοραμε κρανος ( η μαρκα του κρανους).
    εγω θα συμληρωσω οτι αν δεν φορας κρανος, τοτε μαλων δεν εχει τιποτα μεσα του το κεφαλι σου που να αξηζη να προστατευσης. γιωργος

ke vevea exi tosa angxi toses enies toses stenaxories toses agonies erxete ke i dilosi tis eforias em ti den exis

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    οταν ημουν αρκουδακι πριν πολλα χρονια ειχα δη σε μια αμερικανηκη διαφιμηση για κρανος το εξεις σλογκαν.
    αν πιστευετε οτι το κεφαλι σας αξηζη 1 δολαριο να φορατε κρανος του ενος δολαριου, το δικο μας κεφαλι αξηζη πολλα και γιαυτο φοραμε κρανος ( η μαρκα του κρανους).
    εγω θα συμληρωσω οτι αν δεν φορας κρανος, τοτε μαλων δεν εχει τιποτα μεσα του το κεφαλι σου που να αξηζη να προστατευσης. γιωργος

episis agapite file i ameriki ine to megalitero idrima ka8isterimenon ston planiti ke mono afti ua to skeftontousan etsi
    to kranos xoris kefali sou ine axristo opos episis ke ta papoutsia xoris podia sou ine axrista ke episi iparxoun anegkefali pou odigane diladi afti pragmatika den 8a eprepe na forane kranos?

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    χεχε!!!!! ΛΕΜΕ να φοράμε κράνους και οι μπλε ας κάνουν οτι θέλουν.... μη τους δίνουμε δικαιώματα.... πάντως είναι αλήθεια... αν θέλουν να σε γράψουν ΚΑΤΙ θα βρουν.......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Για να σε γράψουν...

...πρέπει πρώτα να σε σταματήσουν. Και πείτε μου παρακαλώ, ποιος κακοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος θα ρισκάρει να κάνει καταδίωξη με το υπέρβαρο 750 των 80 ίππων, όταν μπορεί κάλλιστα να σε αγνοήσει και να σταματήσει τον από πίσω σου;
    Αυτό ισχύει για όλες τις παραβάσεις. Συμφωνώ για το κράνος, είναι όσο απαραίτητο είναι και το κλειδί του διακόπτη προκειμένου να κινηθείς με την μοτό, ωστόσο, ο μόνος τρόπος να πάψουν να βγάζουν χρήματα από τους μοτοσυκλετιστές είναι να μην τους "καθόμαστε".
    Πιάστε αριστερά και αν χρειαστεί να βρεθείτε δεξιά καντε το με μία - δύο ταχύτητες κάτω και το νου σας για στρουμφάκια, μόλις τα δείτε, ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!!
    It's a war outhere.
    Τα μηχανάκια μας να 'ναι καλά.
    Εμείς διορθωνόμαστε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv5byt
    ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΧΑΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VARADERO ΤΟΥΣ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ.
    Είναι τρομερό! 9 στους 10 varaderάδες που βλέπω καθημερινά στο δρόμο, δεν φοράνε κράνος...

Να μην το σχολιάσω περισσότερο...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έρχονται οι απόκριες
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 19:18
  2. Απο Που ΕρΧονται Τα Παιδια?
    από melsaltas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 12:03
  3. Για να γιτώνετε τις κλήσεις