Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Παρατημένο Innova....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Νεότερα...
    Το πρωί τηλεφώνησα στην αστυνομία και το ανέφερα. Δεν το περίμενα αλλά σε λιγότερο από ώρα σκάει μύτη περιπολικό. Τους εξηγώ το σκηνικό. Ο ένας από αυτούς τραβάει με δύναμη την σέλλα, αυτή ανοίγει, και από κάτω έχει κάτι χαρτιά ανάμεσα τους και ένα παλιό ασφαλιστήριο. Έχοντας το νούμερο πινακίδας γίνεται τσεκάρισμα και δεν έχει δηλωθεί κλοπή. Μάλιστα σαν ιδιοκτήτης εμφανίζεται κάποιος που μένει σχετικά κοντά - στο χιλιόμετρο από εδώ.
    Ευγενικότατα ζήτησαν τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με αυτόν που φαίνεται ως ιδιοκτήτης. Αν τις επόμενες ημέρες δεν το πάρει και ενοχλεί μου είπαν να τηλ στο δήμο που μαζεύει τα παρατημένα απινακίδωτα...Πάντως κλεμμένο δεν είναι ή τουλάχιστον δεν έχει δηλωθεί...
    Αν κατάλαβα καλά την στιγμή που δεν φαίνεται κλεμμένο δεν τους ενδιαφέρει παραπέρα ούτε ασχολούνται με το γιατί δεν έχει πινακίδα ή γιατί βρίσκεται εδώ... Είμαι περίεργος τώρα αν θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 15/12/2022 στις 09:19.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Κοίτα,το δικό μου Τ50 την τελευταία φορά που φράκαρα το παράτησα μέσα στην πόλη ,απέναντι από το νοσοκομείο.(με πινακίδα).
    Πήγα αγόρασα άλλο και ποτέ δεν το μάζεψα ή ενδιαφέρθηκα μέχρι που μια μέρα δεν ήταν εκεί.
    Καλώς ή κακώς δεν είναι αυτό το θέμα απλά θέλω να πω συμβαίνουν κ αυτά,έχει και τέτοιους !
    when life gets complicated... i ride.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Όταν εξαφανίστηκε έκανες δήλωση κλοπής ή κατάθεση πινακίδων;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Χεχε,όχι ,παίζει να σκέφτηκα ''επιτέλους σε ξεφορτώθηκα'' κιόλας.
    Άλλη εποχή το '99,έφηβοι-20ρηδες που μυαλό

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ζητηθεί αναδρομικά η πληρωμή τελών κυκλοφορίας, για μη κατατεθειμένες πινακίδες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Αριθμός πλαισίου στα περισσότερα μηχανάκια φαίνεται εξωτερικά, όπως και σε αρκετά νεότερα αυτοκίνητα.
    Πλέον η διαδικασία είναι αυτή και είναι άμεση.
    Βρίσκουν άκρη πλέον απο απο το σύστημα.
    LIVE FREEEEE!!!!!

ok άλλα λέμε -λέω τώρα αλλά δεν νομίζω νεοσσέ , για το 50ρι δεν πλήρωνα τέλος κυκλοφορίας στην εφορία -τα κλασικά αυτοκόλλητα που έπαιρνες- αλλά πηγαινα στην τροχαία και πλήρωνα εκεί ένα παράβολο και έβαζαν μια σφραγίδα στην άδεια αν θυμάμαι καλά.Πρόβλημα είχες αν πήγαινες μετά από 10 χρόνια για ανανέωση και σου ζητούσαν και τα προηγούμενα.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Πλέον δεν σου ζητάνε τα προηγούμενα αλλά ένα εφάπαξ ποσόν,παράβολο 72€ + άλλο ένα των 15,12€.

Για τα 50άρια ή και για μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και αμάξια με οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας;

Θυμάμαι παλιότερα που διάβαζα κάπου 'δω χάμου ότι ενδέχεται να μη συμφέρει η αγορά κάποιων παλιών μοτοσυκλετών, αν συνυπολογιστούν τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας επί πολλά χρόνια.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Κοίτα,το δικό μου Τ50 την τελευταία φορά που φράκαρα το παράτησα μέσα στην πόλη ,απέναντι από το νοσοκομείο.(με πινακίδα).
    Πήγα αγόρασα άλλο και ποτέ δεν το μάζεψα ή ενδιαφέρθηκα μέχρι που μια μέρα δεν ήταν εκεί.
    Καλώς ή κακώς δεν είναι αυτό το θέμα απλά θέλω να πω συμβαίνουν κ αυτά,έχει και τέτοιους !
    Να παρακαλάς να μην έχει χρησιμοποιηθεί το μηχανάκι η η πινακίδα του σε σοβαρές παραβάσεις, ατυχήματα, η άνομες πράξεις....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Τα 50ρια μόνο.
    Στα μεγαλύτερα τα τέλη κυκλοφορίας παραμένουν ατα αρχεία της Διευθ.Συγκοινωνιών,αθροίζονται μέχρι να γίνει η μεταβίβαση ή πάνε στο Δημόσιο Ταμείο αν το ανακινήσεις εσύ πχ σε περίπτωση διαγραφής.
    Αλλά και στο Δ.Ταμείο δεν πάει όλο το συσωρευμένο ποσό αλλά τα τελευταία 5 (νομίζω) χρόνια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Σ' έχασα... Κάντο ταλληράκια...

Κι εγώ έτσι ξέρω ότι γίνεται... Αν δεν έχει πινακίδες το σηκώνουν...
    Αν τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που μπορούν καταμεσής του δρόμου να κάνουν ηλεκτρονική αναζήτηση με πλαίσιο, τι να πω...
    Από τα περιπολικά βλέπουν τα πάντα πλέον. Αν δεν έχουν την πλήρη εφαρμογή, πχ μοτοσικλετιστές, τους τρέχει το κέντρο τις αναζητήσεις πάνω από τον ασύρματο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Να παρακαλάς να μην έχει χρησιμοποιηθεί το μηχανάκι η η πινακίδα του σε σοβαρές παραβάσεις, ατυχήματα, η άνομες πράξεις....
    Παρακαλάω κάθε μέρα, μετά την προσευχή την βραδινή.
    edit δίκιο έχεις,το ξέρω.από την άλλη τι θα μπορούσε να γίνει αν κάποιος λήστευε τράπεζα με το παπί ή έμπλεκε σε τροχαίο με κλεμμένο ;
    Και εγώ που ξέρω ότι το έκλεψαν στην τελική και δεν είναι εκεί που το πάρκαρα νόμιμα;Ας μην υπερβάλουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Τα τέλη πλέον είναι μόνο τις 5 ετιάς τα υπόλοιπα διαγράφονται σε όλα τα οχήματα.
    LIVE FREEEEE!!!!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Παρακαλάω κάθε μέρα, μετά την προσευχή την βραδινή.
    edit δίκιο έχεις,το ξέρω.από την άλλη τι θα μπορούσε να γίνει αν κάποιος λήστευε τράπεζα με το παπί ή έμπλεκε σε τροχαίο με κλεμμένο ;
    Και εγώ που ξέρω ότι το έκλεψαν στην τελική και δεν είναι εκεί που το πάρκαρα νόμιμα;Ας μην υπερβάλουμε
    Αν δεν έχεις δηλώσει ότι είναι κλεμμένο και δουν την πινακίδα μάντεψε ποιον θα

Επίσης, έστω το έχεις δηλωμένο κλεμμένο, αν δεν έχεις ασφάλεια αστικής ευθύνης και προκαλέσει ζημιές μάντεψε επίσης ποιον θα

Το δεύτερο φαντάζει απίθανο; Διόλου....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57
  2. CBR 400RR παρατημενο??
    από Spazz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2005, 13:53