Καλορίζικο! Πως και δεν περίμενες το 525;
Καλορίζικο και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.
Αυτό είχα λοκαρει και κουμπωνα πάνω του τέλεια, αλλά λίγο τα οικονομικά που δεν μας βγήκαν όπως πρέπει, λίγο η απειρία, με οδήγησαν στην μπανιέρα...
Καλοτάξιδο Δημήτρη και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται !
Αλήθεια στο λέω, είχα στεναχωρηθεί πολύ όταν έδωσες τον Πήγασο, και χάρηκα άλλο τόσο για τα νέα σου μηχανάκια (αν και κινεζικά)
Με 'γειές! Καλοτρεχούμενο!
Βάλε καμιά φωτό της προκοπής!
Αν περίμενα θα έτρωγα τα κουκιά.... (Λ7)
Άλλωστε σιγά τις μεγάλες διαφορές, δεν με απασχολούν.
Τουλάχιστον έχεις το γνώθι σαυτόνΌτι μπορεί ο καθείς μας....εγώ κινέζο, άλλος....Ινδό!
Ο πρώτος κινέζος βγήκε αστέρι, και φαντάζομαι και αυτός εδώ το ίδιο
Άλλωστε μέχρι εκεί "έφταναν τα πόδια μου" που λέει και ο σοφός λαός![]()
Θα μπουν, θα μπουν, κάτσε να βάλω σχάρα (την έχω πάρει ήδη) και τον.....μίνι ανεμοθώρακα (τον περιμένω κατά τις 21-22 τρέχοντος, από ali)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πολύ χαίρομαι που πήγες σε αυτό που λαχταρουσες , και με τα 19 λίτρα τεποζιτο θα ξεχάσεις τι χρώμα έχουν τα βενζινάδικα!!
Μεγειά!!!
Αντε καλα χιλιόμετρα και με αυτο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δημητρη, ποσα χιλιομετρα ειχες κανει με το αλλο μεχρι που το εδωσες?
Θα βοηθουσε ισως και ενας μικρος απολογισμος για το προηγουμενο. Επειδη εισαι απο τους πρωτους που δοκιμαζουν τα κινεζακια, εχεις "χιλιομετρα" στην πλατη σου και απο αλλα, ενα μινι review για την μικρη μεχρι στιγμης συνυπαρξη καλο ειναι να υπαρχει.
Eνδιαφερον θα ειχε και ενα ποσοστο "απομειωσης" της αρχικης τιμης σαν μπουσουλας κατα την ανταλλαγη/πωληση για να αρχισει να σχηματιζεται εικονα για ολους τους τομεις.
Quod me nutrit... me destruit.....