Είμαι την αναζητηση προστατευτικών ρούχων που λέτε, σκέφτομαι να τα πάρω πριν πάρω το πρώτο μου μηχανάκι, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη στο πια είναι τα απαραιτητα.
Λόγω του ότι μένω στην επαρχία, θελοντας και μη δεν υπάρχει μικρή απόσταση, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εκπτώσεις στο τι θα φοράω. Βλέπω βέβαια διάφορους να καβαλάνε διάφορες μηχανές με ζακέτες/μπουφαν και από κάτω τζιν και αθλητικό, αλλά δεν ψήνομαι να ανταλλάξω την ευκολία λίγων λεπτών για την ταλαιπωρία μηνών μετά. Έχω κλείσει τα 30, δουλεύω σε επικίνδυνο περιβάλλον όπου φοράω πάντα διαφορα προστατευτικά, όποτε το η ασφάλεια πρώτα είναι τρόπος ζωής.
Όποτε στο δια ταύτα, τι πρέπει να κοιτάξω για να είμαι καλυμμένος;
Το μπουφάν, ένα για χειμώνα κι ένα για καλοκαίρι ή μπορεί να με βγάλει και το 4 εποχών με μια ζέστη μπλούζα από μέσα σε κάνα κρυο; Οι προστασίες πλάτης που διαβάζω, είναι έξτρα που το παίρνω εγώ; Θεωρούνται απαραίτητες;
Οι μπότες τι ύψος πρέπει να έχουν για να είναι ασφαλείς;
Γάντια με κόκαλα στους κόμπους ή χωρίς;
Και φυσικά το οικονομικό. Ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις ή πρέπει να κοιτάω συγκεκριμένα πράγματα για να εξασφαλίσω ότι θα πάρω κάτι ποιοτικό;
Συγγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά είμαι τελειως καινούργιος σε όλο αυτό και δυστυχώς δεν έχω κανέναν στον κύκλο μου που να ασχολείται με μηχανές, να έχει έστω ένα παπάκι βρε αδερφέ. Ότι διαβάζω δεξιά αριστερά και προσπαθώ να βάλω μια τάξη.
Τουλάχιστον έχω καταλήξει σε κράνος και πρώτη μηχανή