Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Voge DS900X

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Απάντησε, με ειλικρίνεια όμως, σε αυτές τις απλές ερωτήσεις:

Την χρειάζομαι όντως;
    "Μάλλον οχι"
    Μπορώ να την αγοράσω χωρίς να πιεστώ οικονομικά;
    "Δυστυχώς όχι"
    Μπορώ να την συντηρήσω σωστά;
    "Ε όσο για τόσο ναι"
    Έλα όμως που τη τελω, την τελω πολύ.
    Μ' αρέσει πως μ' αρέσει.

Πέρα της πλάκας, ούτε τα οικονομικά μου ούτε οι τρέχουσες ανάγκες μου δικαιολογούν την κτήση της.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν την έχω λοκαρει και ότι θα προσπαθήσω να την οδηγήσω για να έχω πιο αντικειμενική άποψη για αυτήν.

Παλαιό μέλος
    Άμα το θέλεις πάρτο . Η αγορά μιας μηχανής είναι προσωπική αποφαση και κανείς δεν μπορεί να μπει στην θέση σου . Εγώ για να καταλάβεις όταν πηγαίνω σε εβδομαδιαία συνάντηση του μότο και βλέπω τι καβαλάνε οι υπολοιποι ...περήφανα κιόλας....στεναχωριέμαι... και τους κερνάω πατατάκια....

Εν κατακλείδι το να αγοράσεις ένα voge καινούργιο αντί για μια Άφρικα μεταχειρισμένη δεν είναι και τόσο παράλογο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Εγώ για να καταλάβεις όταν πηγαίνω σε εβδομαδιαία συνάντηση του μότο και βλέπω τι καβαλάνε οι υπολοιποι ...περήφανα κιόλας....στεναχωριέμαι... και τους κερνάω πατατάκια....
    Στα ~10 χρονια που ειμαι στο φορουμ πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Στα ~10 χρονια που ειμαι στο φορουμ πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω διαβασει.
    Δεν με γνωριζεις και μάλλον δεν κατανοήσες το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμο. Εγώ είμαι 15 με 20 χρόνια και δεν έχω γράψει ποτέ σε κάποιον ότι γράφει μαλακίες.
    Τελευταία τροποποίηση από mia_zoi_kawa; 22/06/2024 στις 08:02.

Ρε μην τσακωνεστε.Ολοι έχουμε γράψει κι έχουμε διαβάσει μαλακίες.Ετσι είναι τα φόρουμ.Περιστασιακη ανταλλαγή ΚΑΙ μαλακιων.Αν δεν πούμε και καμμιά μαλακία πως θα περάσει η ώρα.Παντως για ναρθουμε στο θέμα του voge 900.Πηγα ,το είδα, ωραίο είναι, αλλά τώρα πχια λόγω ηλικίας δεν ανεβαίνει εύκολα το πόδι, ειδικά με το τριβαλιτσο ,οπότε ΔΕΝ από μένα.

Παλαιό μέλος
    Δεν με γνωριζεις και μάλλον δεν κατανοήσες το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμο. Εγώ είμαι 15 με 20 χρόνια και δεν έχω γράψει ποτέ σε κάποιον ότι γράφει μαλακίες.
    Σόρι, δεν κατάλαβα πως έκανες αυτοσαρκασμό. Άρα το παλιό africa στο οποίο αναφέρεσαι είναι δικό σου. Μια χαρά μηχανή, θα υπάρχει για περισσότερα χρόνια απ το 900.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η γνώμη μας για τη μηχανή του άλλου δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον εκτός από εμάς.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Έχω διαβάσει και χειρότερες στα 4 που είμαι εγώ , αλλά η συγκεκριμένη εύκολα μπαίνει στις τόπ 20 μου.

KAWA , αν σε στεναχωρούμε ρε δικέ μου , συγνώμη , αλλά εμένα δεν με έχεις κεράσει πατατάκια
    The Dirty Harry

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Άμα το θέλεις πάρτο . Η αγορά μιας μηχανής είναι προσωπική αποφαση και κανείς δεν μπορεί να μπει στην θέση σου . Εγώ για να καταλάβεις όταν πηγαίνω σε εβδομαδιαία συνάντηση του μότο και βλέπω τι καβαλάνε οι υπολοιποι ...περήφανα κιόλας....στεναχωριέμαι... και τους κερνάω πατατάκια....

Εν κατακλείδι το να αγοράσεις ένα voge καινούργιο αντί για μια Άφρικα μεταχειρισμένη δεν είναι και τόσο παράλογο
    Γι' αυτό έκοψες τελευταία;

Δεν αντέχεις τη στεναχώρια;

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Άμα την οδηγήσετε η ερωτηση Νο 1 θα αλλάξει πρόσημο.
    Οσον αφορά εμένα, Νίκο, δεν νομίζω, στα μέρη που κινούμαι κυρίως θα κουράζει πολύ και δεν το θέλω αυτό. Άλλωστε είναι ο λόγος που πήρα το AC αντί για το DS.
    ΙΣΩΣ να το σκεφτόμουν σοβαρά ΑΝ έβγαινε 900 AC....
    Όπως και να έχει, ένας παραμένει ο κρυφός πόθος: Η Bonni t120
    Και σε αυτό το χρώμα:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αρχείο λήψης (11).jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	7,2 KB 
ID:	453981
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Γι' αυτό έκοψες τελευταία;

Δεν αντέχεις τη στεναχώρια;
    Μπορεί να τον βάλαμε μέσα από τόσα πατατάκια που κέρασε . Κάνεις δεν ξέρει .
    Προχωράμε
    The Dirty Harry

Μέλος
    @karellen
    Την έχεις οδηγήσει?

Την έχουν πάρει και κάποιοι δημοσιογράφοι για long term test και σίγουρα ένα feedback θα το πάρουμε αλλά είναι αλλιώς από το να πάρεις τις εντυπώσεις από έναν απλό αναβάτη, χωρίς να είναι του χώρου.

Προσωπικά όταν λέω ότι την θέλω προφανώς ισχύει αλλά θα πρέπει να συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να την αποκτήσω.

Και σίγουρα πριν γίνει αυτό θα γίνουν και διεξοδικά τεστ και με τον ανταγωνισμό, είτε σε καινούργια, είτε σε μεταχειρισμένα πχ Άφρικα που αναφέρθηκε.

Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να τον βάλαμε μέσα από τόσα πατατάκια που κέρασε . Κάνεις δεν ξέρει .
    Προχωράμε
    "Όσα δε φτάνει η αλεπού..." λένε στο χωριό μου.

Παλαιό μέλος
    Δεν ταιριάζουν πολύ τα χνωτα μας για αυτο . Το βλέπεις και από τα γραφόμενα εδώ μέσα. Καλή συνέχεια στην παρέα σας.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    @karellen
    Την έχεις οδηγήσει?

Την έχουν πάρει και κάποιοι δημοσιογράφοι για long term test και σίγουρα ένα feedback θα το πάρουμε αλλά είναι αλλιώς από το να πάρεις τις εντυπώσεις από έναν απλό αναβάτη, χωρίς να είναι του χώρου.

Προσωπικά όταν λέω ότι την θέλω προφανώς ισχύει αλλά θα πρέπει να συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να την αποκτήσω.

Και σίγουρα πριν γίνει αυτό θα γίνουν και διεξοδικά τεστ και με τον ανταγωνισμό, είτε σε καινούργια, είτε σε μεταχειρισμένα πχ Άφρικα που αναφέρθηκε.
    Τη συγκεκριμένη όχι,το cfmoto 800 ναι και πιστεύω ότι μέσες-άκρες είναι κοντά αυτά τα δύο.
    Στο προηγούμενο ποστ μου #15 ήθελα να επισημάνω πιο πολύ την αίσθηση που σου δίνει ένα φρέσκο μοντέλο εν σχέσει με το παλιό που μπορεί να έχουμε,το μοτέρ,οι αναρτήσεις,τα ηλεκτρονικά,όλα αυτά που σε βάζουν στο τριπάκι της ανανέωσης.

Administrator
    Δεν ταιριάζουν πολύ τα χνωτα μας για αυτο . Το βλέπεις και από τα γραφόμενα εδώ μέσα. Καλή συνέχεια στην παρέα σας.
    Κρινοντας απο οσα ειπες στην πρώτη συνάντηση, μάλλον τα δικά σου δεν ταιριάζουν πουθενά.

Ψαξου λίγο, καλό θα σου κάνει.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 664
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2025, 17:16
  2. Voge 650ds/x
    από basilis_k6 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2022, 10:42
  3. Voge Motorcycles
    από lleonidas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2021, 22:13
  4. voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2021, 23:24
  5. Voge
    από Potis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2020, 09:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ