Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: Αγορά motard ktm 640,690, Husqvarna 610

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    Συνημμένο 453454
    Συνημμένο 453455
    Εμφανίστηκε αυτό λέει δεν δουλεύει μίζα(άρα κάνα 300αρι για κομπλερ?)α.
    300 (περίπου) στην χειρότερη, δηλαδή να έχει αρπάξει και το γρανάζι και η φωλιά του ρουλεμάν.
    Αν είναι το ρουλεμάν κάνα 90€ είχε το μαμά, κάνα 70€ του εμπορίου (τιμές προ φέτας) + τα περαστικά + φλάντζα.

Κατά τα άλλα, ότι είπε ο Γιώργης.
    Oldfarts never die

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ένα 640SM σε καλή κατάσταση και τιμή είναι το απωθημένο μου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό μηχανάκι που κράτησα λιγότερο. Παρ' όλα αυτά αρνούμαι να αγοράσω ένα σχεδόν 20ετίας, και, δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο και νεότερο. Τα 690 δε φτάνουν ούτε καν κοντά τη σουμότητα του 640. DRZ400SM είναι η μόνη άλλη λογική επιλογή, αλλά τα 400 του δεν είναι αρκετά, και τα μονταρισμένα 500άρια δεν τα εμπιστεύομαι.

Αν βρείτε κάτι, ενημερώστε.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ένα 640SM σε καλή κατάσταση και τιμή είναι το απωθημένο μου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό μηχανάκι που κράτησα λιγότερο. Παρ' όλα αυτά αρνούμαι να αγοράσω ένα σχεδόν 20ετίας, και, δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο και νεότερο. Τα 690 δε φτάνουν ούτε καν κοντά τη σουμότητα του 640. DRZ400SM είναι η μόνη άλλη λογική επιλογή, αλλά τα 400 του δεν είναι αρκετά, και τα μονταρισμένα 500άρια δεν τα εμπιστεύομαι.

Αν βρείτε κάτι, ενημερώστε.
    δεν υπάρχει. πεθανε ολοκληρη η κατηγορία. πιο φθηνα θα σου βγει να παρεις ενα καθαροαιμο να πλεξεις ζαντες, να βαλεις φρενα και να φέρεις τις αναρτησεις σε κατασταση δρομου. δηλαδη να φτιαξει ενα sm απο ενα μεταχειρισμένο καθαρομαιμο. αν κοιτας κατι με 2-3χιλιαρικα απλα ξεχασε το.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    δεν υπάρχει. πεθανε ολοκληρη η κατηγορία. πιο φθηνα θα σου βγει να παρεις ενα καθαροαιμο να πλεξεις ζαντες, να βαλεις φρενα και να φέρεις τις αναρτησεις σε κατασταση δρομου. δηλαδη να φτιαξει ενα sm απο ενα μεταχειρισμένο καθαρομαιμο. αν κοιτας κατι με 2-3χιλιαρικα απλα ξεχασε το.
    Έτσι όπως τα λέει είναι!
    Δεν παίζουν (ειδικά τα τελευταία χρόνια).
    Ότι κυκλοφορεί είναι είτε ακριβό, είτε κακοποιημένο, συνήθως και τα δύο και αυτά που εμφανίζονται κατά καιρούς και φαίνονται σε καλή κατάσταση (εμφανισιακά τουλάχιστον) παίζουν από 3,5-4 και πάνω.
    Άσε που οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να είναι από τα πιο μεγάλα "καρούμπαλα" που έχω γνωρίσει.

Η μετατροπή εντούρο σε sumo, είναι μια λύση αλλά μετά την καραντίνα και τα χωμάτινα χτύπησαν υψηλό, όλων των εποχών.
    Και εκεί θέλει ψάξιμο, αλλά και πάλι δεν θα είναι φθηνή ιστορία.

Εκτός κι αν η σουζουκάρα βγάλει ψεκαστό DRZ.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Συνημμένο 453454
    Συνημμένο 453455
    Εμφανίστηκε αυτό λέει δεν δουλεύει μίζα(άρα κάνα 300αρι για κομπλερ?) και με τις 2 εξατμίσεις πρέπει να ήταν το τελευταίο μοντέλο δλδ 2006?
    Συνημμένο 453456
    Αυτό το έριξε 1500 από 1800.
    Λέει δουλεύουν ολα αλλά κάνει μπερδέματα και δεν ξέρει τι είναι, θέλει και ΚΤΕΟ σήμα.
    Αμα θελει αλλαγη ολο το κομπλερ (ρουλεμαν,γραναζι,φωλια) υπολογισε μαζι με φλατζα και εργατικα κοντα στα 400
    Πριν 2 μηνες αλλαξα μονο ρουλεμαν-γραναζι με συνολικο κοστος 190 ευρω.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG-20240602-185836.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	50,4 KB 
ID:	453546
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG-20240602-185826.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	52,5 KB 
ID:	453547

Είδα και αυτό σήμερα, το πήγα και βολτα

Παλαιό μέλος

Παλαιό μέλος
    Φαινόταν τα χρόνια του, τα λάστιχα είχαν κάτι σαν μικρό ρωγμέ,ς λέει από την ακινησία, ο λαιμός εξάτμισης είχε λίγη σκουριά, τα πλαστικά ταλαιπωρημένα
    Τα τακάκια σχεδόν τελειωμένα και ένα πλακάκι ρύθμισης θέσης ρόδας ήταν πατέντα σε κομμένο μέταλλο σε σχήμα πλακακιου στη θέση του,,,
    Σκουριά στο ντεπόζιτο δεν είχε, ούτε είδα καμιά διαρροή.. ούτε θορύβους όταν δούλεψε .

στην αρχή έδειχνε πεθαμένη μπαταρία αλλά μετά κάπως άναψαν τα λαμπάκια και πήρε σχετικά εύκολα πείραξα το κλειδί.
    (φοβάμαι κεντρικό διακόπτη μην έχει θέμα)

Και όταν έφτασα κάτι έκανε και εσβισε και κάτι μου έλεγε για τον αισθητήρα του Σταντ,, πρέπει να έχει εκεί θέμα,

Στην βόλτα οκ έχει ροπή σαν τρακτέρ,, δεν το άνοιξα πολύ αλλά στο άνοιγμα του γκαζιού δεν γίνεται και τίποτα τρομερό.. το κούνημα στατικό μου φάνηκε πολύ οκ για το βάρος του,

Παλαιό μέλος
    Το θέμα είναι αν αξίζει,
    Τι παζάρι να κάνω, γιατί 2200 είναι κάπως πολλά όταν είχε καινούριο 5-6.000
    οκ δεν είναι ktm αλλά θα αντέχει παραπάνω,, ανταλακτικα? Μεταπωληση φαντάζομαι πολύ δύσκολη,

Φαινόταν τα χρόνια του, τα λάστιχα είχαν κάτι σαν μικρό ρωγμέ,ς λέει από την ακινησία, ο λαιμός εξάτμισης είχε λίγη σκουριά, τα πλαστικά ταλαιπωρημένα
    Τα τακάκια σχεδόν τελειωμένα και ένα πλακάκι ρύθμισης θέσης ρόδας ήταν πατέντα σε κομμένο μέταλλο σε σχήμα πλακακιου στη θέση του,,,
    Σκουριά στο ντεπόζιτο δεν είχε, ούτε είδα καμιά διαρροή.. ούτε θορύβους όταν δούλεψε .

στην αρχή έδειχνε πεθαμένη μπαταρία αλλά μετά κάπως άναψαν τα λαμπάκια και πήρε σχετικά εύκολα πείραξα το κλειδί.
    (φοβάμαι κεντρικό διακόπτη μην έχει θέμα)

Και όταν έφτασα κάτι έκανε και εσβισε και κάτι μου έλεγε για τον αισθητήρα του Σταντ,, πρέπει να έχει εκεί θέμα,

Στην βόλτα οκ έχει ροπή σαν τρακτέρ,, δεν το άνοιξα πολύ αλλά στο άνοιγμα του γκαζιού δεν γίνεται και τίποτα τρομερό.. το κούνημα στατικό μου φάνηκε πολύ οκ για το βάρος του,
    Άλλη κατηγορία μοτό, από αυτές του τίτλου.
    168 κιλά άδειο, 42 θεωρητικά άλογα (αν τα βρεις που κρύβονται πες μου και εμένα ).
    Μέτριο στήσιμο, μέτρια φρένα.
    Στο χώμα βαρύ, στην καρτόπιστα και σε γρήγορο στριφτερό (λέμε τώρα), το μπροστά βουτάει εύκολα και στην έξοδο απλώνει απότομα. (μπορεί να φταίω και εγώ που δεν είμαι παγκόσμιος ή να ήθελε άλλο σετάρισμα).
    Ο αίσθητητήρας του σταντ όντως βγάζει πρόβλημα, ή το διορθώνεις ή το παρακάμπτεις.
    Τα σπειρώματα από τα πατάκια είναι θέμα χρόνου πότε θα χαλάσουν, ειδικά αν στέκεσαι όρθιος.
    Το βασικότερο πρόβλημα όλων είναι ο τεντωτήρας της καδένας των αντίβαρων. Εκεί ο Ιάπωνας έδωσε μαθήματα μηχανολογικής υπερβολής (over engineering), αλλά φτηνιάρης πιο πολύ και από Κίνεζο, έβαλε μια γαμωσούστα για αυτόματη ρύθμιση η οποία σπάει πρώτη, μετά σπάει το πλακάκι του τεντωτήρα, αυτά κόβουν βόλτες μέσα, η φθορά μεταφέρεται από την καδένα σε τρία γρανάζια και στο τέλος αρχίζει να ρίχνει σφαλιάρες στις κάσες. Υπάρχει λύση after, αλλά θέλει βγάλσιμο όλη η αριστερή πλευρά στην καλή περίπτωση στην χειρότερη και η δεξιά.

Είναι δύσκολο να το καταλαβείς μόνο με το αυτί.
    2 μάστορες που το άκουσαν το δικό μου, παρόλο που τους έλεγα ότι κάτι δεν μου αρέσει, μου λέγαν π@π@ριές.

Το θέμα είναι αν αξίζει,
    οκ δεν είναι ktm αλλά θα αντέχει παραπάνω,, ανταλακτικα? Μεταπωληση φαντάζομαι πολύ δύσκολη,
    Το συγκεκριμένο ήταν και πέρσι πάνω και δεν έφυγε, οπότε αν δεν καίγεσαι σε παίρνει και κάτω από 2000.

Γενικά είναι αξιόπιστο, πέρα από αυτά που ανέφερα παραπάνω, ανταλλακτικά καινούργια μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα (το μηχανάκι βγαίνει μέχρι σήμερα), after market υπάρχουν κάποια πράγματα, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όχι και τόσα πολλά.
    Εμένα (και σε μερικούς άλλους) κούρεψε σασμάν, αλλά δεν είναι καταγεγραμμένη σαν κοινή βλάβη.
    Δεν κάνει τίποτα σπουδαία, δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, είναι μια χρυσή μετριότητα, ότι συνήθως περιμένεις από ένα Γιαπωνέζικο αυτής της ηλικίας και αυτής της κατηγορίας.
    Θα πας βόλτα, θα πας εκδρομή, θα το φορτώσεις, θα πάρεις συνοδηγό, θα μπεις χώμα, θα περάσεις νεροφαγώματα, (με συμβιβασμούς πολλούς) θα πέσει 10 φορές και δεν θα πάθει κάτι σοβαρό.
    Αν θες τσακαλιές, σουζίδια, έντο, πίστες, ξύνω πατάκια (ΟΚ αυτό γίνεται), ε δεν είναι αυτή η φάση.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Οτι ειπε ο SeniorCanardo. Αλλη κατηγορια εντελως. Τιμιο μηχανακι και σκυλος που δεν θα σε αφησει σχεδον ποτε. Για χωμα δεν ειναι αλλα καποια βασικα φλατ κομματια τα κανει. Γκαζι δεν εχει σε καμια περιπτωση. Οσο αφορα την κατασταση του δεν αξιζει με τιποτα 2200

Σκεψου οτι μονο για λαστιχα θες 250-300 ευρω,γιατι απο τη στιγμη που τα λαστιχα εχουν κανει ρωγμες ειναι και απο ακινησια αλλα ειναι και παλια.(τσεκαρε dot)

Συν ενα καλο μεγαλο σερβις ειναι πανω απο 100 ευρω (εκτος αν τα κανεις ολα μονος) και ολο και κατι θα βγαλει παλιο μηχανακι ειναι. Και τα πλαστικα ειναι χαλια οποτε η τιμη θα επρεπε να ναι απο 1600-1800.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος
    Ναι σκέφτομαι να του πω στάνταρ 1800, γιατί λάστιχα,τακάκια,πίσω πλακάκι,αισθητήρας Σταντ κτλ.. ίσως και ποιο κάτω, θα το ξαναπάρω βόλτα σε 1-2 βδομάδες που θα το βγάλει σε κυκλοφορία κανονικά να το ανοίξω λίγο να δω πώς πάει στα ψηλά γιατί χτες το πήγα σιγά μέσα στα στενά. Γιατί μπαντες-σουζες ήταν στα θέλω και αυτό το βλέπω λίγο δύσκολο να μπορεί να τα κάνει αυτά,,

Ναι σκέφτομαι να του πω στάνταρ 1800, γιατί λάστιχα,τακάκια,πίσω πλακάκι,αισθητήρας Σταντ κτλ.. ίσως και ποιο κάτω, θα το ξαναπάρω βόλτα σε 1-2 βδομάδες που θα το βγάλει σε κυκλοφορία κανονικά να το ανοίξω λίγο να δω πώς πάει στα ψηλά γιατί χτες το πήγα σιγά μέσα στα στενά. Γιατί μπαντες-σουζες ήταν στα θέλω και αυτό το βλέπω λίγο δύσκολο να μπορεί να τα κάνει αυτά,,
    1800 και αυτό επειδή μαστορεύεις και δεν θα μπλέξεις με εργατικά, διαφορετικά θα σου έλεγα ακόμα πιο κάτω.
    Η ζημιά σε εμένα ήταν οριακά ασύμφορη για επισκευή, αλλά έλυσα, έδεσα μόνος, οπότε ότι ήταν, ήταν τα ανταλλακτικά και ο χαμένος χρόνος μου.

Μην περιμένεις τρελά πράγματα στο άνοιγμα επίσης.
    Θα ταξιδέψεις με 100+, (θα δουλεύει ψηλά το μηχανάκι -5 ταχ'υτητες), αλλά "ψιλο-επιτάφιος" η φάση.
    Σουζίτσα με 2άρα αν είσαι χεράς, το ζιγκλερώσεις και λίγο πιο πλούσιο θα την κάνεις και κάνα μπατιλικάκι, αλλά μη περιμένεις να είσαι στη μια ρόδα και το μηχανάκι να πηγαίνει με τα πλαϊνά.
    Εκεί πας αλλού.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος
    Το θέμα είναι αν αξίζει,
    2300 εδωσα πριν δεκα χρονια το 525 full στημένο SM. ε ρε κατι πλακες. για αυτο δεν εδινα ουτε 700ευρω και μονο αν δουλευε κανονικα. ξερω οτι οι τιμες ειναι λιγο αστειες αλλα ημαρτον..

Από ότι κατάλαβα είσαι Λέσβο, μήπως να πήγαινες να δεις και αυτό:
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...06-ktm-525-exc

Είναι κάνα 8 μηνο πάνω η αγγελία οπότε μπορεί να σε παίρνει και για καλό παζάρι.

Άλλη φάση, αλλά από το να δώσεις 1800€ για την γιαπωνέζικη αγελάδα, μήπως.
    Oldfarts never die

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Super Motard:Aprilia Dorsoduro 750 h Ktm Duke 690???
    από Sorty στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 14:50
  2. Ktm duke 690,husqvarna 610 sm η bmw 650 xmoto????
    από Giannis_77 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2008, 11:32
  3. husqvarna 610 te'04 vs adventure 640
    από sanguini στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2008, 16:34
  4. KTM 640 SM vs Husqvarna SM 610
    από Kagourakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ