Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: Αγορά Yamaha Tenere XT 660Z 2009

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Τα λεφτα προφανως και ειναι πολλα, αλλα ετσι εχουν ανεβει ολα τα μηχανακια την τελευταια 4ετια. ΧΤΧ του 2008-2009 τα πουλανε απο 3500-5000.

Παντως το συγκεκριμενο ειναι και ομορφο και το μοτερ του ειναι σκυλος,λιγο αδυναμο για μενα αλλα σκυλος.

Οσο αφορα τα χλμ υπαρχει μια εφαρμογη που πληρωνεις και βαζεις αν θυμαμαι καλα πινακιδα και αριθμο πλαισιου και μπορεις να δεις ολο το ιστορικο του οχηματος εφοσον υπαρχει.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Μπράβο ναι.. Το carvertical, αλλά να ισχύει και για μηχανάκια;

Edit: Προχωρώντας λίγο να το δοκιμάσω έφτασα στην χρέωση, όπου είναι:

24,00€ για 1 όχημα
    15,00€ για 2 οχήματα
    12,00€ για 3 οχήματα
    Τελευταία τροποποίηση από giorgosb; 28/05/2024 στις 09:18.
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vintra Προβολή μηνύματος
    Στην πένα είναι γενικά, φαίνεται άψογα συντηρημένο.

Γενικότερα τα 4.500 χιλιάρικα για μηχανή 15 ετών πως σας φαίνονται ? δεν είναι λίγο πολλά ??
    Είναι πολλά...έδωσα το strada μου πριν 3 χρόνια (ίδιο μοτέρ, καλύτερο στήσιμο από το ΧΤΖ) άψογο, 2200 ευρώ.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν, το έχω δει 2 φορές με 2 διαφορετικούς μηχανικούς όπου και οι 2 δεν έχουν διαπιστώσει κάτι, ίσα ίσα το αντίθετο θα έλεγα. Καλό συντηρημένο, φαίνεται καλό κλπ....
    Όταν λες το είδαν 2 μηχανικοί, τι ακριβώς είδαν;
    Το έβαλαν μπροστά, το κάνανε βόλτα κλπ, τσεκάραν ρουλεμάν, λάστιχα, καλωδιώσεις, κλπ κλπ;
    Ή το επεξεργάστηκαν απλά οπτικά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Τα λεφτα προφανως και ειναι πολλα, αλλα ετσι εχουν ανεβει ολα τα μηχανακια την τελευταια 4ετια. ΧΤΧ του 2008-2009 τα πουλανε απο 3500-5000..
    Τα XTX είναι μια κατηγορία άλλη.
    Το αγαπημένο του κάγκουρα που θα πάει από παπί σε μηχανή, το αγαπημένο των κλεφτών κλπ κλπ και κρατάει αξία, όχι για το μοτέρ και το στήσιμο του, αλλά γιατί "daz ist griechenland".
    Είπαμε το ίδιο μοτέρ είχε και το MT-03 το παλιό και το Pegaso, με πολύ χαμηλότερη αξία μεταπώλησης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Είναι πολλά...έδωσα το strada μου πριν 3 χρόνια (ίδιο μοτέρ, καλύτερο στήσιμο από το ΧΤΖ) άψογο, 2200 ευρώ.
    Ναι αλλά τότε η φέτα δεν είχε 6,5€ (το μισό κιλό) και όλα τα αρνιά ήταν βαριά.

Στο δια ταύτα, ΚαΤεΜε, ξέχνα το βιβλίο sevice δεν έχει καμία σημασία.
    Προσωπικά δεν δίνω σημασία ούτε στον ιδιώτη πωλήτη.
    Έχω συναντήσει παιδιά "διαμάντια" που δεν ξέραν τι πουλούσαν και δεν είχαν ιδέα τι συντήρηση έχει γίνει στο μηχανάκι τους, απλά πίστεψαν το μάστορα ή ένα εξίσου παραποιημένο ιστορικό του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
    Ούτε τα χιλιόμετρα λένε από μόνα τους κάτι αν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες ήταν YoLo.
    Ας το δει μάστορας "σοβαρός", κατά προτίμηση που να ξέρει το μοτέρ ή το μοντέλο, όσο πιο ενδελεχώς επιτρέπουν οι συνθήκες και ο πωλητής και αυτό επειδή σε βλέπω "κβλμνο".

Προσωπικά από έμπορο δεν θα ψώνιζα!
    4,5 χιλιάρικα για μονοκύλινδρο με 70k χιλ (έστω ότι είναι πραγματικά) επίσης δεν θα έδινα.*

*DISCLAIMER: Δεν είμαι άνθρωπος, είμαι σκύλος και τρώω από το φθηνό το κρέας.
    Oldfarts never die

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Ανέβασε καμμιά φωτογραφία να το δούμε ή βάλε το λινκ.
    Τα tenere 660,εν αντιθέσει με τα αδερφάκια τους XTX και XTR, είχαν abs και διπλά δισκόφρενα μπροστά.
    Στο μαγαζί το είδα, όχι από αγγελία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Τα λεφτα προφανως και ειναι πολλα, αλλα ετσι εχουν ανεβει ολα τα μηχανακια την τελευταια 4ετια. ΧΤΧ του 2008-2009 τα πουλανε απο 3500-5000.
    Προφανώς. Το συγκεκριμένο πριν 3-4 χρόνια εύκολα το έβρισκες ένα χιλιάρικο κάτω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Μπράβο ναι.. Το carvertical, αλλά να ισχύει και για μηχανάκια;

Edit: Προχωρώντας λίγο να το δοκιμάσω έφτασα στην χρέωση, όπου είναι:

24,00€ για 1 όχημα
    15,00€ για 2 οχήματα
    12,00€ για 3 οχήματα
    Έβγαλες κάποια άκρη με αυτό ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Όταν λες το είδαν 2 μηχανικοί, τι ακριβώς είδαν;
    Το έβαλαν μπροστά, το κάνανε βόλτα κλπ, τσεκάραν ρουλεμάν, λάστιχα, καλωδιώσεις, κλπ κλπ;
    Ή το επεξεργάστηκαν απλά οπτικά;
    Με τον ένα κάτσαμε μια ώρα,μιας και φίλος, και το επεξεργαζόμασταν. Μόνο βόλτα δεν το κάναμε γιατί δεν γίνεται από το κατάστημα λόγω έλλειψης ασφάλισης, κάπως έτσι το είπε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά τότε η φέτα δεν είχε 6,5€ (το μισό κιλό) και όλα τα αρνιά ήταν βαριά.

Προσωπικά από έμπορο δεν θα ψώνιζα!
    4,5 χιλιάρικα για μονοκύλινδρο με 70k χιλ (έστω ότι είναι πραγματικά) επίσης δεν θα έδινα.*
    Μα αυτό βασικά είναι το πρόβλημα. Ότι όλα πλέον είναι πανάκριβα.

Και εγώ δεν σου είπα ότι τρελαίνομαι να δώσω σε έμπορα τόσα χρήματα που σίγουρα όπως είπε και κάποιος το έχει αγοράσει πολύ λιγότερα.
    Αλλά απ' την άλλη είναι και υποκειμενικό το ζήτημα, δηλαδή και εγώ δεν θα έδινα αντίστοιχα για ένα μηχανάκι καινούριο τα ίδια χρήματα που εσένα μπορεί να σου ταίριαζε απόλυτα ας πούμε.

Ένας φίλος πχ. είχε πάρει το voge 300ds και κάθε τόσο ήταν στο μηχανικό, μια το πίσω φανάρι έσβηνε μια κοβόταν το καλώδιο της μίζας, τα έφτιαχνε και μετά έβγαζε ακριβώς τα ίδια. Που σημαίνει ότι ήταν κακοτεχνίες κινεζικές, οκ όχι κάτι σπουδαίο αλλά σπαστικό όπως και να έχει (2-3 φορές είχε μείνει και τον σπρωχναμε) . Τώρα το έδωσε και περιμένει το cf moto 450 mt (πάλι Κινέζο ) . Εγώ ας πούμε δεν θα τα έδινα πιστεύω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Άσε που το βασικότερο, δεν μου αρέσουν και τόσο πολύ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Συμβαίνει αρκετές φορές και δεν είναι απαραίτητα κακό.
    Υπόθεσε ότι κάνεις το απλό σέρβις αλλαγή λάδια-φίλτρα-μπουζί μόνος σου ή σε ένα συνεργείο της γειτονιάς και μετά 20.000 χλμ πας σε ένα εξουσιοδοτημένο για βαλβίδες (ή κάτι πιο σοβαρό) και του λες να σου πατήσει σφραγίδες και για τα προηγούμενα.

Ανέβασε καμμιά φωτογραφία να το δούμε ή βάλε το λινκ.
    Τα tenere 660,εν αντιθέσει με τα αδερφάκια τους XTX και XTR, είχαν abs και διπλά δισκόφρενα μπροστά.
    Τα πρώτα XT660Z δεν είχαν abs
    Στα μοντέλα μετά το 2010 έβαλαν αν θυμάμαι σωστά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Τωρα τα Strada που ειναι σε καλη κατασταση τα δινουν πάνω απο 3 χιλιαρικα.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Τα πρώτα XT660Z δεν είχαν abs
    Στα μοντέλα μετά το 2010 έβαλαν αν θυμάμαι σωστά
    Όντως 2008-2009 ήταν χωρίς.

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Έβγαλες κάποια άκρη με αυτό ;
    Όχι δεν πλήρωσα, αν ρωτάς αυτό..
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 28/05/2024 στις 13:50. Αιτία: O.C.D. :lol:
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...#bigger-photos

Αυτο ειναι;

Απο τις φωτο δεν φαινεται κατι μεμπτο πλην του αποχρωματισμου της μπαγκαζιερας η οποια ομως μοιαζει με αυτη των χειριστηριων - ζελατινας

Αν δυο μηχανικοι το ακουσαν να δουλευει, ζεστο υποθετω, και σου ειπαν οκ....

Τωρα απο λεφτα εχει κι αλλα πολυ ακριβοτερα αλλα τα περισσοτερα εκει γυρω παιζουν πιο κοντα στο 5χιλιαρο ομως

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    Όχι δεν πλήρωσα, αν ρωτάς αυτό..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...#bigger-photos

Αυτο ειναι;

Απο τις φωτο δεν φαινεται κατι μεμπτο πλην του αποχρωματισμου της μπαγκαζιερας η οποια ομως μοιαζει με αυτη των χειριστηριων - ζελατινας

Αν δυο μηχανικοι το ακουσαν να δουλευει, ζεστο υποθετω, και σου ειπαν οκ....

Τωρα απο λεφτα εχει κι αλλα πολυ ακριβοτερα αλλα τα περισσοτερα εκει γυρω παιζουν πιο κοντα στο 5χιλιαρο ομως
    Ναι ναι αυτό είναι. Ζεστό ιδιαίτερα δεν θα το έλεγα

Λοιπόν, πήγα πάλι από εκεί σήμερα και είδα ξανά το ΚΤΕΟ, τελικά λείπουν 2 περάσματα, του 21 και του 15 ή του 17 δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είδα λίγο. Αλλά μου λέει ότι περνάει από υπολογιστή όταν το παίρνουν επομένως δεν μπορεί να έχει γυρίσει τα χιλιόμετρα θα φαινόταν. Επίσης μου λέει ότι μπορεί πολύ απλά να το πήγε αλλού για ΚΤΕΟ τις χρονολογίες που λείπουν.

Τώρα στο περίπου:

ΚΤΕΟ του 13 : 17.000 χλμ
    ΚΤΕΟ του 15 ή του 17 : 27.000
    ΚΤΕΟ του 19: 36.000
    ΚΤΕΟ του 23: 59.000

Και στο book service έχει 3 περάσματα μόνο, 2 το 21 με 42.000 χλμ. και 1 το 22 με 46.000 χλμ όλα ίδια σφραγίδα,γράμματα,στιλό.

Πάντως έτσι όπως κάνουν οι πωλητές σε αποστρεφουν τελείως πραγματικά, λένε όλα τα κλισέ και νιώθεις ότι σε περνάνε για εντελώς ηλίθιο και θα σε πιάσουν κωτσο. Ξερωγω μου λέει ο άνθρωπος που το είχε αποκλείεται να μην το πρόσεχε, είναι ψείρας, είναι μεγάλος σε ηλικία, το ΚΤΕΟ/book service το κοιτάμε μια φορά(χαβαλε και καλά) κλπ. κλπ.

Παλαιό μέλος

Ναι ναι αυτό είναι. Ζεστό ιδιαίτερα δεν θα το έλεγα

Λοιπόν, πήγα πάλι από εκεί σήμερα και είδα ξανά το ΚΤΕΟ, τελικά λείπουν 2 περάσματα, του 21 και του 15 ή του 17 δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είδα λίγο. Αλλά μου λέει ότι περνάει από υπολογιστή όταν το παίρνουν επομένως δεν μπορεί να έχει γυρίσει τα χιλιόμετρα θα φαινόταν. Επίσης μου λέει ότι μπορεί πολύ απλά να το πήγε αλλού για ΚΤΕΟ τις χρονολογίες που λείπουν.

Τώρα στο περίπου:

ΚΤΕΟ του 13 : 17.000 χλμ
    ΚΤΕΟ του 15 ή του 17 : 27.000
    ΚΤΕΟ του 19: 36.000
    ΚΤΕΟ του 23: 59.000

Και στο book service έχει 3 περάσματα μόνο, 2 το 21 με 42.000 χλμ. και 1 το 22 με 46.000 χλμ όλα ίδια σφραγίδα,γράμματα,στιλό.

Πάντως έτσι όπως κάνουν οι πωλητές σε αποστρεφουν τελείως πραγματικά, λένε όλα τα κλισέ και νιώθεις ότι σε περνάνε για εντελώς ηλίθιο και θα σε πιάσουν κωτσο. Ξερωγω μου λέει ο άνθρωπος που το είχε αποκλείεται να μην το πρόσεχε, είναι ψείρας, είναι μεγάλος σε ηλικία, το ΚΤΕΟ/book service το κοιτάμε μια φορά(χαβαλε και καλά) κλπ. κλπ.
    αυτο στα bold δεν το καταλαβα.

τα χλμ φαινονται σαν να αλλαξε ιδιοκτητη καποια στιγμη μετα το 2019 και ο επομενος να φορτωνε περισσοτερα. δεν βλεπω κατι μεμπτο. το βασικο μας προβλημα ειναι οτι μιλας με εμπορο και μαλιστα για πολλα λεφτα. δεν εχω καποια συμβουλη να δωσω γιατι δεν εχω καμια εμπειρια απο εμπορους.

Παλαιό μέλος
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...xt-660z-tenere
    Πάντως για κάποιο λόγο θα έβλεπα και αυτό πριν καταλήξω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    τα πλαστικά του πάνω είναι τελείως ταλαιπωρημένα απο τον ήλιο , έχει εμφανείς σκουριές στα σημεία και δεν σε πείθει 100% για τα χιλιόμετρα του.
    Δε νομίζω οτι αξίζει τόσο πολύ.

Έπαθα πλάκα συνολικά οτι ένα τέτοιο μηχανάκι σήμερα κοστολογείται τόσο αλλά αν σου αρέσει τόσο , θα τσέκαρα αυτά :

ρώτα και εδώ αν δέχεται κάποιο παζάρι ο φίλος

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αυτο στα bold δεν το καταλαβα.
    Ότι και καλά όταν το πήραν αυτοί έκαναν κάποιο έλεγχο( κάπως λέγεται αυτό αλλά είμαι άσχετος) και δεν φαίνεται κάτι στο ριπορτ. Ότι αν είχαν γυριστεί θα φαινόταν εκεί. Καλά μην δίνεις πολύ βάση, μπορεί να πέταξε απλά μια βλακεία σε έναν άσχετο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    τα χλμ φαινονται σαν να αλλαξε ιδιοκτητη καποια στιγμη μετα το 2019 και ο επομενος να φορτωνε περισσοτερα. δεν βλεπω κατι μεμπτο.
    Ισχύει, έτσι μοιάζει. Το μόνο μεμπτό είναι ότι μου έχουν πει ότι είναι ένα χέρι και αν ισχύει αυτό που λες θα σημαίνει ότι έχουν πει άλλο ένα ψεμματακι, που οκ απλά είναι εκνευριστικο να νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν. Στην άδεια βέβαια θα φαίνεται αυτό.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF