Ναι μάλλον είναι. Δεν έχω άποψη γενικότερα. Είχε βγάλει και προσφορά καινούργιο τότε 6000ε
Σαν αυτό: https://www.car.gr/classifieds/bikes...#bigger-photos
Ναι μάλλον είναι. Δεν έχω άποψη γενικότερα. Είχε βγάλει και προσφορά καινούργιο τότε 6000ε
Σαν αυτό: https://www.car.gr/classifieds/bikes...#bigger-photos
Να ρωτήσω κάτι?
Στην μότο της αγγελίας η εξάτμιση τι φάση?
The bigger the better?
Είχε βγάλει προσφορά το ‘06 για το naked στα 5300 (οπως αυτό της αγγελια) το είχε αγοράσει ο κουμπάρος μου.
Η τιμή προσφοράς του αν συμπεριλάβετε τις μέσες τιμές του μοντέλου είναι οκ.
Δεν χρειάζεται παζάρι αρκεί σέρβις λαδια ξύδια, λάστιχα και αλυσογραναζα να είναι φρέσκα και να έχουν ψωμί
Και επίσης το κυριότερο να μπορούν να επιβεβαιωθούν ότι είναι πραγματικά τα χλμ και να μη έχει περάσει από έμπορο, γιατί γράφει ότι είναι από ένα κάτοχο.
Η εξάτμιση είναι η μαμά, κάτι έγινε όμως με το λαμακι συγκράτησης έχει στραβώσει με αποτέλεσμα να την πετάει πολύ έξω.
Αλλά αυτό είναι κάτι που φτιάχνεται σχετικά εύκολα
έχει βέβαια κάποια επιπλέον αρνητικά το συγκεκριμένο της αγγελίας
1 σέλα που την επισκέπτονται συχνότατα γατιά
2 (και κυριότερο) βίο σε νησί
3 στην τελευταία φώτο αν δεν είναι αντανάκλαση φαίνεται το backround της οθονης του χιλιομετρητή οτι μάλλον είναι καμμένο και μαυρισμένο από ήλιο
4 δεν ξέρω αν έβγαινε με μπλε πλαίσιο, αν όχι είναι βαμμένο.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Το συγκεκριμένο μοντελο χωρίς fairing δεν το παίρνει κανένας με 2800 ούτε σε 10 χρόνια, το 2021 πήρα cbr f4 06 μοντέλο με 2700 και ενα χρόνο μετά το 900 το hornet 3000 euro και τα δύο αψεγάδιαστα καιε λίγα χλμ, με 2800 παίρνεις πολύ καλό hornet 600 το τελευταίο με τα καρμπυρατερ και τα ανάποδα μπροστινά που είναι κλασεις ανώτερο από το σουτζουκι
Κλάσεις ανώτερο το χόρνετ;αυτό που πιάνει κατευθείαν το αμορτισέρ στο ψαλίδι;
Επειδη το είχα το συγκεκριμένο για τρία χρόνια αν εξαιρέσεις ότι ήταν λίγο μαλακή η ανάρτηση πίσω, μια χαρά πήγαινε στο δρόμο και στα ταξίδια.
Το hornet είχα απλά απάντησα στο φίλο που είπε για το αμορτισέρ
Για το ληστή πάντως μόνο το s 650 το ψεκαστο κοίτα, όσοι το έχουν αν εξαιρέσεις λίγο το βάρος του δεν το αλλάζουν με τπτ
Το συγκεκριμένο φοράει το μοτερ του f4 μετά τις 5000 στροφές ξυπνάει, φρένα εχει διπιστονες nissin ο ληστής φοραει tokito με γλυστρα, κιβώτιο άριστο στην λειτουργία τα μπροστινά είναι showa ανεστραμμενο,μεταπώληση δεν το συζητώ
Αλλά και πάλι σου λέω αν η τιμή για το ληστή είναι σωστή να το παρεις δεν το συζητώ, ταβάνι που θα έδινα εγώ είναι 2300, ρώτησε τον πόσο καιρό το έχει σε αγγελία