Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 102

Θέμα: Τιμές Μεταχειρισμένων-Σχόλια κλπ

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Αν ήξερα θα σου έλεγα, αλλά εδώ δεν είναι σίγουροι αυτοί που θα έπρεπε να ξέρουν.

Προφανώς δεν έχουμε τις ίδιες προσλαμβάνουσες, μάλλον κινούμε σε κύκλους "πτωχών" και φυσικά το tube και οι ποζεράδες δεν είναι το reality check μου.
    Εμένα μου φαίνεται σαν να ξέρεις πάντως, σύμφωνα με τα γραφόμενα σου φαίνεσαι αξιόπιστα σίγουρος, μπορεί ο κύκλος σου να είναι ο κύκλος των χαμένων οικονομολόγων-μέντιουμ κλιμάκιο Θεσ/νικης.
    Παρανόησα προφανώς λόγω του δικού μου κύκλου , εύπιστοι βολεμένοι ποζεράκιδες κλιμάκιο Αθηνών.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Όποτε έχετε απορια για την "φτωχεια" των Ελληνων και την μειωμενη αγοραστική τους δύναμη...θα ανατρέχετε στα excel της Ελ.Στατ. (Ελληνικη Στατιστικη Υπηρεσια)
    π.χ.

Εδώ..

1o τετραμηνο 2024...
    κοντα 2000 νέα BMW, 1400 Audi, 1300 Mercedes (αυτοκινητα)
    140 Aprilia, 370 BMW, 4000! Honda

και τα iPhone των1400 ευρω ξεπουλημενα

Εικόνα φτωχων κατοικων....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου φαίνεται σαν να ξέρεις πάντως, σύμφωνα με τα γραφόμενα σου φαίνεσαι αξιόπιστα σίγουρος, μπορεί ο κύκλος σου να είναι ο κύκλος των χαμένων οικονομολόγων-μέντιουμ κλιμάκιο Θεσ/νικης.
    Παρανόησα προφανώς λόγω του δικού μου κύκλου , εύπιστοι βολεμένοι ποζεράκιδες κλιμάκιο Αθηνών.
    Συ είπας, κάτι θα ξέρεις!
    Το ότι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την διαφορά εκτίμησης-ανάλυσης με τα θέσφατα με προβληματίζει, γιατί δικηγόρος είσαι μπορεί να φάει κανένας τζάμπα "κάγκελο" από κάτι τέτοια.

Καλά εσύ πήρες κούτα Ντουκάτι... oh wait, this was the first season!
    Oldfarts never die

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Όποτε έχετε απορια για την "φτωχεια" των Ελληνων και την μειωμενη αγοραστική τους δύναμη...θα ανατρέχετε στα excel της Ελ.Στατ. (Ελληνικη Στατιστικη Υπηρεσια)
    π.χ.

Εδώ..

1o τετραμηνο 2024...

Τελικά είμαστε πλούσιοι.

Δευτέρα πρωί ραντεβού όλοι στις αντιπροσωπείες. δεν φτάνουν για όλους λέμε.

Καλά τα είπαμε για Παρασκευή μεσημεράκι, πάμε να βγάλουμε και μεροκάματο τώρα.
    Oldfarts never die

Moderator
    Συ είπας, κάτι θα ξέρεις!
    Το ότι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την διαφορά εκτίμησης-ανάλυσης με τα θέσφατα με προβληματίζει, γιατί δικηγόρος είσαι μπορεί να φάει κανένας τζάμπα "κάγκελο" από κάτι τέτοια.

Καλά εσύ πήρες κούτα Ντουκάτι... oh wait, this was the first season!
    Μα ότι αναφέρεις και ανταπαντάς στους υπόλοιπους ως θέσφατο το θέτεις.
    Απλά σχολίασα την σιγουριά σου τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Τώρα το σχόλιο για την ντουκάτι θες να μου το κάνεις πενηντάρικα γιατί δεν σε εννοώ ?
    Είπαμε βολεμένος εύπιστος ποζεράς γαρ, δεν ζω και σε Videoclip του ΛΕΞ ή του Τζαμαλ.
    The Dirty Harry

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    π.χ.

Εδώ..

1o τετραμηνο 2024...

Για μια χώρα 10 μυρίων κατοίκων δεν είναι καθόλου μεγάλα τα νούμερα. ευημερία θα ήταν αν ήταν τουλάχιστον χ 10 φορές...
    Στα χρόνια της κρίσης (κάπου 2014) σε συζήτηση που έκανα με τον διευθυντή της jaguar, μου είπε ότι στόχος ήταν (τότε) τα τουλάχιστον 50 land rover.... Και ρώτησα ο αφελής, εν μέσω κρίσης ποιος θα δώσει 100+ χιλιάρικα για αμάξι;;; Και λέει... Στα 10 μύρια δεν θα βρεθούν 50 να τα δώσουν; Άνετα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Για μια χώρα 10 μυρίων κατοίκων δεν είναι καθόλου μεγάλα τα νούμερα. ευημερία θα ήταν αν ήταν τουλάχιστον χ 10 φορές...
    Στα χρόνια της κρίσης (κάπου 2014) σε συζήτηση που έκανα με τον διευθυντή της jaguar, μου είπε ότι στόχος ήταν (τότε) τα τουλάχιστον 50 land rover.... Και ρώτησα ο αφελής, εν μέσω κρίσης ποιος θα δώσει 100+ χιλιάρικα για αμάξι;;; Και λέει... Στα 10 μύρια δεν θα βρεθούν 50 να τα δώσουν; Άνετα....
    Μα δεν είπε κανείς ότι έξω κυκλοφορούν μόνο Panigale και XR1000M που αντιστοιχούν κάπως στο Luxury της Land Rover που αναφέρεις
    π.χ. η αγορά του δίκυκλου δεν ανέβηκε θεαματικά τα τελευταία 4 χρόνια ?
    δεν βλέπεις και περισσότερο κόσμο να το απολαμβάνει ως χόμπι με ότι έχει?
    Περισσότερο κόσμο να ψάχνεται με εξοπλισμό εκδρομές γκρουπς κλαμπς φορουμς ομαδες φβ και πάει λέγοντας?
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος

Θα πουλουσες το δικο σου, σε τιμες "κρισης" γιατι ειναι μια δικαιη τιμη λογω ηλικιας, η θα ακολουθησεις την αγορα? Η απαντηση ειναι προφανης.. Θα το εχεις λοιπον να το κοιτας, μεχρι να τα χρειαστεις η μεχρι να ερθει το "κοροιδο" που θελει και μπορει (η νομιζει οτι μπορει και χρεωνεται) να αγορασει.
    Αυτο.

Αλλωστε τι θα πει δικαιη τιμη Χ σε μια μηχανη οταν ολες οσες πωλουνται ειναι απο τα Χ+700€ μεχρι 2Χ;
    Πως βοηθαμε αυτον που ψαχνει οταν του λεμε οτι αυτο που κοιτας ειναι ακριβο αλλα δεν υπαρχουν φθηνοτερα;

Η ουσια ειναι πως σαν βγεις στην αγορα για μοτοσυκλετα θα ειναι μακρυς ο δρομος, για να παραφρασω τον ποιητη, αλλα οι τιμες που βλεπεις ειναι οι τιμες αναφορας. Προφανως σε ιδιωτη θα παιξει παζαρι, προφανως αν καποιος θελει τα χρηματα γρηγορα θα πουλησει φθηνοτερα αλλα το οριο ειναι σχετικο και δεν θα το δεις στις αγγελιες.

Και ναι οταν αυξανονται οι τιμες των νεων συμπαρασυρουν και τις τιμες των μεταχειρισμενων, ειτε ειναι μηχανες, σπιτια ή αυτοκινητα. Φουσκα ή οχι αυτο ειναι, take it or leave it.

Παλαιό μέλος
    Η ελλαδα ειναι παραδοσιακά χωρα με αρκετο μαυρο χρημα. Απο το 2019-2020 το μαυρο χρημα εχει αυξηθει πολυ. Επίσης η ελλαδα παραδοσιακα το μαυρο χρημα το ριχνει σε οχήματα κυριως αμαξια. Αυτο συντηρει τις τιμες ψηλα σε σχεση με την αγοραστικη δυναμη του μεσου ορου. Τωρα ειμαστε σε ενα κυκλο με πολύ μαυρο. Σιγα σιγα θα στρωσει παλι και οι τιμες θα λογικεψουν. Μεχρι ομως να το καταλαβουν οι πωλητές και να ξεκαβαλησουν θα πάρει χρονο. Υπαρχουν και λογικες τιμες σε μοτοσυκλετες. Το προβλημα κυριως εντοπίζεται στην yamaha και στα πολυ ακριβα μοντελα των Ευρωπαίων. Υπομονη αλλιως κινεζικο ή καινουργιο.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Καλησπέρα.
    Τον βοηθάς λέγοντας του με τρόπο ότι είναι κοροιδία μοτοσυκλέτα των 7Κ να την αγοράσει 5+Κ μετά από ~15 χρόνια και ότι ίσως είναι καλύτερο
    το να αγοράσει με τα ίδια χρήματα κάτι πιο καινούργιο αν όχι ολοκαίνουργιο και ας είναι λιγότερα κ.ε ή και κινέζικο ακόμα.
    Ένα Σουζουκι Bandit Π.χ 650κε , με ABS γιατί ξεκινάει από 3Κ και το τενερέ από εκεί που ξεκινάει;
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος
    1. Η άνοδος των τιμών μας φαίνεται τεράστια, διότι οι μισθοί μας δεν ακολούθησαν, αλλά δουλεύουμε με μισθολόγια του 2013 τα οποία ακόμα και τότε ήταν χαμηλά.

2. Είμαστε η χώρα με την μικρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη πλην Βουλγαρίας, με σαφή τάση να βρεθούμε κάτω και από αυτούς.

3. Η μοτοσυκλέτα παγκοσμίως, τείνει να γίνει χόμπι και σπορ πλουσίων εκτός αν μιλάμε για κινεζικό παπάκι.

4. Προφανώς σε μία βαλκανική χώρα 10.000.000 υπάρχει κόσμος να αγοράσει και Jaguar, και BMW και γενικά κάτι καινούργιο. Η στατιστική λέει όμως ακόμα ότι έχουμε τον παλαιότερο στόλο αυτοκινήτων με μέσο όρο τα 17 έτη.

Προφανώς χρεωνόμαστε, αγοράζουμε μια φορά και το κρατάμε με νύχια και με δόντια όσο πάει.

5. Η αγορά των μεταχειρισμένων είναι απλά αστεία, όταν έχω μια δύσκολη μέρα, μπαίνω στο car, βλέπω μερικές τιμές και γελάω. Ο καθένας ζητάει ότι του λείπει.

6. Οι τιμές είναι αυτές που ορίζει η αγορά. Το ότι εγώ θεωρώ το ΧΤ την κορυφαία μοτοσυκλέτα του κόσμου και το δικό μου ΧΤ το καλύτερο της Ευρώπης και ζητάω για αυτό 15.000€, δεν σημαίνει ότι η αγορά θα το απορροφήσει.

7. Δεν έχετε αρκετό Bitcoin, τρέξτε να αγοράσετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα.
    Τον βοηθάς λέγοντας του με τρόπο ότι είναι κοροιδία μοτοσυκλέτα των 7Κ να την αγοράσει 5+Κ μετά από ~15 χρόνια και ότι ίσως είναι καλύτερο
    το να αγοράσει με τα ίδια χρήματα κάτι πιο καινούργιο αν όχι ολοκαίνουργιο και ας είναι λιγότερα κ.ε ή και κινέζικο ακόμα.
    Ένα Σουζουκι Bandit Π.χ 650κε , με ABS γιατί ξεκινάει από 3Κ και το τενερέ από εκεί που ξεκινάει;
    Οκ, δεκτον. Αντιλαμβανεσαι ομως οτι αυτος που θελει ΤΕΝΕΡΕ 660 μαλλον δεν θελει τoν ληστη. To οτι ξεκιναει απο εκει το ενα μπορει να σημαινει οτι ειναι πιο εμπορικο, γιατι πιο ευκολα το βαζεις σε καθημερινη μετακινηση, καιει λιγοτερο, βραζει λιγοτερο στην πολη, κλπ ή γιατι εχει πιο φθηνα σερβις, λαστιχα. Ακομα και οτι bandit 650 εχει 68 τεμαχια ενω tenere 660 μονο 28

Μα ότι αναφέρεις και ανταπαντάς στους υπόλοιπους ως θέσφατο το θέτεις.
    Απλά σχολίασα την σιγουριά σου τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
    Όταν έχω χρησιμοποιήσει τις λέξεις "ίσως" και "πιθανόν" πως μπορεί να είναι θέσφατο;
    Συνεχίζεις να παρανοείς και αυτό θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι μεγάλο πρόβλημα, όταν έχεις να κάνεις με δικογραφίες.
    Προφανώς και λέω τη δική μου άποψη δεν κάνω καταγραφή όλων των απόψεων.
    Αν ήταν σιγουράκι θα πουλούσα την πληροφορία και θα έπαιρνα Ντουκάτι, για να σας μπω στο μάτι... (Άρε κάτι ρίμες Παρασκευιάτικα).

Και εσύ τη δικιά σου άποψη έγραψες, περί δανείων, leasing κλπ, τι πάει να πει ότι είναι θέσφατο και αυτή.
    Εδώ υπήρχαν καθηγητές πανεπιστήμιου πους μας διαβεβαίωναν το 2007 ότι δεν υπάρχει κίνδυνος χρεωκοπίας στην σύγχρονη οικονομία και μετά Leeman ρε man.
    Όποιος θέλει έτοιμη λύση, Κυριακή πρωί στην εκκλησιά και μετά μοτοβόλτα.

Τώρα το σχόλιο για την ντουκάτι θες να μου το κάνεις πενηντάρικα γιατί δεν σε εννοώ ?
    Είπαμε βολεμένος εύπιστος ποζεράς γαρ, δεν ζω και σε Videoclip του ΛΕΞ ή του Τζαμαλ.
    Πως σου ήρθαν αυτοί;;;
    Εσύ τους είδες σε βίντεο κλιπ αλλά εγώ θυμάμαι τις φάτσες τους από τις πλατείες και τα "ημια"*, αρά μάλλον είμαστε από αλλού και πάμε αλλού, αν και δεν αμφέβαλλα ποτέ.
    Από μακριά και αγαπημένοι που λένε.

*Δίνουμε και κάνα hint στους λύτες του φόρουμ.
    Oldfarts never die

Moderator
    Όταν έχω χρησιμοποιήσει τις λέξεις "ίσως" και "πιθανόν" πως μπορεί να είναι θέσφατο;
    Συνεχίζεις να παρανοείς και αυτό θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι μεγάλο πρόβλημα, όταν έχεις να κάνεις με δικογραφίες.
    Προφανώς και λέω τη δική μου άποψη δεν κάνω καταγραφή όλων των απόψεων.
    Αν ήταν σιγουράκι θα πουλούσα την πληροφορία και θα έπαιρνα Ντουκάτι, για να σας μπω στο μάτι... (Άρε κάτι ρίμες Παρασκευιάτικα).

Και εσύ τη δικιά σου άποψη έγραψες, περί δανείων, leasing κλπ, τι πάει να πει ότι είναι θέσφατο και αυτή.
    Εδώ υπήρχαν καθηγητές πανεπιστήμιου πους μας διαβεβαίωναν το 2007 ότι δεν υπάρχει κίνδυνος χρεωκοπίας στην σύγχρονη οικονομία και μετά Leeman ρε man.
    Όποιος θέλει έτοιμη λύση, Κυριακή πρωί στην εκκλησιά και μετά μοτοβόλτα.

Πως σου ήρθαν αυτοί;;;
    Εσύ τους είδες σε βίντεο κλιπ αλλά εγώ θυμάμαι τις φάτσες τους από τις πλατείες και τα "ημια"*, αρά μάλλον είμαστε από αλλού και πάμε αλλού, αν και δεν αμφέβαλλα ποτέ.
    Από μακριά και αγαπημένοι που λένε.

*Δίνουμε και κάνα hint στους λύτες του φόρουμ.
    Άρα συμφωνούμε και οι δύο ότι για τίποτα από όσα έγραψες δεν είσαι σίγουρος , ότι πιθανολογείς και ότι η άποψη σου είναι το ίδιο Γενικόλογη , ανάλυση, παρόμοια με αυτού που λέει ότι επειδή άδειασε η πόλη τα τριήμερα, η οικονομία πάει "τρένο" και περισσεύουν τα φράγκα ?
    Αν ναι πάω πάσο , έχεις δίκιο. Είχα κακή αντίληψη των πραγμάτων.

Υ.γ. Argumentum ad hominem είναι το προσωπικό μου σχόλιο για το αν είμαι ικανός ή όχι στην δουλειά μου.
    *Συνεχίζεις να παρανοείς και αυτό θα μπορούσε εν δυνάμει να είναι μεγάλο πρόβλημα, όταν έχεις να κάνεις με δικογραφίες.
    *Το ότι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την διαφορά εκτίμησης-ανάλυσης με τα θέσφατα με προβληματίζει, γιατί δικηγόρος είσαι μπορεί να φάει κανένας τζάμπα "κάγκελο" από κάτι τέτοια.
    * Τρίτο αστερίσκο θα νιώσω ότι το προσπαθείς.
    The Dirty Harry

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ο καθένας πουλάει όσο θέλει την ιδιοκτησία του. Δε θέλεις, δεν αγοράζεις. Όποιος βιάζεται ή έχει ανάγκη πουλάει φθηνότερα. Προφανώς αν οι τιμές των μεταχειρισμένων έχουν ανέβει 40% τα τελευταία 2 χρόνια, κανείς δε θα πουλήσει 60% κάτω επειδή "είναι παλιό". Προσφορά, ζήτηση, συμπεριφορά αγοράς κτλ κτλ. Δηλαδή ό,τι ισχύει πάντα.

Η ειρωνεία της όλης κατάστασης είναι ότι ακόμα και ορκισμένοι μεταχειρισμενάκηδες, όπως εγώ, κατέφυγαν σε αγορά καινούριου όταν χρειάστηκε, διότι το μεταχειρισμένο δεν αποτελεί πλέον vfm.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τιμες μεταχειρισμενων
    από panavour στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2019, 09:37
  2. Grab the flag Rijeka 2018 προετοιμασία σχόλια κλπ
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2018, 13:26
  3. Grab The Flag Rijeka 2017 σχολια κλπ.
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2017, 07:10
  4. Grab The Flag Rijeka 2014 σχόλια κλπ
    από buckley στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2014, 11:17
  5. Τιμες μεταχειρισμενων
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2011, 17:59

Κανόνες δημοσιεύσεων