Θυμαμαι σαν χθες ....Οταν το περιοδικο Μοτο οδηγησε της 1ης γενιας tracer , επισημανε κατευθειαν το προβλημα με το τρεμουλο στο τιμονι και ενημερωσε για να δουν απο τι προκαλειται .
Θυμαμαι σαν χθες ....Οταν το περιοδικο Μοτο οδηγησε της 1ης γενιας tracer , επισημανε κατευθειαν το προβλημα με το τρεμουλο στο τιμονι και ενημερωσε για να δουν απο τι προκαλειται .
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Προσωπικά, σαν μπούσουλα σε τετοια θεματα εχω groups και forums του εξωτερικου (Αγγλια-Γερμανια-Αμερικη)
οπου οι κατοχοι δεν ειναι μέτοχοι στις εταιρειες των μοτοσυκλετων τους, οπως μαλλον συμβαινει στην Ελλαδα,
και αναφέρουν τυχων προβλήματα, δυσλειτουργιες και πραγματικά γεγονοτα.
Το ΜΟΤΟ ελεγε αληθειες και δεν τους εννοιαζε απο το 85 μεχρι το 90
Μετα ...αστο καλυτερα
Επειδή είστε νεουλια, μακάρι να μπορούσατε να διαβάζατε ιταλικά περιοδικά,των αρχών της δεκαετίας του 80, με 12ωρα η 24ωρα τεστ,των 125,,των 350. ,η των 500,στις πίστες της μονζα και της Ίμολα,με όλες σχεδόν τις μάρκες της εποχής.Και με αναλυτικούς χρόνους και βαθμολογίες σε όλους τους τομείς.Με όλες τις αντιπροσωπείες να συμμετεχουν και εργοστασιακή υποστήριξη.Πολλλααααα χρόνια μπροστά.
Αν έχεις διαβάσει από το πρώτο τεύχος του μοτοσπορτ,τον Αύγουστο του 78,τότε μπορείς να με κοιτάξεις ίσια στα μάτια.
Ειδάλλως όχι σε μενα το νεουλια.
δεν κατάλαβα θες να κερδίσεις δικαστήριο? ή θες να παρεις μοτο και φοβάσε μην σου βγει φολα?
ετσι κι αλλιώς κάνουν ουτε τα μισα λεφτά της "επώνυμης" ε σε 5 χρόνια ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ και παρε αλλο.
το x όνομα ποσο νομίζεις οτι θα κρατήσει? 20? 30? φερε οποιο honda θες του 2024 να συγκρίνουμε ποιότητα κατασκευής με το CBR μου του 1999.
το πρόβλημα θα ηταν να μην σκορπήσει ενω πας με 150χλμ. ή μην σκορπήσει στα 2 χρονια που τελιωνει η οποια εγγύηση ή να μην υπάρχουν ανταλλακτικά μετα απο 2 χρονια.
Σε λίγο θα αρχίσετε να συγκρίνετε ποιος έχει το πιο γρήγορο Πι και τις πιο κοφτερές μασέλες...
Δεν συγκρίνω τίποτα,αλλά επειδή γουστάρω τους νέους και τα νιάτα, δε μπορώ να διαβάζω ότι είστε νεουλια,τι ξέρετε εσείς τα τρυφεριουδια κλπ.
Δλδ φταίει κάποιος που γεννήθηκε μετά από εμάς και δεν έχει τα δικά μας βιώματα;
Μας κάνει μάγκες δηλ;
Και μιλάμε απαξιωτικά ;
Και αυτό που λες έχω διαβάσει, το 78 , όταν ήμουν 18,και το πρώτο των 4 τροχών το 70,και το τεστ της LAVERDA SF 750 του auto Express το 73 με τον συντάκτη,Σωτήρη Τσαγκρη.Ειχα βλέπεις ξαδερφο μεγαλύτερο και μου τα εδινε αφού τα είχε διαβάσει.Πολλα τα χιλιόμετρα στον ειδικό τύπο.Οι καιροί έχουν αλλάξει.Επιμενω ότι το καλύτερο περιοδικο,που έκλεισε μετά από 11 τεύχη ,ήταν η ΜΟΤΌ ΤΕΧΝΙΚΉ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ,του Χοϊδά.Σημερα η μιας σελίδας παρουσίαση έγινε πλήρες τεστ.
ΜΟΤΌ ΤΕΧΝΙΚΉ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
Σε αυτό συμφωνώ.
Ήταν Γολγοθάς η κυκλοφορία τέτοιου τύπου περιοδικών στην Ελλάδα, το κοινό τότε ηταν μικρό για να βγάλεις μεγάλο τιράζ. Σαν αποτέλεσμα η επαρχία διάβαζε το Μοτοσπορτ 1 ή και 2 μήνες ύστερα από το κανονικό, το περιοδικό κυκλοφορουσε πρώτα Αθήνα, Θεσσαλονίκη και οοοταν γίνονταν οι επιστροφές από τα πρακτορεία τότε ξεκιναγαν για τους άλλους νομούς.