Λογικά ελατήρια και τσιμουχακια θα θέλει,ούτε έμβολο ούτε κύλινδρο,μη σε δαγκώσουν χωρίς λόγο.
Άμα δε βγάζει πολύ καπνό η εξάτμιση,βάζε το πιο φθηνό 20/50 (ορυκτέλαιο αυστηρά)που θα βρεις,και αυτοκινήτου κανει,δεν έχει δίσκους να πατιναρει.
Λογικά ελατήρια και τσιμουχακια θα θέλει,ούτε έμβολο ούτε κύλινδρο,μη σε δαγκώσουν χωρίς λόγο.
Άμα δε βγάζει πολύ καπνό η εξάτμιση,βάζε το πιο φθηνό 20/50 (ορυκτέλαιο αυστηρά)που θα βρεις,και αυτοκινήτου κανει,δεν έχει δίσκους να πατιναρει.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άσπρο καπνό δε βγάζεις αλλά μυρίζουν τα καυσαέρια καμμένο λάδι όταν ζεσταθεί. Όταν το βάζω μπρος δεν μυρίζει έτσι. Το ορυκτέλαιο δεν το κάνει γρήγορα. Αλλά για την ώρα έχω δοκιμάσει full synthetic 20-50. Μετά θα δοκιμάσω ημισυνθετικο. Μάλλον θα είναι παρόν στην ανακατασκευή. Θα το ανοίξουμε να δούμε τί φταίει κ αναλόγως. Πάντως το κυλινδροπιστονο της yamaha έχει 450 ευρώ. Χωρίς φλάντζες κ εργασια
Πλήρως συνθετικό 20/50 με ορυκτέλαιο 20/50 καμιά σχέση ...
εχω οδηγήσει γυρω στα 12 σκούτερ φίλων-συγγενών κλπ εως 250 cc .το μόνο που θα αγόραζα σήμερα αν το πούλαγε η yamaha θα ηταν το xenter 150 ,απίστευτο καλο σκούτερ για εμένα ,εχω θέμα με την μέση μου κ ηταν το μόνο που πέρναγε επάνω απο μικρές η μεγαλες ανωμαλίες του δρόμου σαν μαγικό χαλί ...αυτο σίγουρα οφείλεται στο μονό αμορτισέρ που φόραγε πίσω .η γνώμη μου ειναι φτιάξτο κ για αρχή βάλε 20w50 aral ημισυνθετικό
Αν φτιαξεις το πανω τμημα του μοτερ(καπακι πιστονι ελατηρια), το μοτερ θα εχει δυναμη οντας καινουργιο πλεον, αλλα τα δακτυλιδια της μπιελας πανω κατω(και του στροφαλου τα ρουλεμαν?) εχουν φθορα και ενδεχεται σαν ευαισθητο πλεον κομματι του μοτερ, να βγαλει ζημια.
Συγνώμη ρε παιδιά, Αντί να το κάνει καλύτερο, θα το κάνει χειρότερο;
Αντί να ρίξει μια ματιά σε ελατήρια και τσιμουχάκια, θα βάλει χειρότερο λάδι με πιθανότητα να χαλάσει και η ποιότητα του υπόλοιπου;
Τι θα απογίνουν η μπιέλα και ο στρόφαλος αν βάλει σκουπίδια αντί για λάδι; Εκτός αν δεν σε νοιάζει ή αν δε παίζει μία για την απισκευή.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Εννοείται με νοιάζει η επισκευή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να αλλαχτεί ο στρόφαλος. Άντε να αλλαχτεί η μπιέλα το καταλαβαίνω. Αλλά ο στρόφαλος δε χαλάει εύκολα. Αν κάνω ολική επισκευή θα πρέπει να δώσω 1000+ με αμφίβολα αποτέλεσματα. Καλύτερα να δώσω κάτι ακόμα ο να πάρω καινούργιο μηχανάκι
Αλλαγη δακτυλιδια μπιελας ή μπιελα και ρουλεμαν στροφαλου, στροφαλο προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αλλαχτει.
Κοιτα να δεις πως παει.
Αφου καιει λαδια μονο και δεν κανει θορυβους, ξεκινας απο πανω με τα τσιμουχακια, τριψιμο βαλβιδες , ελατηρια. Ο μηχανικος μετραει και κρινει αν θελει πιστονι ή οχι. Αν θελει πιστονι, μετραει κυλινδο, κλπ
Παντα ξεκιναμε απο ψηλα και παμε χαμηλα, μετραμε κι αν ειμαστε οριακα ή εκτος, αλλαζουμε.
Θεωρω πως μεχρι πιστονι θα φτασεις και θα ειναι μια χαρα.
οσο για τα λαδια, να βαζεις αυτα που συστηνει ο κατασκευαστης και σε ιξωδες και σε προδιαγραφες
Πρόσφατα ανοιχτηκε το πάνω καπάκι γιατί μου έκαψε την πάνω φλάτζα. Δεν βρηκε ο μάστορας κάποιο πρόβλημα. Άρα θα πρέπει να γίνει μια επέμβαση προς τα κάτω σιγα σιγά. Για να δούμε πόσο θα πάει. Το μηχανάκι πάει μια χαρά απλά μυρίζει καμένο λάδι ξεκάθαρα και το μαυρίζει γρήγορα. Απο σεπτέμβρη θα το πάω για άνοιγμα. Δεν μπορώ να ζώ συνέχεια με το άγχος του λαδιου. Μια φορά το είχα βρει στεγνό κ παρ'όλα αυτά πήγαινε μια χαρά!
Ξεκινά απ' αυτά που σου είπε ο Ταλιμπάν.ειναι και το πιθανότερο.ελατηρια και τσιμουχακια βαλβίδων.και λαδακια ημισυνθετικά το πολύ.μην ξοδευεσαι με συνθετικό.αυτα καίγονται για πλάκα.