Τα υβριδικά στην κίνηση της πόλης είναι ασυναγώνιστα
Η κίνηση της πόλης όμως δεν παλεύεται με αυτοκίνητο ακόμα κι αν δεν καίει τπτ
Τα υβριδικά στην κίνηση της πόλης είναι ασυναγώνιστα
Η κίνηση της πόλης όμως δεν παλεύεται με αυτοκίνητο ακόμα κι αν δεν καίει τπτ
Και την ίδια κατανάλωση να έχουν, όταν το SH οδηγείται συντηρητικά, είναι άξιο αναφοράς.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ
Terios 2 lpg με σκουτερ σημειώσατε 1-0. Αλλά δε συγκρίνονται αυτά τα δύο Άλλη πρακτικότητα το ένα και άλλη το άλλο. Για το παρκάρισμα στην πόλη δεν το συζητάμε... Άσε που αν έχει 30.000 στο δρόμο χάνεις τον ύπνο σου.
Το υγραέριο θέλει κάθε 15.000 χλμ αλλαγή δύο φίλτρων με γνήσια κ ρύθμιση του προγράμματος στον δρόμο.
Συνολικά, γύρω στα 100€.
Επίσης, με ένα 10% κατανάλωση βενζίνης, βάλε αλλα 7-8 λίτρα στα 1000 χλμ.
Πρόσθεσε κ το νέο νταβαντζηλίκι στα ΚΤΕΟ, που ειδικά για αυτοκίνητα υγραερίου θέλουν επιπλέον 10€ για να "ελέγξουν" την δεξαμενή για διαρροές, με μια ματιά μόνο των 2,5 δευτερολέπτων.
Για το τέλος έχω το καλύτερο.
Γύρω στις 90.000 χλμ με υγραέριο οι βαλβίδες θα θέλουν ρύθμιση, επειδή λόγω της καθυστέρησης στην ανάφλεξη , σε σχέση με την βενζίνη, οι βαλβίδες εξαγωγης μένουν λίγο παραπάνω ανοιχτές κ δημιουργείται περισσότερη "στάχτη" κ κλείνει το διάκενο.
Η ρύθμιση γίνεται όπως στα Toyota.
Βγάζουν τους εκκεντροφόρους κ ανάλογα με το ένδειξη είδαν στο φιλερ, βάζουν τα κατάλληλα καπελότα για να φτάσουμε στο σωστό διάκενο.
Κόστος του εγχειρήματος 250€ περίπου ο δίνεις ζωή στον κινητήρα για άλλα 100.000 χλμ.
Αν δεν το κάνεις κ περιμένεις να σου ανάψει λαμπάκι με την ένδειξη misfire, η ζημιά έχει γίνει κ πας σε καπακά, αφού η βαλβίδα έχει καεί.
Κόστος επισκευής πάνω από 1000€.
Τώρα εγώ που το τετράτροχο που έχω καίει για πλάκα 18 λίτρα στα 100χλμ εντός αστικού ιστού να μιλήσω ή να μην μιλήσω;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Vanette 1500 σε ανοιχτό δρόμο με 80,εφτά με εφταμισυ λίτρα καίει,φορτωμένο ποικίλει αναλόγως φορτίου και συνθηκών.