NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
'Οντως τα νιαμου!!!!!
Πάει απο 5 έως 9 ευρώ!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Λιγο off-topic αλλα το Ali εχει κανει ξεπατικωμα το συστημα του Temu. Δηθεν εκπτωσεις, οριο αγορων για δωρεαν μεταφορικα, κτλ. Παλια ηταν πιο κοντα στο ebay. Εξακολουθει παντως να ειναι μαλλον η καλυτερη πηγη για μοτοσυκλετιστικα ειδη του ειδους.
Επι του θεματος, προσωπικα αν και εχω αγορασει αρκετα πραγματα κατα καιρους (κι εγω εβαζα σε καθε μηχανη μεχρι πριν καθε χρονια τις σπαστες μανετες πχ), δεν μπορω να προτεινω κατι γιατι αλλαζω μηχανη καθε χρονο κατα μεσο ορο οποτε δε δοκιμαστηκε κατι σε θεματα αντοχης. Αυτο που ξεχωριζω μαλλον ως αγορα ειναι το πτυσσομενο σταντ για συντηρηση αλυσιδας που αγοραστηκε στα 20€ (~μιση τιμη απο Ελλαδα). Αν και το πηρα μολις, φαινεται ποιοτικο και ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι που θα εχει πολυ χρηση. Επρεπε να το ειχα αγορασει πιο νωρις.
Ότι είπε ο rage για τη βάση...έχω δει κινητά κάμερες να φεύγουν με 60χλμ σε βίντεο στο εξωτερικό...δεν αξίζει το ρίσκο για 70 ευρώ...γενικά ψωνίζω χαζομάρες καμία βαση πινακίδας κάνα χαζοπλαστικο που είναι φτηνό και μικρό εργαλεία όπως πιστολι μετρησης θερμοκρασίας ελαστικών πιεσόμετρα που έχουν βγει πολύ τίμια με απόκλιση 0.5psi.... είμαι και εγώ της άποψης μακριά από σοβαρά ανταλλακτικά όπως μαρσπιε κλπ...φαν στορυ με μανέτα...πήρα τις "καλες" κινεζικες 1 φορά στη ζωή μου,τις έβαλα και στην πρώτη βόλτα τις πέταξα και έβαλα πάλι τις μαμά...εκεί που ταιριάζει η τρόμπα με τη μανετα έχει το εμβολακι της και έχει συγκεκριμένη διάμετρο όπως και απόσταση που μπαίνει το πυρακι μέσα....οποιαδήποτε αλλαγή σου χαλάει την αίσθηση στο φρένο και την απόδοση τους....μακριά...μόνο ακριβές πλέον που έχουν τα σπεκς σωστά η μόνο oem...
Αυτο εδω πηρα εγω. Εχει παρομοια -αν οχι ιδια ακριβως- απο πολλους πωλητες παντως, οποτε με μια αναζητηση με τους ορους "foldable motorcycle chain stand" μπορεις να κοιταξεις μηπως το βρεις και πιο οικονομικα.
Σα να τη διαβαζω την κριτικη...
Την πατησα και το πηρα... Ενω η περιγραφη λεει ξεκαθαρα οτι ειναι universal, δε δουλευει στη μηχανη μου. Μετα δε το δεχοταν για επιστροφη με κατι φτηνες δικαιολογιες του στιλ "πεταξατε τη συσκευασια". Απατεωνας ο πωλητης, θα επρεπε να ντρεπεται. 0/5![]()