Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: 636, 675st ή 899, έχεις ξεχάσει που ακριβώς θέλεις να πας..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Νομίζω το χοντραίνεις πολύ που τα σκέφτεσαι ταυτόχρονα.
    Προσωπικά ενώ είναι ασφαλείς επιλογές καταλήγουν να με "στεναχωρούν" σαν εφαρμογή.

Επενδύεις τα "πολλά" στην μοτό για την πίστα και διαλέγεις να ζεις με μια ίδιας γεωμετρίας πιο οικονομική.
    Σε μια περίοδο που θα έχεις περισσότερο χρόνο..
    Νομίζω πως ακόμα και έτσι καλύτερα να δεις το 899 πριν αποφασίσεις τι θες για καθημερινό.

Είναι έντονη όλη η επαφή με ένα ducati. Μπορεί να χασκογελάμε διαβάζοντάς το τόσο χύμα, υφίσταται όμως.
    Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα επηρεάσει το κριτήριο σου στις μοτοσυκλέτες είναι απλά νωρίς ακόμα.
    Θα το κάνει. Το έκαναν όλα μέχρι τώρα και το συγκεκριμένο έχει όλες τις προδιαγραφές.

Για εμένα κάνε τα σε δύο βήματα χωρίς βιασύνες.
    Και αν δεις την πίστα σοβαρά σαν αθλητής, 10χλμ / ημέρα με ποδήλατο θα σε βοηθήσουν πολύ περισσότερο
    να είσαι κοντά στην φυσική κατάσταση που είναι το 899
    Το 899 δεν μπορω να το εχω για daily λογο διπλωματος 35kw για τα επομενα δυο χρονια και σκεφτηκα να παρω ουσιαστικα δωρεαν το γυμνο 675 (μιλαω για το Speed triple και οχι το daytona) για 2 χρονια και μετα να το στειλω Ελλαδα και να παρω το 1250 adv για βολτες/σουκου/διακοπες και καθημερινη χρηση.
    Γυμναζομαι 5/7 και δεν προκειται να πηγαινω στο γραφειο με ποδηλατο αλλα καταλαβαινω τι λες!

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Δεν εχει slipper clutch αλλα το ποσό για να βαλεις δεν ειναι απαγορευτικο.
    Στις 50κ χλμ δεν θελει ρυθμισμα?

Λαδια, φιλτρα μετα απ τα τρακντει θα τα κανω δεν ειναι καποιο ιδιαιτερο κοστος. Το αγχος μου ειναι οτι εχω ακουσει σημεια και τερατα οποτε ενα αγχος το εχω.. Αν βγαλει πανω απο 35td χωρις προβλημα το θεωρω money well spent γιατι το κοστος της μηχανης θα ειναι σαν να νοικιαζω το Ninja 300 στις Σερρες.
    Υπολόγισε ένα χιλιάρικο για το slipper.
    Τι εννοείς ρύθμισμα στις 50κ χλμ? Τι ρύθμισμα? Αν εννοείς βαλβίδες, εγώ θα του έκανα μία με το που θα το έπαιρνα (μαζί με όοοοοολα τα άλλα, ιμάντες, υγρά κλπ) και μετά ανα τα χιλιόμετρα που λέει το manual.

Τι σημεία και τέρατα έχεις ακούσει? Να ξέρεις τα περισσότερα προβλήματα που εμφανίζουν τα ducati είναι απο υγρασία στις κωλοφίσες που βάζει το εργοστάσιο... Αμα το συνεργείο είναι της ducati, ξέρουν και σε κάθε σέρβις τις καθαρίζουν με σπρέι, οπότε δεν έχεις προβλήματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Δεν ξερω αν το εγραψες πιο πισω αλλα γιατι δεν κανεις
    trackbike αυτο που εχεις και θες να παρεις το 899?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Τι εννοείς ρύθμισμα στις 50κ χλμ? Τι ρύθμισμα? Αν εννοείς βαλβίδες, εγώ θα του έκανα μία με το που θα το έπαιρνα (μαζί με όοοοοολα τα άλλα, ιμάντες, υγρά κλπ) και μετά ανα τα χιλιόμετρα που λέει το manual.

Τι σημεία και τέρατα έχεις ακούσει? Να ξέρεις τα περισσότερα προβλήματα που εμφανίζουν τα ducati είναι απο υγρασία στις κωλοφίσες που βάζει το εργοστάσιο... Αμα το συνεργείο είναι της ducati, ξέρουν και σε κάθε σέρβις τις καθαρίζουν με σπρέι, οπότε δεν έχεις προβλήματα...
    Μέχρι και ότι δίνουν γκάζι μόνα τους όταν κλείνεις το γκάζι!
    Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα tips, θα βοηθήσει στην διαπραγμάτευση μεταξύ των αντιπροσωπειών!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω αν το εγραψες πιο πισω αλλα γιατι δεν κανεις
    trackbike αυτο που εχεις και θες να παρεις το 899?
    Οικονομικοί οι λόγοι.. Γιατί ανέβηκαν οι τιμές στα 35αρια SS και βρέθηκε άνθρωπος να δώσει την τιμή που ζήτησα…
    Το μηχανάκι το πήρα 6700, 7100 με την μετατροπή σε 35kw και βρέθηκε άνθρωπος να το πάρει κάτι λιγότερο από 10.

οκ πασο τοτε

Παλαιό μέλος

Update:

Στα θετικα: Το μηχανακι εχει αλυσιδα αντι για ιμαντες οποτε ολα καλα.
    Στα αρνητικα: Το μηχανακι εχει 26κ χλμ. Αν δεν εχει γινει το desmo το κοστος ξεφευγει.. (10+ ωρες εργατικα-minimum 150 την ωρα)

10 ωρες πιστευω να μπορουσα να το κανω
    και εγω που δεν εχω καμια σχετικη εμπειρια

Παλαιό μέλος
    Κοιτα για 1.5κ+ΦΠΑ εργατικα συν το markup των ανταλλακτικων ανετα το εκανα και εγω!

Moderator
    Πίστεψέ με, όχι...

Πίστεψέ με, όχι...
    Καλα εννοειται οτι δεν θα μπορεσω αλλα δεν ειναι υπερβολη οι 10 ωρες για ενα μαστορα?

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Καλα εννοειται οτι δεν θα μπορεσω αλλα δεν ειναι υπερβολη οι 10 ωρες για ενα μαστορα?
    Στην Ελβετια εισαι ρε συ...
    Εδω θελουνε 80 φραγκα/ευρω για να αλλαξουν απο χειμερινα σε θερινα.

Money is not an issue...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Στην Ελβετια εισαι ρε συ...
    Εδω θελουνε 80 φραγκα/ευρω για να αλλαξουν απο χειμερινα σε θερινα.

Money is not an issue...
    Money is clearly an issue αλλα ας μην το κανουμε θεμα!

Moderator
    To desmo service (όπως το λένε) δεν είναι μόνο ρύθμιση βαλβίδων.
    Περιλαμβάνει αλλαγή όλων των υγρών (λάδια, φρένων, παραφλού), φίλτρο βενζίνης (το οποίο είναι μέσα στο ντεπόζιτο), φίλτρο αέρα, συγχρονισμό σωμάτων ψεκασμού (σπάνια χρειάζεται, αλλα κάνουν έλεγχο) και ρύθμιση βαλβίδων (και ιμάντες αν υπάρχουν).
    Για να γίνει η ρύθμιση βαλβίδων θέλει αρκετό λύσιμο (100% όλα τα πλαστικά + ψυγείο και μπορεί και τίποτα άλλο).

Εγώ, για να φτάσω στο σημείο που να είναι έτοιμο για ρύθμιση βαλβίδων, χρειάζομαι 2 ώρες λύσιμο (και άλλες 2 δέσιμο) και πίστεψέ με, το κάνω γρήγορα... (στα νεότερα μοτέρ απο το δικό μου όμως, πιθανό να χρειάζεται λιγότερος χρόνος, γιατι έχουν ψευτοκάπακο πάνω απο τους εκκεντροφόρους και δεν χρειάζεται να λύσεις το μισό μοτέρ για να φτάσεις στις βαλβίδες. Εγώ πρέπει να βγάλω και σώματα ψεκασμού και φιλτροκούτι)

Τώρα. επειδή οι βαλβίδες είναι δεσμοδρομικές, το καπελώτο έχει μία τρύπα στη μέση. Σε αυτή τη τρύπα, περνάει η βαλβίδα και μετά μπαίνει μία ασφάλεια πάνω στη βαλβίδα για να μην κουνιέται το καπελώτο.
    Αυτές οι ασφάλειες την ακούνε και γίνονται πλακέ οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να βγάλεις εκκεντροφόρους και να αντικαταστήσεις τις ασφάλειες με καινούριες.
    Μετά, ξαναβάζεις εκκεντροφόρους και μετράς διάκενα πάνω κάτω, ωστε να ξαναβγάλεις τους εκκεντροφόρους για να αντικαταστήσεις όποιο καπελώτο χρειάζεται (αν χρειάζεται).

Και προφανώς, αυτό πρέπει να το κάνεις σε 2 κυλίνδρους, γιατι το μοτέρ είναι V.

Εμένα, μου παίρνει αρκετά πάνω απο 10 ώρες και για αυτό και δεν το κάνω εγώ. Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο πιά...

Παλαιό μέλος
    To desmo service (όπως το λένε) δεν είναι μόνο ρύθμιση βαλβίδων.
    Περιλαμβάνει αλλαγή όλων των υγρών (λάδια, φρένων, παραφλού), φίλτρο βενζίνης (το οποίο είναι μέσα στο ντεπόζιτο), φίλτρο αέρα, συγχρονισμό σωμάτων ψεκασμού (σπάνια χρειάζεται, αλλα κάνουν έλεγχο) και ρύθμιση βαλβίδων (και ιμάντες αν υπάρχουν).
    Για να γίνει η ρύθμιση βαλβίδων θέλει αρκετό λύσιμο (100% όλα τα πλαστικά + ψυγείο και μπορεί και τίποτα άλλο).

Εγώ, για να φτάσω στο σημείο που να είναι έτοιμο για ρύθμιση βαλβίδων, χρειάζομαι 2 ώρες λύσιμο (και άλλες 2 δέσιμο) και πίστεψέ με, το κάνω γρήγορα... (στα νεότερα μοτέρ απο το δικό μου όμως, πιθανό να χρειάζεται λιγότερος χρόνος, γιατι έχουν ψευτοκάπακο πάνω απο τους εκκεντροφόρους και δεν χρειάζεται να λύσεις το μισό μοτέρ για να φτάσεις στις βαλβίδες. Εγώ πρέπει να βγάλω και σώματα ψεκασμού και φιλτροκούτι)

Τώρα. επειδή οι βαλβίδες είναι δεσμοδρομικές, το καπελώτο έχει μία τρύπα στη μέση. Σε αυτή τη τρύπα, περνάει η βαλβίδα και μετά μπαίνει μία ασφάλεια πάνω στη βαλβίδα για να μην κουνιέται το καπελώτο.
    Αυτές οι ασφάλειες την ακούνε και γίνονται πλακέ οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να βγάλεις εκκεντροφόρους και να αντικαταστήσεις τις ασφάλειες με καινούριες.
    Μετά, ξαναβάζεις εκκεντροφόρους και μετράς διάκενα πάνω κάτω, ωστε να ξαναβγάλεις τους εκκεντροφόρους για να αντικαταστήσεις όποιο καπελώτο χρειάζεται (αν χρειάζεται).

Και προφανώς, αυτό πρέπει να το κάνεις σε 2 κυλίνδρους, γιατι το μοτέρ είναι V.

Εμένα, μου παίρνει αρκετά πάνω απο 10 ώρες και για αυτό και δεν το κάνω εγώ. Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο πιά...
    Μας θώπευσες την ψυχολογία να ξέρεις! τα μισά δεν τα κατάλαβα και τα αλλά μισά δεν ξέρω τι είναι! Δεν μαμεις, θα πάρω ντουκατι!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2009, 18:09
  2. που σαι bartal να τα χωσεις , ολα ειναι ανακυκλωσεις
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 09:24
  3. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2004, 00:49
  4. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 06:45