Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ξυλόκολλα προτάσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ! Ουσιαστικές πληροφορίες απο όλους, Το νέρωμα και τον καθαρισμό δεν τα ήξερα Γιώργο.

Τα ξύλα πρέπει να είναι όμοιας πυκνότητας και ξηραντήριου για να κόβονται και να μην κατσαρώνουν κ.λπ.

1/4 καρυδιά και τα υπόλοιπα οξια και δρύς, Αν είναι πολύ όμοια ίσως βάλω λευκαντικό σε λίγα απο αυτά.

Για να είμαι μισό βήμα μπροστά, θα φτιάξω μια "τσέπη - καλίμπρα" με στραντζαριστά, να τα χωρά ίσα ίσα, που μου επιτρέπει να δουλέψω
    με, ας πούμε μηδέν (+-3mm) τραπέζι, έτσι ώστε να τα περνώ ξεχονδριστήρα εύκολα πχ ανα 20 ήδη κολλημένα και να πρεσάρω ξανά ομάδες
    πλέον.
    Γι' αυτό λέω αρχικά με 7cm πάχος, να έχω περιθώριο να καθαρίζουν και να μείνει κοντά στα 4.5cm το τελικό.

Στην καλίμπρα είναι εύκολο να τα τρυπάω με λεπτομέρεια και να οδηγήσω ένα δρύινο σκουπόξυλο στο τέλος, σαν καβίλια ανάμεσα απο όλα.
    Ο ξυλουργός μου είπε πως είναι απαραίτητο σε άλλους πλανήτες αλλά στην γή να μην κάνω μλκιες.. οκ..

Άντε να δούμε.

υγ: σκέφτομαι να ξαναρχίσω το HEMO με χτυπητό αυγό το πρωϊ πλάκα πλάκα

Δεν γνωρίζω ποιους σφιγκτήρες έχεις, αλλά μια φτηνή λύση είναι αυτοί https://www.e-dructer.com/vendors/kr...IaApfSEALw_wcB που παίρνουν μεταλλικούς σωλήνες ύδρευσης, οπότε τους φτάνεις σε όποιο μήκος θέλεις.

Για το τρύπημα στις καβίλιες προφανώς θα χρησιμοποιήσεις αυτοπροωθούμενα (οφιοειδή, αρίδα ....). Αν θέλεις δώσε κάποια επιπλέον πληροφορία γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον το τρύπημα ακριβείας σε μήκος τουλάχιστον 65cm (αν έχω καταλάβει καλά).
    Σάπια βρεχάμενα, τσιμέντο και σκουριά.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Late to the party μια και οι συμφορουμίτες τα έγραψαν αναλυτικότατα. Ας πω κι εγώ όμως:

Τα χρόνια που έζησα στο ΗΒ αγόραζα αποκλειστικά Titebond και πραγματικά είναι σούπερ! Εδώ που έχω επισκευάσει 2-3 πραγματάκια έχω μια Mercola, αλλά οι περιπτώσεις δεν ήταν και οι απαιτητικότερες . Τη δουλειά της την έκανε πάντως μια χαρά.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R43 Προβολή μηνύματος
    Δεν γνωρίζω ποιους σφιγκτήρες έχεις, αλλά μια φτηνή λύση είναι αυτοί https://www.e-dructer.com/vendors/kr...IaApfSEALw_wcB που παίρνουν μεταλλικούς σωλήνες ύδρευσης, οπότε τους φτάνεις σε όποιο μήκος θέλεις.

Για το τρύπημα στις καβίλιες προφανώς θα χρησιμοποιήσεις αυτοπροωθούμενα (οφιοειδή, αρίδα ....). Αν θέλεις δώσε κάποια επιπλέον πληροφορία γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον το τρύπημα ακριβείας σε μήκος τουλάχιστον 65cm (αν έχω καταλάβει καλά).
    Φοβεροί σφιγκτήρες! ότι πρέπει. Το τρύπημα είναι εύκολο γιατί τρυπάς 15cm την φορά μέσα στην καλίμπρα. Δεν θα κολλήσω κατευθείαν όλα τα πιχάκια.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 18:40
  2. Προτάσεις για 50cc-80cc
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2004, 17:50
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2004, 10:54
  4. Παλιές και.........νέες προτάσεις !
    από takiskan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 14:20
  5. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF