απροειδοποίητη πτώση για Πέντρο. Ίσως ήταν ελάχιστα ανοικτά κ ίσως λίγο βρώμικα.
σωστός αγώνας από Πέκο,ακόμη κι αν κέρδιζε ο Ακόστα.
μαχητικός ο Beast, ωραίο θέμαμα με Μαρκ στον τελευταίο γύρο.
Αύριο θα νικήσει η Χόντα![]()
απροειδοποίητη πτώση για Πέντρο. Ίσως ήταν ελάχιστα ανοικτά κ ίσως λίγο βρώμικα.
σωστός αγώνας από Πέκο,ακόμη κι αν κέρδιζε ο Ακόστα.
μαχητικός ο Beast, ωραίο θέμαμα με Μαρκ στον τελευταίο γύρο.
Αύριο θα νικήσει η Χόντα![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πριν μέρες είχαμε διαβάσει εδώ μέσα κάτι ιστορίες για αγρίους ότι ο μαρκ θα κάτσει πίσω και θα βοηθήσει τον μαρτιν. Κάποιος άλλος Ιταλός κοιμόταν σήμερα πίσω από τον μπαναια και ξύπνησε ξαφνικά όταν κόλλησε από πίσω του ο μαρκεζ.
Ε θα ηταν τραβηγμενο ακομα και για καποιον σαν τον ΜΜ
να το κανει για 2η φορα στην καριερα του..Ειδικα τωρα που δεν εχει κ καποιο ιδιαιτερο νοημα για τον ιδιο( τι να εχει 2 ο Πεκο,τι να εχει 3,κλαιν)
Επισης ουτε ο Μπεστια εχει καποιο λογο να βοηθησει ,φευγατος ειναι
Μετα τις αλλαγες σε ομαδες/μεταγραφες κτλ ο μονος που ισως θα ειχε την θεληση να βοηθησει καποιον ειναι ο Μορμπιντελι(τον Πεκο δλδ)..Το προβλημα ομως ειναι οτι ΔΕΝ μπορει
το πρωταθλημα φετος ανηκει σε δυο
στον ΜΜ κ στον Ακοστα
ο πρωτος γιατι ειναι το πιο μαχητικο ντουκατι με τις λιγοτερες αναβαθμισεις (σκεψου να ειχε μαμα τι πονο θα κερναγε..)
κ ο δευτρος διοτι σταθερα και ασχετως πτωσεων ειναι η μονη διαφορετικη μοτο της 10αδας μεσα σε μια αγελη απο ντουκατια...
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
χαχαχαχαχαχαχχα απιστευτη φαση με το μινι μοτο στη MOTO3
Τι έγινε;
Είμαι βάρδια αλλά δεν έκατσα να δω και το Moto3
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Δεν θα κανω σποιλερ.
Απλα στο τελος του αγωνα εγινε μια ωραια φαση με ενα μινι bike
ayto egine
https://www.youtube.com/watch?v=R86LeilNQOI
Άνοστος κ αυτός ο αγώνας σχεδόν χωρίς καμία αξιόλογη μάχη , ο άκοστα μαζεύει εμπειρία για του χρόνου θέλω να πιστεύω
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Τον σταμάτησα 10 γύρους πριν το τέλος...κοιμηθηκα...και όταν σηκώθηκα είδα το τέλος
Αυτό είναι ο ορισμός της βαρεμάρας.
Έχω εντελώς διαφορετική γωνία,εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν μου δίνουν οι μάχες το θέαμα που θα με κρατήσει στον αγώνα (εννοείται ότι τις απολαμβάνω κι αυτές).
Ο τρόπος που στιβουν οι αναβατες αυτα τα μαχητικά (και στρίβουν) , τα φρενα στην εισοδο με το πισω εκτός γραμμής, ο τρόπος που ρίχνουν το σώμα τους μέχρι να ακουμπήσει ο αγκώνας, το πως συγχρονιζουν αυτή την κίνηση με την τροχια τους στην είσοδο, το σημείο που αφήνουν το φρένο κι αμεσως αρπάζουν (αστραπιαία κι ομαλά ταυτόχρονα) το γκάζι κτλ. Αυτό είναι ποίηση, μπαλέτο, τέχνη.
Στα του αγώνα, οι 2 πρώτοι αλάνθαστοι, έδειξαν γιατι είναι πρώτοι.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Οντως οι ανθρωποι το κανουν να φαινεται απιστευτα ευκολα ενω ειναι ασυλληπτα δυσκολο κ επικινδυνο.
στα του αγωνα μονο στα δικα μου ματια το Τουκατι του Πεκου ξεκολαγε στις ευθειες σε σχεση με του Μαρτιν ειδικα οταν εδειχνε εναερια πλανα...![]()