για μας τους νέους τι ισχύει για τις βόλτες; τι σημαίνει ότι μπαίνω στην κατηγορία των "μικρών" ; (από τους όρους)
κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι εδώ και θα μπορώ να έρθω
Τελευταία τροποποίηση από lithan; 14/10/2024 στις 14:28.
Της μηχανής μου σα μουγκρίζει το μοτέρ
Καλησπέρα φίλε μου, κατ' αρχάς θα χαρούμε πολύ να βολτάρεις μαζί μας
Θα είναι μία απλή βόλτα παρέας με χαλαρό ρυθμό και ο μόνος κανόνας είναι να είμαστε μία ομάδα και να περιμένει ο ένας τον άλλον σε περίπτωση που σταματήσουν πχ σε φανάρι οι μισοί.
Δεν χρειάζεται καν να "μάθεις" τη διαδρομή και θα γραφούν αναλυτικά οι όποιες στάσεις για καφέ και φαγητό που επίσης δεν είναι υποχρεωτικές για όποιον δεν προλαβαίνει ή δεν θέλει.
Ο σκοπός είναι να περάσουμε μία όμορφη και χαλαρή ημέρα γεμάτη μοτοσικλέτα, φύση και καλή διάθεση![]()
(υ.γ. Παντελή, φαίνεται ωραία βόλτα και έχω ερωτευθεί και μία που προτάθηκε παραπάνω , αν μπορέσω θα ενημερώσω κανένα μήνα πριν να ακολουθήσω σε μία ερχόμενος από Αθήνα)
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 14/10/2024 στις 15:56.
The Dirty Harry
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 14/10/2024 στις 15:56.
Παντελή μιας που φτάνουν οι μέρες, πρόταση μου είναι σε ομαδικές βόλτες που έχουν μια σχετική απόσταση καλά είναι να ξεκινήσουμε νωρίτερα. Ένας να χρειαστεί μια στάση για οποιοδήποτε λόγο έχουμε πιάσει μεσημέρι και δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη.
Εγώ θα ακολουθήσω, αλλά δες το
Ένα δεύτερο είναι για τον προγραμματισμό της βόλτας, πρέπει να αποτυπωθεί για να γνωρίζουν όλοι εκ των προτέρων το πλάνο, αλλά και για να μη βγούμε εκτός και μας πιάσει βράδυ.
Όπως το βλέπω πρέπει να βάλουμε μαξ 2 στάσεις, μια φυσιολατρική μισάωρη ή και λίγο παραπάνω (λόγω λίμνης) και μία ωριαία ή παραπάνω για καφέ / σνάκ ή ελαφρύ φαγητό σε ταβέρνα για την παρέα. Οτι διαλέξουν οι ενδιαφερόμενοι
you rise you fall you're down then you rise again
Εννοείται ότι θα ανανεωθεί το θέμα με λεπτομέρειες, αρχικά έριξα μια ματιά στην ταβέρνα που πρότεινες και νομίζω είναι ιδανική για μεγάλη στάση φαγητού.
Συμφωνώ και για τη δεύτερη στάση κάπου παραλίμνια.
Για την ώρα είναι αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα, προσωπικά έχω και μια άλλη υποχρέωση εκείνο το πρωί αλλά μπορώ να το ρυθμίσω![]()
Σε επόμενο 3ημερο εγώ
Και σας έχω ήδη διαδρομή σημειωμένη και περπατημενη στα δικά μου μέρη προς Κοζάνη μεριά... Προς το παρόν κρύβω λόγια μη ματιαξω την φρεζα μου![]()
*UPDATE*
Η βόλτα προγραμματίζεται για την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, μία ημέρα πριν την αργία της 28ης οπότε και θα έχουν φύγει όσοι σκοπεύουν να μετακινηθούν για το τριήμερο ήδη από την Παρασκευή ή το Σάββατο και έτσι θα έχει λιγότερη κίνηση στον δρόμο.
Επίσης με αργία για την περιοχή μας πριν και μετά, η βόλτα θα είναι πιο ξεκούραστη για όσους περιμένουν το τριήμερο για να χαλαρώσουν...
Η διαδρομή θα είναι η πιο κόμπακτ επιλογή των 160 συνολικά χιλιομέτρων και επιλέχθηκε ώστε η βόλτα να είναι άνετη και προσιτή για όλους και να μην δεσμεύει όλη την ημέρα, ώστε να έρθουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι:
http://tiny.cc/e3iqzz
![]()
Ανεβαίνουμε Πανόραμα, κατεβαίνουμε Χορτιάτη, στρίβουμε για Σχολάρι, σταματάμε για φωτό ή καφέ παραλίμνια στη Μικρή Βόλβη και για φαγητό στην ταβέρνα Μπίκρος στην Αρέθουσα κυκλώνουμε τη λίμνη μέσω Ρεντίνας και επιστροφή ελεύθερη ή από την ίδια διαδρομή. Ο καφές και το φαγητό δεν είναι υποχρεωτικά – η καλή διάθεση και παρέα είναι
Συνάντηση στο πάρκινγκ της Κάβας Θεοδωρίδη, Ν. Πλαστήρα 46, απέναντι από το καφέ The Monk στις 10:00 και αναμονή μέχρι τις 10:20 πριν αναχωρήσουμε όλοι μαζί:
![]()
Όποιος έχει υπόψη επιπλέον τοποθεσίες ενδιαφέροντος και μέρη για φαγητό ή καφέ μπορεί να τα προτείνει ελεύθερα στο ενδιάμεσο.
Όπως πάντα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, όσο κοντά ή μακριά βρίσκεστε!
Παρακαλώ μόνο όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις μας να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν και όχι τελευταία στιγμή, ακόμα και αν δεν είστε 100% σίγουροι, ώστε να έχουμε μία γενική εικόνα της κατάστασης.
Η ώρα αναχώρησης - συγκέντρωσης άλλαξε κατά μία ώρα νωρίτερα και προστέθηκε στάση για φαγητό στην ταβέρνα Μπίκρος στην Αρέθουσα με τη συνολική απόσταση να ανεβαίνει στα 160χλμ - θα γίνει επίσης άλλη μία στάση παραλίμνια και χωρίς χιλιομετρική επιβάρυνση που θα προστεθεί στο τελικό πλάνο της βόλτας που θα οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με αναμενόμενα μικρές πάντως μετατροπές
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Tsber; 15/10/2024 στις 17:49.
Παλικάρια όπως είπα και στο καφέ δε θα μπορέσω να έρθω μιας και κανονίσαμε οικογενιακή εκδρομή το τριήμερο και για άλλον λόγο θα τον γράψω τις επόμενες μέρες καλά να περάστε και στείλτε μια φωτογραφία στο viper όταν θα είστε όλοι μαζί να ταξιδέψω και γώ μαζί σας![]()
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Υπό προϋποθέσεις (αν ο καιρός είναι καλός και βρω ξενοδοχείο σε λογική τιμή) το ψήνω να ανέβω.