Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Αν θες τσέκαρε και την Kawasaki Versys 300

Την προτείνω πολύ προσωπικά για πρώτη μηχανή γιατί συνδυάζει πολλά καλά χαρακτηριστικά.

1. Είναι On/off ''μαζεμένο'' και σε μαθαίνει να χειρίζεσαι όγκο/βάρος (175 κιλά κομπλέ)
    2. Έχει καλό ratio κυβικά/άλογα ( 300 κυβικά / 40 άλογα)
    3. Κάνεις και ταξιδάκι και βόλτα και δικάβαλο άνετα.
    4. Έχει αποδειχθεί αξιόπιστη
    5. Έχει μεταπωλητική αξία
    6. Είναι Ιαπωνικό
    7. Το παραπάνω x2
    Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση φίλε, δεν το είχα υπόψιν αλλά φαινεται πολύ καλή περίπτωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Για την εμπειρία σου,την ηλικία σου,το βάρος σου,και τις γενικότερες ανάγκες σου ΑΥΤΟ η κάτι παρόμοιο

https://voge.gr/bike/sr3/
    Ευχαριστώ panavour, εχω διαβάσει εδώ οτι ειναι πολυ vfm αυτά τα σκούτερ, θα το έχω στα υπόψιν. Έχετε και εσύ η ο bowleno να προτείνεται κάποια αντιπροσωπεία voge ή αυτό είναι κόντρα στους κανόνες του φόρουμ; Λέω να πάω να δω και αν καταφέρω να κλέισω testdrive σε αυτό και το ac300.

Νέο μέλος
    Εν τω μεταξύ είδα μόλις το refresh του ΜΤ-03 για το 2025 και εχω μεινει μλκς με το ice storm χρώμα, ελπίζω η τιμή να παραμείνει 5.600. Θα επικοινωνήσω και με αντιπροσωπεία αλλά τα μοντέλα της νέας χρονιάς συνήθως είναι διαθέσιμα απο 01/01 λίγο νωρίτερα; λίγο αργότερα; τα προπαραγγέλνεις;

Επίσης άλλη μια 'χαζή' ερώτηση. Οι τσάντες που μπαίνουν στο πίσω κάθισμα όπως η εικονιζόμενη και δεν βλέπω καθόλου να κυκλοφορούν είναι γιατί στην ξηλώνουν έυκολα/δεν είναι ασφαλής ή απλά δεν βολεύουν;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mt cas.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	457674

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από verxus Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση φίλε, δεν το είχα υπόψιν αλλά φαινεται πολύ καλή περίπτωση.

Ευχαριστώ panavour, εχω διαβάσει εδώ οτι ειναι πολυ vfm αυτά τα σκούτερ, θα το έχω στα υπόψιν. Έχετε και εσύ η ο bowleno να προτείνεται κάποια αντιπροσωπεία voge ή αυτό είναι κόντρα στους κανόνες του φόρουμ; Λέω να πάω να δω και αν καταφέρω να κλέισω testdrive σε αυτό και το ac300.
    Θα σου στειλω σε π.μ (προσωπικο μηνυμα ) σε λιγο.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από verxus Προβολή μηνύματος
    Επίσης άλλη μια 'χαζή' ερώτηση. Οι τσάντες που μπαίνουν στο πίσω κάθισμα όπως η εικονιζόμενη και δεν βλέπω καθόλου να κυκλοφορούν είναι γιατί στην ξηλώνουν έυκολα/δεν είναι ασφαλής ή απλά δεν βολεύουν;
    Οι συγκεκριμενες τσαντες δεν κλειδωνουν με καποιον τροπο πανω στη μηχανη. Δλδ οταν φυγεις απο τη μηχανη πρεπει να την παρεις μαζι σου. Οποτε σε σχεση με μια μπαγκαζιερα πχ οπου μπορεις να κλειδωσεις μεσα το κρανος σου υστερει σε πρακτικοτητα. Σε σχεση με ενα backpack παντως εχει πλεοκτηματα, οπως ο μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος και το οτι δεν κουβαλας την τσαντα πανω σου οταν καβαλας. Προσωπικα με εχει βολεψει στο μηχανακι μου.

ΥΓ: Μην κανεις καμια πλακα και πας να δωσεις 300€ για την εικονιζομενη επειδη απλα γραφει Yamaha. Υπαρχουν πολυ πιο οικονομικες -επωνυμες και μη- λυσεις. Εγω εχω μιας της Motocentric που τη βρισκεις σε κινεζικα site σε πολυ χαμηλη τιμη.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Οι συγκεκριμενες τσαντες δεν κλειδωνουν με καποιον τροπο πανω στη μηχανη. Δλδ οταν φυγεις απο τη μηχανη πρεπει να την παρεις μαζι σου. Οποτε σε σχεση με μια μπαγκαζιερα πχ οπου μπορεις να κλειδωσεις μεσα το κρανος σου υστερει σε πρακτικοτητα. Σε σχεση με ενα backpack παντως εχει πλεοκτηματα, οπως ο μεγαλυτερος αποθηκευτικος χωρος και το οτι δεν κουβαλας την τσαντα πανω σου οταν καβαλας. Προσωπικα με εχει βολεψει στο μηχανακι μου.

ΥΓ: Μην κανεις καμια πλακα και πας να δωσεις 300€ για την εικονιζομενη επειδη απλα γραφει Yamaha. Υπαρχουν πολυ πιο οικονομικες -επωνυμες και μη- λυσεις. Εγω εχω μιας της Motocentric που τη βρισκεις σε κινεζικα site σε πολυ χαμηλη τιμη.
    Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ!
    Χαχαχ, όχι δεν είχα σκοπό απλά ήταν ευκαιρία να δείξω και την μηχανή και την τσάντα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής
    από NoobRider στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2022, 20:33
  2. Βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής
    από haga1981 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2020, 17:41
  3. Βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής
    από mikros.bozos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2015, 11:48
  4. βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής!
    από virelai στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2014, 21:15
  5. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ