Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Βοήθεια με την επιλογή μοτο για τον γιό μου…!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Δεν είπα ότι προμοτάρεις ή ότι έχεις όφελος.

Απλά η περιγραφή τους λέει άλλα:

Συνημμένο 458218
    Αν και δεν ανοίγει η σελίδα του, θυμάμαι ειχα διαβασει αναλυτικα “οτι δεν ειναι ΜΟΝΟ για αγωνηστικη οδηγηση” το οποιο μου το επιβεβαίωσε και στο τηλεφωνο και οτι μπορει ο καθενας να μαθει εκει παραπανω απο το απλο διπλωμα που δινει το Ελληνικο Κρατος ως καταλληλοτητα οδηγησης.

Αυτο το ρωτησα διοτι του ειπα δεν ειμαι αγωνιζομενη, απλα θελω να μαθω καλυτερα και δεν με ενδιαφερει το στυλ οδηγησης που κανουν στο Lorenzo School η KRTC τοτε.

Απλα καλυτερα απο οτι οδηγαω τωρα.

Παλαιό μέλος
    Μια χαρα το CBR300. Με το καλο ο,τι παρετε και να τον χαιρεσαι τον γιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Εγω που ρωτησα γενικες πληροφοριες και ολες τι λοιπες αποριες που ειχα, μου ειπαν οτι σε μαθαινουν να οδηγας ακομα και αν δεν ξερεις.
    Δεν ειναι μονο αγωνηστικη οδηγηση.

ΔΕΝ προμοταρω τιποτα ουτε εχω οφελος, απλα υπαρχει και αυτη η επιλογη.
    Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται, οταν πας γραψε αν γινεται καποια λογια. Ειμαι σιγουρος πως ενας εμπειρος εκπαιδευτης μπορει να προσαρμοσει το προγραμμα της ημερας με βαση το τι θελει ο μαθητης να πετυχει. Γενικα δεν ξερω κανεναν που να παρακολουθησε οποιοδηποτε μαθημα/σεμιναριο/ακαδημια και να ενιωσε οτι δεν αξιζαν τα λεφτα που ξοδεψε. Και σιγουρα ειναι προς οφελος του καταναλωτη να υπαρχουν πολλες επιλογες στον τομεα αυτο.

ΥΓ: Δεν εχω καποια εμπειρια απο το arp οποτε δεν μπορω να κανω καμια συγκριση με το Riding School. Οι εγκαταστασεις παντως φαινονται ωραιες.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Μια χαρα το CBR300. Με το καλο ο,τι παρετε και να τον χαιρεσαι τον γιο.

Πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση φαινεται, οταν πας γραψε αν γινεται καποια λογια. Ειμαι σιγουρος πως ενας εμπειρος εκπαιδευτης μπορει να προσαρμοσει το προγραμμα της ημερας με βαση το τι θελει ο μαθητης να πετυχει. Γενικα δεν ξερω κανεναν που να παρακολουθησε οποιοδηποτε μαθημα/σεμιναριο/ακαδημια και να ενιωσε οτι δεν αξιζαν τα λεφτα που ξοδεψε. Και σιγουρα ειναι προς οφελος του καταναλωτη να υπαρχουν πολλες επιλογες στον τομεα αυτο.

ΥΓ: Δεν εχω καποια εμπειρια απο το arp οποτε δεν μπορω να κανω καμια συγκριση με το Riding School. Οι εγκαταστασεις παντως φαινονται ωραιες.
    ο αδερφός μου είχε κάνει πριν 20 χρόνια τα CSS από 1 - 3 Level και το τότε 0-300 School.
    Από θέμα εξοπλισμού νομίζω κάποιες στολές είχαν προς ενοικίαση (δεν θυμάται αν είχαν κάτι άλλο) αλλά μοτοσυκλέτες δεν είχαν όπως είχαν στην Αγγλία που ήθελε να πάει.

Έμαθε πολλά και κατάλαβε ότι δεν ήξερε να οδηγάει καθόλου, άσχετα αν είχε ανεξάρτητο δίπλωμα οδήγησης και πήγαινε σε track day.

Εγώ δεν θα διαχωρίσω, ποιο είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα διαθέσιμα εδώ Ελλάδα, αυτή την στιγμή.

Εμένα με βολεύει ή επιλογή της ευκολίας της ARP που έχει δικά της μικρά track bike και δεν χρειάζεται να έχω το δικό μου.

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την αγωνιστική δράση έχει την επιλογή αν έχει και το ταλέντο να
    πάει ένα βήμα παραπάνω.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, ούτε η συμμετοχή μου σε track day.

Νέο μέλος
    Μπορείς να νοικιάσεις μοτοσυκλέτα και εξοπλισμό στο Riding School. Έκανα το Riding School level 1 με δικό τους Yamaha MT-03 και εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια, επιγονατίδες, μπότες).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογή μοτο για street tracker
    από Γιώργης στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2017, 23:32
  2. Απαντήσεις: 779
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2013, 14:26
  3. Επιλογή μοτό για εκμάθηση σούζας-endo
    από ποπαϋ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2009, 06:48
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 23:33
  5. το καψωνι απο τον γιο μου......
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία